• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayram tatili sorunu!

Meral Ak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2016
2.111
2.022
63
:KK34:Kızlar kafama çok takıldı bir şey söyleyin ne olurrrr, şimdi bugün bizim tanışma yıl dönümümüz ve eşim Amasra da pahalı bir otelde yer ayırtmış, bayram tatili dolayısıyla meğer abimler de bugün buradaymış ve yengem buluşalım mı dedi ama biz o saatte daha evdeydik eşim de çok yorgundu kurban falan iyice yoruldu bende bizim program belli değil, birde bugün yıldönümümüz otelde yer ayırtmış artık başka zamana dedim yarın size geliriz mutlaka dedim. Eşime de olayı anlayınca bi yemek yerdik ne olacak demesin mi? Halbuki ben o rahatsız olur düşüncesi ile hiç sormadan planımızı bozmadım. O öyle diyince ben de aradım nerdesiniz dedim yoldalarmış dönüyorlarmış içime bir kurt düştü ayıp mı ettim bozuldular mı diye? :işsiz: Ama bir günlük bir şeydi ve ne bileyim çoluk çocuk tüm gün gider diye endişe ettim, birde eşimin canı sıkılır diye çekindim, sizler ne diyorsunuz hata mı ettim :KK34:

Yabancı değil ağabey sonuçta eşi de anlayış gösterir sonradan alındıysa..
Bir de evlilik yıldönümü bu..
Keşke her görümce sizin gibi kırdım mı diye düşünceli olsa:KK51:

Bence onlar bu durumu kafalarina dahi takmamislardir..
Sizde takmayin, bosverin..
O yanlis anlayacak bu kirilcak diye diye kendi hayatimizdan ödün veriyoruz hep..

:KK34:Kızlar kafama çok takıldı bir şey söyleyin ne olurrrr, şimdi bugün bizim tanışma yıl dönümümüz ve eşim Amasra da pahalı bir otelde yer ayırtmış, bayram tatili dolayısıyla meğer abimler de bugün buradaymış ve yengem buluşalım mı dedi ama biz o saatte daha evdeydik eşim de çok yorgundu kurban falan iyice yoruldu bende bizim program belli değil, birde bugün yıldönümümüz otelde yer ayırtmış artık başka zamana dedim yarın size geliriz mutlaka dedim. Eşime de olayı anlayınca bi yemek yerdik ne olacak demesin mi? Halbuki ben o rahatsız olur düşüncesi ile hiç sormadan planımızı bozmadım. O öyle diyince ben de aradım nerdesiniz dedim yoldalarmış dönüyorlarmış içime bir kurt düştü ayıp mı ettim bozuldular mı diye? :işsiz: Ama bir günlük bir şeydi ve ne bileyim çoluk çocuk tüm gün gider diye endişe ettim, birde eşimin canı sıkılır diye çekindim, sizler ne diyorsunuz hata mı ettim :KK34:

Amaan düşünüp bugününüzü bozmayın olmuş bitmiş kırılacak bişey yok. Sonuçta aylar önceden değil aynı gün soruyolar buluşalım mı diye. Nerden bilebilirdiniz yani onların olma ihtimaline göre plan yapcak değilsiniz

Sonuçta onlar büyüğümüz bayram dolayısı ile önce küçüğün gitmesi gerekmez mi? O yüzden geliriz dedim.
Ama gelmek istemişler o gün işiniz varsa yarın bekleriz denir. Bu hep böyledir. Bir gün müsait değilsek filanca gün buyurun denilir. Biz size geliriz denilmez bence

Back
X