Yurt disinda yasiyorumBurada bi üye vardı dişi kırılmıştı, dişçi bulamadı 2-3 gün öncesinde bile. Yarın çalışan dişçinin numarasını verseniz keşke kendisine
İstemiyorsanız biz de şuraya gideceğiz deyin madem.
Evet bende onu anlamadım. TV de mi izlemiyor hiç, hadi onu geçtim marketler ramazan kolisi dolu. Yurtdışı ihtimali mantıklıyms. Yoksa başka bir açıklamayi benim de aklim almıyor
Gitsekte kurtulamıyoruz demekYurt disinda yasiyorum
Acikcasi 3 kisilik ailemde hic böyle misafir agirlayarak ve bayram hazirligi yaparak grcmedi hayatim. Annemden dolayi. Yurt disinda yasiyorm. Evliyim ama esiminde ailesi yok burada. Iyi ki yoklar o ayri. Bir akrabasi var oda basima bela oldu. Bayramlari takip etmyorm. Ve bayram kutlamiyoruz. Oyüzden ne hazrlik yaptm nede misafir bekledm.muhtemelen yurt dışı. çünkü caggggnim ülkemde bayramın 1.gunu hiçbir dişçi ve yüzme kursu açık olmaz. Bayramı 2 saat önce öğrenme kısmını aklım almadı. ona bir sebep bulamadım ben.
Ramazandan sonra bayram oldugunu biliyorumYa zaten ramazandan sonra bayram varçocuklar bile biliyor. Yüksek ihtimalle yurt dışı. Hangi yüzme kursu bayramın birinci günü açık olur yada dişci.
Evt yurtdisindayim. Ben dis kapinin mandaliyim ya esim onay verms. Önceden kadin bana yazardi. Onla aramiz bozulca, kocasi esimi ariyor. Ki suan yanimda tartistik biraz. Agzima geliyor susuyorm. Cnkü patlicak az sonra cok konusuyrm diye.Yurt dışında mi yaşıyorsunuz? Nasıl iki. Saat önce öğrendiniz bayram olduğunu? Ayrıca bayramda çalışma dişçi varmı yada kurslar açık mı?
Ayrıca yarın işiniz varsa müsait değilim diyebilirsiniz?
Bayramda aranıp gitmek mantıklı evde misafir olabildi yada dışarda olabilirler.
Aslinda sanirim, herkesn yasadigi aile de durumlar farkli olabilyor. 3 kislik cekirdek ailemle yasadm smdiye kadar. Akrabalik durumud hic yasamadim. Esim onlara kizgin oldumu bile bile kendisi onqyi verms . Bende bilincli olarak eve gelmiscem zatrn disci ve yüzme kursu arka arkaya. Isim anck 18de biter.Bayram da zaten millet hazırlık yapıyor gelen giden olur diye haber verip gitmek nedir gidersin 10- 15 dk oturup kalkarsın ilk defa duyuyorum haber verildiğini :)
Tv izlemiyorm. Kandil gecesi ramazan herseyi zaten sosyal medyadan görüyorum. Bayrami öyle yasamiyorum ki gercekten takip etmedgm icin haberim olmuyor. Yani umursamiyorm. Iki cocukla zaten anck onlarnicin gün icinde planlar yaparak geciyor. Cok yogun geciyor günlerim. Yani acikcasi bayram gelms neyime. Ha istermiydim bayrami iple cekeyim. Cok istrdim gercekten.Evet bende onu anlamadım. TV de mi izlemiyor hiç, hadi onu geçtim marketler ramazan kolisi dolu. Yurtdışı ihtimali mantıklıyms. Yoksa başka bir açıklamayi benim de aklim almıyor
Evt yurtdisindayim. Ben dis kapinin mandaliyim ya esim onay verms. Önceden kadin bana yazardi. Onla aramiz bozulca, kocasi esimi ariyor. Ki suan yanimda tartistik biraz. Agzima geliyor susuyorm. Cnkü patlicak az sonra cok konusuyrm diye.
Evlisin ve esin sormuyor bile müsaitmym deglmym. Arayip sordu güya ama mesjlarina baktim onlarq onayi vermis bile.
Bende kimseye diyemyorm öyle bisey .kaldiki iki yildir gelmyorsn madem bi kac gn önceden söyle. Bunlar yznden esimle 2. kez tartistik adamda kfayi yedi. Beni anlamyor, empati kurmuyorYa ben “size geleceğiz” olayını anlamıyorum.
