• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayram yapmayı düşünüyor musunuz

Bu kadar cahil ve bilinçsiz bir toplum olmak çok üzüyor beni. Şu dönemde insanlar asıl sevdikleri insanlardan uzak durmaya gayret etmeliler. 45 gündür yeğenlerimi sadece 2 kez en az 2 metre mesafe ile kapılarında bekleyerek gördüm. Neden ? Çünkü çok seviyorum.
Bayram da kutlamayacağız aile olarak. Devlet sokağa çıkma yasağı ilan etmezse bayramda ikinci dalga ile sayılar çok artacaktır.
Gitmeyin. Canınızı seviyorsanız tepkinizi belli edin. Eşiniz çok ısrarcı ise gitsin ve bir daha dönmesin.

Tabi bu süreçte ne olur bilemem ama kaynanam bizim için programı yapmış cokktann şuraya gidersiniz, buraya gidersiniz,şu zaman gelirsiniz bunkadar kalırsınız vs..
Kadına durumu ne kadar anlatmaya calistiysam da anlamıyor .. kaldı ki normale döner bile o kadar ziyaret yaomak istemiyorum şu aşamada.. o kadar anlamıyorlar ki ben anlatmaktan yorrulldum eşimin de kafasına girecek bir şekilde biliyorum .. bayramda evimde geçirmek isteyeceğim .. bir yandan diretecek bana şuraya gidecez buna gideceğiz diye .. ne yapacağım bilmiyorum ... Siz ne yapacaksınız ?? Ben artık bu kadına anlatmaktan yoruldum ..en sonunda olursek de oluruz diyor .. Kader napiyim diyor.. o kadar cahiller ki ben şimdiden ne yaparım diye düşünüyorum..

Kesinlikle evden çıkmayı düşünmüyorum 🙏 sizin düşünceniz doğru olan kaynananız gezmenize niye karışıyor ölürsek ölürüz ne yaa

Ya ben ergen halimde bile aileme diretiyordum saçma sapan şeylerde bile 😁 istemedigim şeyi yapmiyordum coğu zaman.

Evli barkli insanlarsiniz nasil birileri size boyle baski yapabiliyor ve bu kadar caresiz kalabiliyorsunuz aklim almıyor benim. Şuan biri benim adima plan kurup yapacaksin dese hayal edemedim.🙄

Nasil bu kadar kuzu olabiliyorsunuz ciddi manada aklim çikiyor sizleri okurken

İnşallahbayramda sokağa çıkma yasağı gelir de o gezenlerin hepsi ceza yer. Ben annemi 2aydan fazladır göremiyorum millet gezme derdinde 😠

bende bayrami evimde gecirmek istiyorum ama 9 gun yasak diye duydum tutustum。 bayram bu koyde kalalim der kesin benimki cinnet ani yakin gibi

Yapmayin yaa:))Cocuklarimin annanne dedesiyle tokalastigini dusundum de:confused:
Ben bu durumlar bir gecsin,anne babami sıkı sıkı kucaklayip opecegim,kardeslerimi ve yegenlerimi de oyle:)
Fakat simdi degil,henuz cok erken,bayram da da gitmeyiz buyuk ihtimal serbest bile olsa...
Ama kimse kural mutsl dinlemiyor ki:( Allah korusun, başa gelmedikçe de umursamıyor insanlar. Okullar kapandığı günden bu güne evden 1 kere çıktım o da dün. Mecbur kalmasam yine çıkmayacaktım. Oğlumu da komsuma rica ettim bakması için. Toplamda 45 dk da eve döndüm. Markete de girdim ve ne göreyim, hala kap kaçak bakanları görünce bir tuhaf oldum. Yani acil ihtiyaçları alıp çıksalar ya. Bu kafalarla hiç virüs bitmez sanki :( ben de ailemi çoook özledim mm. İnsanlar bir ciddiye alsa da normale dönsek. Bu el öpme işinr gelirsem, ya ben oğlumu. Yabancıların elini öp esini istemiyorum. Kimi insan temizlik nedir bilmiyor.

Ama kimse kural mutsl dinlemiyor ki:KK43: Allah korusun, başa gelmedikçe de umursamıyor insanlar. Okullar kapandığı günden bu güne evden 1 kere çıktım o da dün. Mecbur kalmasam yine çıkmayacaktım. Oğlumu da komsuma rica ettim bakması için. Toplamda 45 dk da eve döndüm. Markete de girdim ve ne göreyim, hala kap kaçak bakanları görünce bir tuhaf oldum. Yani acil ihtiyaçları alıp çıksalar ya. Bu kafalarla hiç virüs bitmez sanki :KK43: ben de ailemi çoook özledim mm. İnsanlar bir ciddiye alsa da normale dönsek. Bu el öpme işinr gelirsem, ya ben oğlumu. Yabancıların elini öp esini istemiyorum. Kimi insan temizlik nedir bilmiyor.
Evet dikkatsiz insan cok.Fakat son alisverise ciktigimda 15 kisiden ancak biri maskesizdi buna sevindim.Fakat adamin biri,sanki 10 marttaymisiz da maskeme anlam verememis gibi saskin şaşkın bakti:D
Maraton kosucusu gibi alisveris yapiyorum ben de,eve gelince bir arinma toreni:)
Cocuklarim yabancilarin elini niye opsun ki zaten,bayrama ait bir rituel,sadece yakin aile buyukleri sakayla karisik el opturur,diger zamanlar kucaklasiriz sadece,ben de yegenlerimi kucaklarim,ayy kucaklasasim geldi,gelin sanal kucaklasalim:cry:

