- 24 Eylül 2013
- 9.881
- 32.376
- 748
- Konu Sahibi meleknurdogan
-
Virüs bayramda tavan yapmasın diye sokağa çıkma yasağı ilan ederler diye düşünüyorum. Merak etmeyin. Ayrıca o istediği kadar plan yapsın siz gitmeyin kesinlikle. Sinir oldum kadınaTabi bu süreçte ne olur bilemem ama kaynanam bizim için programı yapmış cokktann şuraya gidersiniz, buraya gidersiniz,şu zaman gelirsiniz bunkadar kalırsınız vs..
Kadına durumu ne kadar anlatmaya calistiysam da anlamıyor .. kaldı ki normale döner bile o kadar ziyaret yaomak istemiyorum şu aşamada.. o kadar anlamıyorlar ki ben anlatmaktan yorrulldum eşimin de kafasına girecek bir şekilde biliyorum .. bayramda evimde geçirmek isteyeceğim .. bir yandan diretecek bana şuraya gidecez buna gideceğiz diye .. ne yapacağım bilmiyorum ... Siz ne yapacaksınız ?? Ben artık bu kadına anlatmaktan yoruldum ..en sonunda olursek de oluruz diyor .. Kader napiyim diyor.. o kadar cahiller ki ben şimdiden ne yaparım diye düşünüyorum..
Ben ölmek istemiyorum hiç bir yere gitmiyorum.Siz istiyorsanız gidin ölürsenizde cenaze töreniniz bile olmadan kireçlenip naylon poşetle gömerler diyeceksinizTabi bu süreçte ne olur bilemem ama kaynanam bizim için programı yapmış cokktann şuraya gidersiniz, buraya gidersiniz,şu zaman gelirsiniz bunkadar kalırsınız vs..
Kadına durumu ne kadar anlatmaya calistiysam da anlamıyor .. kaldı ki normale döner bile o kadar ziyaret yaomak istemiyorum şu aşamada.. o kadar anlamıyorlar ki ben anlatmaktan yorrulldum eşimin de kafasına girecek bir şekilde biliyorum .. bayramda evimde geçirmek isteyeceğim .. bir yandan diretecek bana şuraya gidecez buna gideceğiz diye .. ne yapacağım bilmiyorum ... Siz ne yapacaksınız ?? Ben artık bu kadına anlatmaktan yoruldum ..en sonunda olursek de oluruz diyor .. Kader napiyim diyor.. o kadar cahiller ki ben şimdiden ne yaparım diye düşünüyorum..
Ay şaka mı buBöyle düşünen insanlar olduğu için bayramda sokağa çıkma yasağı geleceğini düşünüyorum. Şimdi bile birbirine iftara giden insanlar var çünkü.
Tabi bu süreçte ne olur bilemem ama kaynanam bizim için programı yapmış cokktann şuraya gidersiniz, buraya gidersiniz,şu zaman gelirsiniz bunkadar kalırsınız vs..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?