Düşündük fakat olumsuz şeyler olursa kaldiramam. İçimdeki yavrucugumu dusunuyorumOyy canım ya babacigin hala çok seviyordur seni.
eşini de al git elini öp bu bayram. emin ol dayanamaz.
Amin canım inşallahİnşallah yarın baban cagrırda barışıp güzel bi bayram gecirirsin canım kendinide harap et me hamile halinle
bir de hamilesin ya, kıyamaz benceAmin canım inşallah
gel gel benim babam senin baban olsunMerhaba bayanlar içimi dökmeden önce herkesin şimdiden bayramını kutluyorum.
Yaklasik 1 senelik evliyim bebisim yolda esimle ailesiyle herkesle çok iyiyim. Benim yaram kendi ailemden. Kaçarak evlendigim için ailemle aram bozuk. Kimseyle gorusemiyorum. Yengelerim ve annemin telefonda sesini duymaktan başka bir şey yapamıyorum. Hepsi babamın öfkesi yüzünden benden elini ayağını çekti. Her şeyde hevesim kursağımda kaldı. Evet bi hata yaptim fakat bedeli bu kadar ağır olmamaliydi. Hamile kaldığım sıralar çok üzüldüm ağladım yemeden içmeden kesildim. Suan ciddi anlamda düşük riskim var ve stresten üzüntüden uzak durmam lazım. Yapamiyorum. Geçen sene kurban bayraminda babamın evindeydim. Herkes iç içe mutluydu. Hep beraber kahvaltı yapıp kurbanimizi kesip bayramlaşırdık. Hatta geçen sene bayramın ilk günü ayağıma kaynar su dökülmüştü. Ciddi derecede yandı hala izi durur. Beni şimdi affetmeyip sırtını dönen babacigim o halimi görüp canım acıyor diye ağlamıştı. Benim babam duygusal adamdir. Bu hali sert tavrı herkesi şaşırttı. Ben hep abimden amcamdan bekledim bu tavrı. Aksine babam yaptı. Haklı adam. Ama annemden beni uzak tutması acitiyor canımı. Bebeğim doğunca belki düzelir diye kandırıyorum kendimi.
Yarın olacak buruk buruk geçecek bayramım. Eşim ve ailesi çok iyi insanlar. Tıpkı benim ailem gibi kalabalık iç iceler. Ama herkesin ailesi başka olur. Hala bazen yabancı gibi hissederim kendimi. Onları da uzuyorum. Hiç bir seyimi eksik etmiyorlar allah razi olsun. Ama anne baba abi aile özlemi bambaşka. Allah bu özlemi kimseye yasatmasin. Dua edin benim için kısa zamanda affetsin babam. Okuduğunuz için tesekkur ederim.
Ufacık bi yumuşaması olsa koşup gidip sarilicam ama yok bebeğim için elim kolum bağlı durmak zorundayimbir de hamilesin ya, kıyamaz bence
Mezhep farklılığı sorun olmuştu uzlasamadik. Suan o konu sorun değil babam kacmami sindiremiyorNeden kaçtın?
bence seni görünce değişirUfacık bi yumuşaması olsa koşup gidip sarilicam ama yok bebeğim için elim kolum bağlı durmak zorundayim
Mezhep farklılığı sorun olmuştu uzlasamadik. Suan o konu sorun değil babam kacmami sindiremiyor
Ya değişmezse? Hamileliğimi, yaşadığım sıkıntıları, canımın acısını bile bile uzak durdu hep. Olumsuz şeyler olursa gerçekten toparlayamam. Düşüncesi bile kahrediyor içimibence seni görünce değişir
e napıcaksın o zaman?Ya değişmezse? Hamileliğimi, yaşadığım sıkıntıları, canımın acısını bile bile uzak durdu hep. Olumsuz şeyler olursa gerçekten toparlayamam. Düşüncesi bile kahrediyor içimi
Haklısin ben de gitmek istiyorum ama ya yavruma bir şey olursaŞu an o konu baban için hala sorun ki affetmemiş
Bayramda giderdim yerinde olsam 10 kere kovulsam gene giderdim
bundan tammm 8 sene önce ben aynılarını yasadım gecer canım emim ol allaha cokkk dua et benim esimle evlenmemde barısmamda bi mucize allahın mucizesi hersey düzelir yol olur ailede bi büyük yokmu babannen falan onu sok araya ayrıca annele nasıl görüsüyosunuz kimde falanMerhaba bayanlar içimi dökmeden önce herkesin şimdiden bayramını kutluyorum.
Yaklasik 1 senelik evliyim bebisim yolda esimle ailesiyle herkesle çok iyiyim. Benim yaram kendi ailemden. Kaçarak evlendigim için ailemle aram bozuk. Kimseyle gorusemiyorum. Yengelerim ve annemin telefonda sesini duymaktan başka bir şey yapamıyorum. Hepsi babamın öfkesi yüzünden benden elini ayağını çekti. Her şeyde hevesim kursağımda kaldı. Evet bi hata yaptim fakat bedeli bu kadar ağır olmamaliydi. Hamile kaldığım sıralar çok üzüldüm ağladım yemeden içmeden kesildim. Suan ciddi anlamda düşük riskim var ve stresten üzüntüden uzak durmam lazım. Yapamiyorum. Geçen sene kurban bayraminda babamın evindeydim. Herkes iç içe mutluydu. Hep beraber kahvaltı yapıp kurbanimizi kesip bayramlaşırdık. Hatta geçen sene bayramın ilk günü ayağıma kaynar su dökülmüştü. Ciddi derecede yandı hala izi durur. Beni şimdi affetmeyip sırtını dönen babacigim o halimi görüp canım acıyor diye ağlamıştı. Benim babam duygusal adamdir. Bu hali sert tavrı herkesi şaşırttı. Ben hep abimden amcamdan bekledim bu tavrı. Aksine babam yaptı. Haklı adam. Ama annemden beni uzak tutması acitiyor canımı. Bebeğim doğunca belki düzelir diye kandırıyorum kendimi.
Yarın olacak buruk buruk geçecek bayramım. Eşim ve ailesi çok iyi insanlar. Tıpkı benim ailem gibi kalabalık iç iceler. Ama herkesin ailesi başka olur. Hala bazen yabancı gibi hissederim kendimi. Onları da uzuyorum. Hiç bir seyimi eksik etmiyorlar allah razi olsun. Ama anne baba abi aile özlemi bambaşka. Allah bu özlemi kimseye yasatmasin. Dua edin benim için kısa zamanda affetsin babam. Okuduğunuz için tesekkur ederim.
Bebeğim bi doğsa allahın izniyle o zaman her şeye hazır olucam. Şimdi dua etmekten başka carem yoke napıcaksın o zaman?
böyle hergün canın sıkılacak ama?
insallah kıyamez kacan babaların tepkileri hemen hemen aynıdır ya yumruk tekme atsa napcak kız yada al p. cini dese napıcakbir de hamilesin ya, kıyamaz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?