Bana da en az etkileneceği durum evde yalnız kalması gibi geliyor. En azından güvendiği ortamda olacak ama korkuyorum açıkçası birşey olur diyebiz kedimizi 4-5 gün yalnız bırakıyorduk. ben eve facetime ayarlamıştım. yedek telefonunuz varsa o da olur camera uygulaması kuruyorsunuz telefonu şarjda bırakın istediğinizde açıyorsunuz ve izliyorsunuz. daha uzun bırakmalarda bir arkadaşıma rica ediyordum anahtarımı bırakıyordum 3 günde bir gelip mama koyup tuvaletin (otomatikti) kolunu çekerek kumunu eliyordu. su kabı da otomatikti ama su ve mamayı her odanın her yerine koymuştuk 4-5 kap
zaten 6-7 gün kaldık en fazla. onda da sorun olmadı.

birkaç gün önce sürekli kafes dışında elime gelmez oluyor diye kafes dışı saatlerine  kural koydum diye hastalandı 2 gün hiç bir şey yemedi korkudan ağladım
 birkaç gün önce sürekli kafes dışında elime gelmez oluyor diye kafes dışı saatlerine  kural koydum diye hastalandı 2 gün hiç bir şey yemedi korkudan ağladım  sizin yaşadığınız şehirde olsaydım oğlunuza bakardım samimiyetimle söylüyorum
 sizin yaşadığınız şehirde olsaydım oğlunuza bakardım samimiyetimle söylüyorum

tabii kameranız vs varsa. Yoksa ben de elin adamıyım yani güvenemezsiniz haklı olarak
tabii kameranız vs varsa. Yoksa ben de elin adamıyım yani güvenemezsiniz haklı olarak