Bayram sabahı bir kahvaltı mevzusu!

yaseminbudak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2018
381
89
28
merhaba kk.
Hiç uzatmadan konuya gececegim.Bayram dolayısıyla eşimin ailesinin yanında kalıyoruz.Bayram sabahına özel anlam yüklemem ben onu da belirteyim.eşim namaza gitti o sırada bende uyuyup uyanıyorum sürekli sonra bi ara odanın kapısı açıldı tak diye.
Ben ilk önce uykumdan uyanamadan anlamadım eşim mi acaba diye düşündüm.sonra yine dalmışım bu kez kv geldi hadi kahvaltı hazırlayalım şimdi gelirler diye.
İstegi gayet normal ama tavır yanlış değil mi sizce? İnsan bi kapıyı çalar bi bekler cevap gelmesini!
Ben tavırlarından söylediklerinden anladım hiç iş yapmıyosun bari bunu yap tavrı bu.
Bi konu anlatıyorum mesela birinin yaptıgı kışlık hazırlıkları en azından boş durmuyomuş bak diyo bana!
Yani kısacası ben evde gelin oldugum için benim hizmet etmemi bekliyor ve bunu belli ediyor.

İkinci kahvaltı meselesi ise; başka gün bayram sabahı kendi ailem yarın kahvaltıya bekliyoruz dedi.biraz gec kalmış bi şekilde uyandık apar topar hazırlanıyoruz yetişelim diye kv eşime etleri kasapa götür diye görev verdi.sebebi neymiş kp uyanmazmış şimdi.Bu nasıl düşüncesizlik biz kv ye geceden haber verdik sabah kahvaltıya yetişcez diye?
Gercekten sebepsiz yere gerildim.Bunu bilerek yapması çok üzücü degil mi?

İs yap denilmesinden hic hoslanmam. Beni eksik goren yaptigim isi begenmeyen kendisi yapar.
Taviz vermeyin diycem ama tatsizlik cikar. Nasilsa gecici bir sure ordasiniz. Katlaniverin

Yani kapıyı nasıl çalmaz ben çok şaşırdım gercekten.ben kalkmadıysam eger kahvaltı hazırlamak bu kadar mı zor?

Kapıyı çalmadığından emin misin
Belki tıklattı uyku sersemi duymadın
Ama her ne olursa olsun uyuyan insan uyandırılmaz bana göre bırakın gerisini
Tarz olarak saygılı değil gibi kv
Mesefali olup önemsememek mantıklı

Back
X