bayram ve getirdiği dedikodular!!!

Biriyle görüşmek ayıp mıymış?? Hem onların mantığı ile görüşmeden nasıl evlenip yuva kuracaksın??

Bazen insanların en büyük düşmanı ailesi olabiliyor. Hayret bir şey ya. Kime ne sevgilinizden.Yolunuza bakmanızı onerırım. para kazanıp ellerıne saydın mı sesını keser çogu aile (herkesı aynı kefeye koymuyorum). Bi deneyın bakalım onlar da öyle mi diye. Takmayın takmayın takmayın kendınıze edrsınız kımseye bır sey olmaz

Bazen insanların en büyük düşmanı ailesi olabiliyor. Hayret bir şey ya. Kime ne sevgilinizden.Yolunuza bakmanızı onerırım. para kazanıp ellerıne saydın mı sesını keser çogu aile (herkesı aynı kefeye koymuyorum). Bi deneyın bakalım onlar da öyle mi diye. Takmayın takmayın takmayın kendınıze edrsınız kımseye bır sey olmaz
İster istemez duya duya üzülüyorum

İster istemez duya duya üzülüyorum
Bizimkilerde de var elalem ne der mantıgı. Ben ılıskımı 5 yıl sakladım bana kalsa daha da saklardım en son eşimin tayin çıkınca bana görücü gelır korkusuyla tutuştu eşim. Keske söylemeseydıniz ailenize. Bir dahakıne soylemezsınız. Yasınız çok genc etrafa kulak kabartarak ömür gecmez kendınızı hırpalarsınız. Çevrenızdekıler dusunmuyor bari sız kendınızı dusunun. Sızın yılmanız düşmanlarınızı mutlu etmekten baska bır işe yaramaz

Bizimkilerde de var elalem ne der mantıgı. Ben ılıskımı 5 yıl sakladım bana kalsa daha da saklardım en son eşimin tayin çıkınca bana görücü gelır korkusuyla tutuştu eşim. Keske söylemeseydıniz ailenize. Bir dahakıne soylemezsınız. Yasınız çok genc etrafa kulak kabartarak ömür gecmez kendınızı hırpalarsınız. Çevrenızdekıler dusunmuyor bari sız kendınızı dusunun. Sızın yılmanız düşmanlarınızı mutlu etmekten baska bır işe yaramaz
Haklısınız teşekkür ederim

Elalemin lafina bakma hep konusur onlar..:deli:hayat senin hayatin keyfine bak 20 li yaslar en guzeli..

Milletin lafına kulak verip de kendinizi üzmeyin. Tabi erkek arkadaşınız olacak görüşeceksiniz olmuyorsa ayrılacaksınız. Elalem sizin hayatınızı namusZubi̇zu sorgulayana kadar kendilerinin ya da çocuklarının sizin gibi meslek sahibi olması için uğraşsın. Hadi anneniz o çevrede büyüdü yaşlandı ister istemez takıyordur tatlılıkla yaşadıklarınızın normal olduğunu anlatın ama kesinlikle alttan alarak kendinizi suçlu hissederek yapmayın bunu. Kardeşinize aşırı ayar oldum terbiyesiz; ablası okumuş meslek sahibi olmuş gurur duyup sahipleneceğim utanıyormuş. Verin cevabını otursun aşağı

Konunun başında millet ne derse desin boşver yazacaktım da annen ile kardeşin neden bu kadar saçmalıyor ??

En çok kızkardeş e kizdim.niye utanıyormuş. Destek olsun kostek değil.milletin çenesini kapatsin. Atan git boşver.

Paranı kazanınca git o saçma mahalleden. Bu sefer erkek için gitti desinler yeter ki evdekiler milletin ağzına bakıp başının etini yemesin

Sen aklı başında bir kıza benziyorsun canım.Hiç kafana takma işini yoluna koymaya bak.İnşallah atanırsın ve çevrende değişir o dedikoducu insanlardan kurtulursun.Annen de o çevrede olduğu için ister istemez kaygılanıyordur.Hepsi geçer unutursun.

Aileniz biraz fazla abartmış. Gidip görüşebilirsiniz 22 yaşına gelmişsiniz. Elbette hayatınızda birileri olacak. Ayrılacaksınız barışacaksınız vs. Çocuk gibi tepenizde mi duracaklar? En iyisi siz atanıp onlardan kurtulmaya bakın. Kardeşiniz de aynı şeyleri yaşamak zorunda kalırsa sizi anlayacaktır.

Adi çıkmak ne ya. Ne iğrenç insanlar var. Nerde yasarsaniz yasayin ne duyarsaniz duyun ben yaptıklarımın arkasindayim beni yargilamak da ucubelere düşmez diyip kapatin ağızlarını. Laf tasiyanda kabahat zaten. Millete mi kalmış sizi yargilamak asmak kesmek? Kendilerine uğraş edinsinler

Back
X