Evet dikkatsiz insan cok.Fakat son alisverise ciktigimda 15 kisiden ancak biri maskesizdi buna sevindim.Fakat adamin biri,sanki 10 marttaymisiz da maskeme anlam verememis gibi saskin şaşkın bakti:KK70:
Maraton kosucusu gibi alisveris yapiyorum ben de,eve gelince bir arinma toreni:)
Cocuklarim yabancilarin elini niye opsun ki zaten,bayrama ait bir rituel,sadece yakin aile buyukleri sakayla karisik el opturur,diger zamanlar kucaklasiriz sadece,ben de yegenlerimi kucaklarim,ayy kucaklasasim geldi,gelin sanal kucaklasalim:cry:
Aile içi tabii, ben dışarıda hani, el öptürmeye bayılan tipler olur ya, onlar için dedim. Düğün, dernek olur ya doğum günleri. Benim oğlum 10 yaşında, sevmez öpmeyi, öpüşmeyi. Her banyo sonrası babasının ve benim elimi öper ki ben öptürmüyorum(kendimi harbi yaşlı hissediyorum) anneanne, babaanne, dede ellerini öpüyor sadece. Ay bir de oğlumda teyze, dayı, amca, hala kavramı da yok. Herkese ismi ile hitap eder, o kadar anlatırız ama yok :)

Aile içi tabii, ben dışarıda hani, el öptürmeye bayılan tipler olur ya, onlar için dedim. Düğün, dernek olur ya doğum günleri. Benim oğlum 10 yaşında, sevmez öpmeyi, öpüşmeyi. Her banyo sonrası babasının ve benim elimi öper ki ben öptürmüyorum(kendimi harbi yaşlı hissediyorum) anneanne, babaanne, dede ellerini öpüyor sadece. Ay bir de oğlumda teyze, dayı, amca, hala kavramı da yok. Herkese ismi ile hitap eder, o kadar anlatırız ama yok :)
Banyo sonrasi mi😁O neden,ilk defa duyuyorum,benim oglanlar da dus aldi simdi,ben de mi optursem:))

Tabi bu süreçte ne olur bilemem ama kaynanam bizim için programı yapmış cokktann şuraya gidersiniz, buraya gidersiniz,şu zaman gelirsiniz bunkadar kalırsınız vs..
Kadına durumu ne kadar anlatmaya calistiysam da anlamıyor .. kaldı ki normale döner bile o kadar ziyaret yaomak istemiyorum şu aşamada.. o kadar anlamıyorlar ki ben anlatmaktan yorrulldum eşimin de kafasına girecek bir şekilde biliyorum .. bayramda evimde geçirmek isteyeceğim .. bir yandan diretecek bana şuraya gidecez buna gideceğiz diye .. ne yapacağım bilmiyorum ... Siz ne yapacaksınız ?? Ben artık bu kadına anlatmaktan yoruldum ..en sonunda olursek de oluruz diyor .. Kader napiyim diyor.. o kadar cahiller ki ben şimdiden ne yaparım diye düşünüyorum..
2 ay olmuştur evdeyim biyere cikmayida dusunmuyorum ihtiyaclarim var aylık market dahi biyere çıkamıyorum. 😒 Kaldı ki bayram yapicaz nerdeee herşeye hasret kaldık. Bence sizde drumu iyice izah edin oda anlayışlı olsun

Kapı dışarı dahi çıkmayı düşünmüyorum ve umarım sokağa çıkma yasağı tüm ülkede gelir bayramda çünkü insanlar bayramda gezip yazacak ve salgını tekrar körükleyecekler

Bayramda dışarıda gördüğüm herkesi polise ihbar edeceğim

Aaa

Aaaa gerçekten mi? 😍 Yindeskilerin bir adetidir. Banyo sonrası çocuk babasının elini öpüyor baba da sıhhatler olsun oğlum diyor. Biz öyle gördük ondandır.
Oooo sizde el opturmenin alasi varmis:confused:
Vallahi yeni duydum,ben koklar operim bazen hmmm mis gibi olmussun diye,e koca dana benimkiler,kucuklerken de sever operdim sadece yikaninca
Ek: yindeski nedir o_O

2 ay olmuştur evdeyim biyere cikmayida dusunmuyorum ihtiyaclarim var aylık market dahi biyere çıkamıyorum. 😒 Kaldı ki bayram yapicaz nerdeee herşeye hasret kaldık. Bence sizde drumu iyice izah edin oda anlayışlı olsun
Ben olsam anlayis manlayis beklemem,guler gecerim valla...

Back
X