• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayram kime bayram?

Düşündük fakat olumsuz şeyler olursa kaldiramam. İçimdeki yavrucugumu dusunuyorum
canım zordur tabi ama bu bayram gitme bence olumsuz şeyler olabilir malum babalar anneler gibi değil dusuk riskinde varmış pek iyi olmayabilir bebeğin doğduktan sonra aile büyükleriniz araya girse bebeginizle beraber gitseniz daha iyi olur bence üzme kendini çok şükür ki esin ve ailesi sana karşı iyiler

Ben babaniza haksiz diyemiyorum ne yazikki. Duygusal adam diyorsunuz beni cok seviyordu diyorsunuz demekki size cok kirilmis haklida.

Simdi sizinde yavrunuz olacak daha dunyaya gelmeden uzerine titriyorsunuz degil mi? Dogacak gece uyku uyumayacaksiniz onun icin. yeri gelecek ona daha guzelini almak icin kendi ihtiyaclarinidan keseceksiniz. Herseyin en guzelini yesin diye ugrasacaksiniz.

Aynisini sizin anneni babanida size yapti ama siz onlari hice sayip baska bir ailenin icine daldiniz bodoslama

Simdi babaniz sizin dugununuzede gelememistir. Onun hakki degilmiydi kizini evden gelinlikle kendi elleriyle cikarmak? Onun hakki degilmiydi sizin dugununuzde kiz babasi diye hurmet gormek?
Simdi uzuluyorsunuz beli ama emin olun siz onu hice sayip kactiginiz gun onunda ici cok yandi.

Ben babaniza haksiz diyemiyorum ne yazikki. Duygusal adam diyorsunuz beni cok seviyordu diyorsunuz demekki size cok kirilmis haklida.

Simdi sizinde yavrunuz olacak daha dunyaya gelmeden uzerine titriyorsunuz degil mi? Dogacak gece uyku uyumayacaksiniz onun icin. yeri gelecek ona daha guzelini almak icin kendi ihtiyaclarinidan keseceksiniz. Herseyin en guzelini yesin diye ugrasacaksiniz.

Aynisini sizin anneni babanida size yapti ama siz onlari hice sayip baska bir ailenin icine daldiniz bodoslama

Simdi babaniz sizin dugununuzede gelememistir. Onun hakki degilmiydi kizini evden gelinlikle kendi elleriyle cikarmak? Onun hakki degilmiydi sizin dugununuzde kiz babasi diye hurmet gormek?
Simdi uzuluyorsunuz beli ama emin olun siz onu hice sayip kactiginiz gun onunda ici cok yandi.
Bunları biliyorum haksız da demiyorum çok çok haklı. Özlüyorum sadece

Bence esin gidip konuşsn senden önce sen aşağıda bekle böyle böyle elinizi öpmeye geldik kziniz aşağıda riskli bi hamilelik olduğu için once ben ckmak istedim kabul ederseniz oturalm konuşalım ama kircak biseyler soylicekseniz bana.söyleyin üzülmesin dese mesela

Babanla konuşsunlar bak kız gelicek düşük tehlikesi var sorun çıkmasın üzme desinler, sende git mutlaka. Yarına kimin çıkacağı belli değil.

Zor bir durum gerçekten.
Cok mu uzaksiniz. Sizin tek gitmeniZ olmaz. Esiniz ve ailesi ile birlikte gitseniz. Araci koysaniz araya. Sadece sizin gitmeniz de sevimsiz gelebilir babaya.
Rabbim işinizi kolaylastirsin. Babaniza sakinlik versin inşallah.

Bence de eşinle hatta ailesiyle gidin topluca.
Kapıya eşin çıksın. Sen aşağıda bekle.
Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi güzel güzel konuşsun.

Bu bayram gitmezsen daha da dokunur babana diye düşünüyorum.
Siz bir şekilde adım atmalısınız.

40 kere de kovulsan gitmelisin o kapıya. Haklı adam yani..

Ah canım benim babamın bi arkadasının kızı kaçmıştı birine babamda bana dediki, bak kızım sakın kaçarak evlenme yoksa ben dayanamam kimi istersen söyle verecem seni ama sakın kaçma bana o acıyı yasatma dedi, öylede oldu birini sevdim ve allah razı olsun bir sürü imkansızlıklara rağmen hiç sebep bulmadan beni evlendirdi.sonra benim canım babam en güvendiğim babamın annemi aldattığını öğrendim çok acılar çektim beni bu dünyada en çok en sevdiğim en güvendiğim babam üzdü bi tek.sonra dedim ki keşke kaçsaydım sen bana bu acıyı yasatacagına ben sana o acıyı yasatsaydım.sen bana yansaydın dedim.o yüzden için yanmasın canım tamam üzücü ama hayatta hersey oluyor.inşallah düzelir aranız ki düzelir namusunla serefinle evlenmessin babanın bir gün öfkesi gecer bu hata değil.ama ben ne kadar unuttum desemde babamın bizi üzmesi içimden gecmeyecek.

Merhaba bayanlar içimi dökmeden önce herkesin şimdiden bayramını kutluyorum.
Yaklasik 1 senelik evliyim bebisim yolda esimle ailesiyle herkesle çok iyiyim. Benim yaram kendi ailemden. Kaçarak evlendigim için ailemle aram bozuk. Kimseyle gorusemiyorum. Yengelerim ve annemin telefonda sesini duymaktan başka bir şey yapamıyorum. Hepsi babamın öfkesi yüzünden benden elini ayağını çekti. Her şeyde hevesim kursağımda kaldı. Evet bi hata yaptim fakat bedeli bu kadar ağır olmamaliydi. Hamile kaldığım sıralar çok üzüldüm ağladım yemeden içmeden kesildim. Suan ciddi anlamda düşük riskim var ve stresten üzüntüden uzak durmam lazım. Yapamiyorum. Geçen sene kurban bayraminda babamın evindeydim. Herkes iç içe mutluydu. Hep beraber kahvaltı yapıp kurbanimizi kesip bayramlaşırdık. Hatta geçen sene bayramın ilk günü ayağıma kaynar su dökülmüştü. Ciddi derecede yandı hala izi durur. Beni şimdi affetmeyip sırtını dönen babacigim o halimi görüp canım acıyor diye ağlamıştı. Benim babam duygusal adamdir. Bu hali sert tavrı herkesi şaşırttı. Ben hep abimden amcamdan bekledim bu tavrı. Aksine babam yaptı. Haklı adam. Ama annemden beni uzak tutması acitiyor canımı. Bebeğim doğunca belki düzelir diye kandırıyorum kendimi.
Yarın olacak buruk buruk geçecek bayramım. Eşim ve ailesi çok iyi insanlar. Tıpkı benim ailem gibi kalabalık iç iceler. Ama herkesin ailesi başka olur. Hala bazen yabancı gibi hissederim kendimi. Onları da uzuyorum. Hiç bir seyimi eksik etmiyorlar allah razi olsun. Ama anne baba abi aile özlemi bambaşka. Allah bu özlemi kimseye yasatmasin. Dua edin benim için kısa zamanda affetsin babam. Okuduğunuz için tesekkur ederim.
Sen adama darbe vurmussun hala nediyorsun? Kacarak evlenen insanlara acimiyorum ailesini hem insanlara rezil ediyorlar hem de kendi değerlerini düşürüyorlar . Baban hakli hiic kusura bakma. Yarin bigun senin cocuk büyür kacar anlarsın

Back
X