- 10 Ağustos 2015
- 58
- 15
- 18
- 48
- Konu Sahibi Pimpiriklianne
-
Ben de şu an içinden çıkamadığım için aldım çayımı oturdum. Bi dolap içlerini hallettim mutfak hariç bir de banyoyu temizledim o kadar. Şimdi mutfağı mı yapsam, kayınvalidemlerin odayı mı yapsam, oturma odasını mı yapsam bilemedim...
Gelecek evet hatta bayramdan 2-3 gün önce gelir yiyecek hazırlamak için. O oda en kolayı, dolap içlerini hiç ellemiyorum çünkü. Nevresimleri yıkıyorum, yatağı havalandırıyorum, ortada pijama ve giyecek varsa onları yıkayıp ütülüyorum bir de mobilyaların tozunu alıp süpürüp siliyorum.kv bayramda gelecek mi
gelmeyecekse yapma onun odayı
yine toz olur
Gelecek evet hatta bayramdan 2-3 gün önce gelir yiyecek hazırlamak için. O oda en kolayı, dolap içlerini hiç ellemiyorum çünkü. Nevresimleri yıkıyorum, yatağı havalandırıyorum, ortada pijama ve giyecek varsa onları yıkayıp ütülüyorum bir de mobilyaların tozunu alıp süpürüp siliyorum.
Aman kaç pijama olacak altı üstü 2 gecelik, 1 pijamadırben sana hayranım valla
pijamaları ütüleyeceksin vs vs
yok beni çooook aşarrr
Halıları yıkamaya vercem. Camlar mutfak yerleri sildireyim. Insallah temiz olur bu seferPerdeleri yikarsiniz camlari siler kapilarla beraber ..mutfak dolaplari,banyo,mutfak detayli temizlenir..Halilar silinir ya da yikamaya gonderilir.Evde ne varsa detayli temizlenir ama bi gune sigmiyor tum bunlar ya kaba isleri kendiniz yapin detaylara temizlikciyi sokun ya da ust uste iki uc gun alin ben oyle yapiyordum ..Kolay gelsin
Bana pahalı gibi geldi.galiba şehirden şehire fiyat değişiyor.ben daha dün aldım 140 tl istedi ama bazı şehirlerde değişiyor fiatlar ben boş evi temizlettim eşya yok taşınacağız kısmetse her zaman aldığım bayan bu çok güzel işyapıyor baştan sağma yapmıyor sabah 9 da geldi akşam 8 de gitti
Evt bende öyleyim.daha çok yorulunca pişmanlık duyuyorum sonra.Ben iki kere almıştım geçen sene 100tl ama ben başkasının yaptığı temizliği beğenmiyorum ya onlardan sonra baştan aşağı kendim temizlemiştim evi ya da bana pek dikkatli bayanlar denk gelmedi
En güzeli kendi yaptığımız ama hiç yapasımda yok açıkcası.Ben de şu an içinden çıkamadığım için aldım çayımı oturdum. Bi dolap içlerini hallettim mutfak hariç bir de banyoyu temizledim o kadar. Şimdi mutfağı mı yapsam, kayınvalidemlerin odayı mı yapsam, oturma odasını mı yapsam bilemedim...
Takdir ettim sizi.süper.Gelecek evet hatta bayramdan 2-3 gün önce gelir yiyecek hazırlamak için. O oda en kolayı, dolap içlerini hiç ellemiyorum çünkü. Nevresimleri yıkıyorum, yatağı havalandırıyorum, ortada pijama ve giyecek varsa onları yıkayıp ütülüyorum bir de mobilyaların tozunu alıp süpürüp siliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?