- 23 Kasım 2022
- 11.874
- 53.052
- 528
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
-
Öyle bir meslek seçmişim ki bayram seyran hep tatilO konuda çok şanslıyım. Bayramda çalışıyorummm . Kimseyle yüz göz olmayacağım. Zaten çalıştığım yerde telefon yasak. Yihuuu
Makbiiiyleye gaçacamBavulunu al kaç burhanım altıntopum
Gel sen benim kızım ol. Ben seni istemediğin hiçbir yere götürmem.Canlarım ayağımın tozuyla konu açayım dedim. Önceki konumda idarecilik konusundan bahsetmiştim. Neyse ki iş yerinde skandal bir konu mevzu oldu da bizim idarecilik mevzusu arka plana atıldı.
Samimiyetsiz akrabaların espirilerine zoraki güldüğümüz, atanamayanlara eee atama zaman, atananlara eee ne zaman evleniyorsun, evliysen çocuk ne zaman çocuğun varsa ikincisi ne zaman, iki çocuğun varsa bir tane daha doğur tarzı soruların geleceği Bayram loading..
Genel olarak zaten ev kedisi bir insanım evden -gezip tozmak işe gitmek dışında- çıkmayı sevmiyorum. Ayriyeten başkalarının yaptığı yemekleri yiyemiyorum. Başka yerde tuvalete gidemiyorum . Annemle her bayram dövüş barış bayram gezmesine götürülüyorum. Gitmek istemiyorum. Akrabalar sagolsunlar ama uzaktan daha tatlılar kafasındayım. Çünkü gidince mutlaka hoşuma gitmeyecek bir cümle duyuyorum. Samimiyetsiz samimiyet de hiç bana göre değil. Annem akraba ziyaretinin sevap oldugunu söylüyor eyvallah ama ne kadar iyi niyetle gidersek gidelim hoşuma gitmiyor işte. Annemin beni darlamaması için ne yapabilirim?
Herkese iyi bayramlar.
Ben annemi seviyorum bı kereGel sen benim kızım ol. Ben seni istemediğin hiçbir yere götürmem.
Mayıs'ta bebişimSınav oldu mu kankaaa nasıl geçti?
Ne kadar şanslı olduğunun farkındasındır inş..Sevapsa da büyüklere gitmek sevap. İki insan yüzü görürler. Gerisi tamamen sidik yarıstırmak.bende tiksiniyorum. Allah'tan yurt dışındayım ha
Sende sanki bana kontesCanlarım ayağımın tozuyla konu açayım dedim. Önceki konumda idarecilik konusundan bahsetmiştim. Neyse ki iş yerinde skandal bir konu mevzu oldu da bizim idarecilik mevzusu arka plana atıldı.
Samimiyetsiz akrabaların espirilerine zoraki güldüğümüz, atanamayanlara eee atama zaman, atananlara eee ne zaman evleniyorsun, evliysen çocuk ne zaman çocuğun varsa ikincisi ne zaman, iki çocuğun varsa bir tane daha doğur tarzı soruların geleceği Bayram loading..
Genel olarak zaten ev kedisi bir insanım evden -gezip tozmak işe gitmek dışında- çıkmayı sevmiyorum. Ayriyeten başkalarının yaptığı yemekleri yiyemiyorum. Başka yerde tuvalete gidemiyorum . Annemle her bayram dövüş barış bayram gezmesine götürülüyorum. Gitmek istemiyorum. Akrabalar sagolsunlar ama uzaktan daha tatlılar kafasındayım. Çünkü gidince mutlaka hoşuma gitmeyecek bir cümle duyuyorum. Samimiyetsiz samimiyet de hiç bana göre değil. Annem akraba ziyaretinin sevap oldugunu söylüyor eyvallah ama ne kadar iyi niyetle gidersek gidelim hoşuma gitmiyor işte. Annemin beni darlamaması için ne yapabilirim?
Herkese iyi bayramlar.
Annem gitti ben evdeyim oh miss huzurluyum valla gitmiyorum da görmüyorum da hiçbirini :)))Canlarım ayağımın tozuyla konu açayım dedim. Önceki konumda idarecilik konusundan bahsetmiştim. Neyse ki iş yerinde skandal bir konu mevzu oldu da bizim idarecilik mevzusu arka plana atıldı.
Herkese iyi bayramlar.
Abartmakla ne alakası var kız Allah seni. Yapı meselesi bence, öğrenim hayatım boyunca yurtlarda kaldım. Tiksinti gelişti.Sende sanki bana kontes
Her yemeği yiyemem
Her tuvalete gidemem
Uff basit bı mahalle insaniyiz hepimiz, abartma
Tamam sen bilirsin.Ben annemi seviyorum bı kere
Ben de her yemeği yiyemem. Ama tuvaleti seçmem, boşaltım sistemini çok zorlamamak lazım.Sende sanki bana kontes
Her yemeği yiyemem
Her tuvalete gidemem
Uff basit bı mahalle insaniyiz hepimiz, abartma
Yer yerinden oynar o yüzden susuyorum. Aldatma olayı diyelim.Ben de her yemeği yiyemem. Ama tuvaleti seçmem, boşaltım sistemini çok zorlamamak lazım.Ne demişler bir tarafıyla inatlaşan... Neyse. :)
Konu sahibi, skandal nedir anlatsanıza, canım dedikodu çekti.
Allah atama nasip etsin canım. Çok iyi anlıyorum seni. Elbet atanacaksin merak etme.Ay resmen sen bensin ama ben işsizim ve bu daha kötüşuan atanmak için mülakatlara hazırlık içerisindeyim ve ailem dışında kimse bilmiyor. Sürekli atanamadi mi evlenmiyor mu hadsiz sorulara maruz kalıyorum ve bende evcimen, başkalarının evinde yemek yiyemeyen bir insanim bu durum elimde olan bir sey değil . Bu bayram kimse ile bayramlaşmalara gitmeyeceğim çünkü modum düşüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?