Görüşmek isteyen kendi evine davet etsin size geliyoruz ne
Temizlik yemek hazırlık vs vs yani bin türlü zahmet
Ben esiminde anlamasi icin, evde olsaydm eger, onlara soguk olucaktm. Ve gercktn cocugumla ilgilenicektm sadece. Smdi evde olmicam. Daha iyl oldu. Kendileride bana sormadigi icin pisman olurlar insllh.Yani ben sizin misafirperver olmadığınızı burdan anladıysam, eşiniz sizi nasıl çözememiş ve anlamamış şaşırdım açıkcasısize sormadan kabul etmesi yanlış bi hareket ama yazdığınız gibi yapar misafir geldiğinde onlarla ilgilenmez ve soğuk yaparsanız, çocuklarınızla ilgilenip durursanız sizin yaptığınız daha büyük ayıp olur gibi..
Zaten sosyal medyadan bile ilişiğiniz yokmuş, çok fazla muhabbet edilecek bir ortam da olmaz geldiklerinde, ben insanların enerjisinden ne zaman kalkmam gerektiğini anlarım mesela, umarım gelen misafirler de sizin koccaaaman enerjinizden birşeyler çıkarırlar..
Merhaba Kizlar,
Bayramda misafirler haber verip mi ziyarete gider ? Yani bigün öncesinin aksami haber verilip ziyarete gidilirmi ?
Az önce nerdeyse iki senedir görüsmedigim biri haber yolladi bize gelmek icin. Ama asla istemyrm aslnda.
Yani sizinde geçerli sebepleriniz varmış.. Haklılık payınız da var. Konuyu açarken de bu kadarını belirtseydiniz keşke. Çok sinir olurum iyi niyetten faydalanmaya çalışan insanlardan. Sizi sömürmelerine izin vermeyinBen esiminde anlamasi icin, evde olsaydm eger, onlara soguk olucaktm. Ve gercktn cocugumla ilgilenicektm sadece. Smdi evde olmicam. Daha iyl oldu. Kendileride bana sormadigi icin pisman olurlar insllh.
Ben misafir prverm. Daha önce hatta corona dönemindede en az 5 kez geldiler. Beni hic cagirmadilar. Hamileyken cok kötü halimde kabl etmedgmde bile, siz gelin demediler. Ben onlar geldiginde bizde kalm diye israr etmstm. Kücück kizimi esime verip, mangal yaptim onlara. Hr geldiklerinde cok güzel ikramlarda bulundum. Ama cok kirgnm ve kizgnm icimden gelmiyor özellikle onlara karsi
Yok artik kalmazlar bide heraldeGelen misafiri de kovmazsın herhalde kalıcı mı ki?
Bende sonradan öyle düsündm benmle msafw koydugunda. Demekki bana hizmet görmek icin gelmsler sadece. Ama hizmetin h sini bulamazlsr. Suan evin hali berbat daginik. Ve hicbise yapmiyorm. Ne düsünüOrlr umrumda degl. Normalde misafirm gelnce evimi cok düzenlermYani sizinde geçerli sebepleriniz varmış.. Haklılık payınız da var. Konuyu açarken de bu kadarını belirtseydiniz keşke. Çok sinir olurum iyi niyetten faydalanmaya çalışan insanlardan. Sizi sömürmelerine izin vermeyin
Yok artik kalmazlar bide heraldeyani umarm. Ama sanmam
Eşinize söyleyin dışarda ağırlasın. Sizin de işinizin olduğunu söylesin. Şahsen ben evde yokken eşim evde bile olsa giren çıkanda aklım kalırBende sonradan öyle düsündm benmle msafw koydugunda. Demekki bana hizmet görmek icin gelmsler sadece. Ama hizmetin h sini bulamazlsr. Suan evin hali berbat daginik. Ve hicbise yapmiyorm. Ne düsünüOrlr umrumda degl. Normalde misafirm gelnce evimi cok düzenlerm
Esime dedm; yarin degil bi gn sonra geln diyebilirdn dedm. Onu bile kabl etmiyor. Cok ilginc. O öyle yaptikca ben daha cok mesafe koyup kin yapiyorm. Konu gittikce uzuyor. Halbuki esim dedigimi yapsa, ben dah sakin olucam. Ama kendi basina is yapiyorsa, kendisi agirlar. Bundn sorabana sormadan is yaprsa da, evde durmicam. Zaten pek anlasamazken, birde baskalari etkiliyorİlginç ya bayram planınız vardır diye hiçte düşünmüyorlar yahu. Kalmasınlar bir zahmet. Yurtdışı demişsiniz ya kafam karıştı yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?