- 25 Aralık 2014
- 5.669
- 4.736
- 118
o zaman bebeğini de götürürsün kayıtsız kalamaz benceBebeğim bi doğsa allahın izniyle o zaman her şeye hazır olucam. Şimdi dua etmekten başka carem yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o zaman bebeğini de götürürsün kayıtsız kalamaz benceBebeğim bi doğsa allahın izniyle o zaman her şeye hazır olucam. Şimdi dua etmekten başka carem yok
Haklısin ben de gitmek istiyorum ama ya yavruma bir şey olursa
öyle bir adam değilmiş babası anlattığı kadarıylainsallah kıyamez kacan babaların tepkileri hemen hemen aynıdır ya yumruk tekme atsa napcak kız yada al p. cini dese napıcak
Yüz yüze çok az gorustuk. Genelde hep telefonla konuşuyoruz. Babam kimseyi dinlemiyormus bağırıp çağırıyormusbundan tammm 8 sene önce ben aynılarını yasadım gecer canım emim ol allaha cokkk dua et benim esimle evlenmemde barısmamda bi mucize allahın mucizesi hersey düzelir yol olur ailede bi büyük yokmu babannen falan onu sok araya ayrıca annele nasıl görüsüyosunuz kimde falan
insallah kıyamez kacan babaların tepkileri hemen hemen aynıdır ya yumruk tekme atsa napcak kız yada al p. cini dese napıcak
emin ol benim babam kadar olmazYüz yüze çok az gorustuk. Genelde hep telefonla konuşuyoruz. Babam kimseyi dinlemiyormus bağırıp çağırıyormus
Çok riskli ayağa kalkıp yurumem bile yasak devamlı yatmak zorundayim.Çok mu riskli, en iyisini tabi doktor bilir ama baban da emin ol bekler kovacak bile olsa bekler, gitmezsen bak gelmiyo o da bizi silmiş diye düşünebilir
benim babamda öyleydi cnm ya kacmadan önce oooo elimi kestimmi kendi pansuman ederdi ilgi alaka bizdede vardı ama kactıgı icin arkadasın yazdıgında kendi mi ve kendi babamo gördümöyle bir adam değilmiş babası anlattığı kadarıyla
Ben uzulup aglamiyim demiyorum. Hakediyorum fakat içimdeki gunahsizin ne suçu var? Çok sertsin tesekkur ederim yorumun için.Nben sizin gbi evlatları anlamıyorum sabir nedir mücadele nedir bilmiyorsunuz.bencilsiniz.babanıza hiç merhametiniz yok muydu.şimdi de evdeki bayramları ozluyorsunuz.biraz uzulun kendinize kiyin.Belki bir şeyler ÖĞRENİRSİniz
Çok riskli ayağa kalkıp yurumem bile yasak devamlı yatmak zorundayim.
bence deKonu sahibi, esini de al git babanin yanina. Keske kacmasaydin ama olan olmus.
Babalar iclerinde yasar her seyi. Ahh benim babam yaşasaydı her gun yaninda olurdum. Hele bayramlarda nasil öper koklardim. Simdi topragini kokluyoruz hasretim, ozlemim oyle buyuk ki...
Git, baban 10-1000 kere kovsa da git. Kiymetini bil bu gunlerin. Ve hic uzulme. Baban affedecek seni. Baba yuregi dayanmaz..
Annem biliyor sağolsun elinden geldiğince destek veriyorO zaman gitme Allah esirgesin birsey olur da aman aman, ama haber et en azından annen bilsin anne durumum bu ondan gelemedim yoksa aklım sizde falan de
Haklisin. Basın sağolsun çok üzüldümBen babamı kaybettim bayramda mezarına bile gidemicem ben batmandayım babam tee adapazarında, ortalık karışık malum yola çıkamıyoruz
Bir baba için kızının kaçması çok ağır birsey, başı öne eğildi bir kere, kimbilir ne laflar duydu canı sıkıldı hak veriyorum o yüzden, bak senin de evladın oluyo empati yap bi, sürekli gideceksin gönlünü alacaksın ben hala eşe dosta sorarım babam benden razı mıydı bir şikayetini duydunuz mu diye,çünkü helalleşememistik
insallah kıyamez kacan babaların tepkileri hemen hemen aynıdır ya yumruk tekme atsa napcak kız yada al p. cini dese napıcak
Neden kactin ben babani anliyorum teli duvakli gelin olmak varlen rizayla evden cikmak varken neden kacmak?Merhaba bayanlar içimi dökmeden önce herkesin şimdiden bayramını kutluyorum.
Yaklasik 1 senelik evliyim bebisim yolda esimle ailesiyle herkesle çok iyiyim. Benim yaram kendi ailemden. Kaçarak evlendigim için ailemle aram bozuk. Kimseyle gorusemiyorum. Yengelerim ve annemin telefonda sesini duymaktan başka bir şey yapamıyorum. Hepsi babamın öfkesi yüzünden benden elini ayağını çekti. Her şeyde hevesim kursağımda kaldı. Evet bi hata yaptim fakat bedeli bu kadar ağır olmamaliydi. Hamile kaldığım sıralar çok üzüldüm ağladım yemeden içmeden kesildim. Suan ciddi anlamda düşük riskim var ve stresten üzüntüden uzak durmam lazım. Yapamiyorum. Geçen sene kurban bayraminda babamın evindeydim. Herkes iç içe mutluydu. Hep beraber kahvaltı yapıp kurbanimizi kesip bayramlaşırdık. Hatta geçen sene bayramın ilk günü ayağıma kaynar su dökülmüştü. Ciddi derecede yandı hala izi durur. Beni şimdi affetmeyip sırtını dönen babacigim o halimi görüp canım acıyor diye ağlamıştı. Benim babam duygusal adamdir. Bu hali sert tavrı herkesi şaşırttı. Ben hep abimden amcamdan bekledim bu tavrı. Aksine babam yaptı. Haklı adam. Ama annemden beni uzak tutması acitiyor canımı. Bebeğim doğunca belki düzelir diye kandırıyorum kendimi.
Yarın olacak buruk buruk geçecek bayramım. Eşim ve ailesi çok iyi insanlar. Tıpkı benim ailem gibi kalabalık iç iceler. Ama herkesin ailesi başka olur. Hala bazen yabancı gibi hissederim kendimi. Onları da uzuyorum. Hiç bir seyimi eksik etmiyorlar allah razi olsun. Ama anne baba abi aile özlemi bambaşka. Allah bu özlemi kimseye yasatmasin. Dua edin benim için kısa zamanda affetsin babam. Okuduğunuz için tesekkur ederim.