Bayram yapmayı düşünüyor musunuz

Kesin bayramda yasak gelir. Bence de gelmeli, bizim milletimiz gezmeye meraklı. Şu el ve yanak öpmeleri de kültürümüzden gider inşallah. Yani yeni nesil şap_şul öpmeleri görmez. El öpme adetin karşıyım, normal tokalaşmak yeter bence.

Sağlığınızı tehlikeye atmayın. Bayrama zaten var daha. Ama o sürede salgının tehlikesi azalsa bile geçmeyecektir. Belki salgın artacak bile. Bilemeyiz.
kendinizi ve başkalarını tehlikeye atmayın.
Üzüldüm sizin için. Böyle İnsanlarla uğraşmak çok zor. Kolay gelsin.

Bayramda büyük ihtimal sokağa çıkma yasağı gelecek gibi, kaynananız bu sene to..şunun üstüne oturuversin.Bir dahaki bayramı görmek istiyorsa bu bayram sağlıcakla evinde kalsın.

Yapmayin yaa:))Cocuklarimin annanne dedesiyle tokalastigini dusundum de
Ben bu durumlar bir gecsin,anne babami sıkı sıkı kucaklayip opecegim,kardeslerimi ve yegenlerimi de oyle:)
Fakat simdi degil,henuz cok erken,bayram da da gitmeyiz buyuk ihtimal serbest bile olsa...

Arife günü en öksürmeye başlayın. Korono oldum galiba diyin herkese kimse sizi eve almasın bu cahillikle başka türlü başa çıkamazsınız
Yemin ediyorum şuan aklindan optum yeminle yapicam.. ama gidecekmiş şimdiden planlar yapılmış zaten yasaktan bir gün önce gidecekmiş yasaktan sorna gezip yüzlerce insanı gelecek eve

Arkadaşlar çok teşekkürler yorumlarınız için tek tek .. ama öksürme numarasını yap diyen arkadaşın mantığını tuttum öyle yapicam hasta ayağına yatacam bir iki gün oonenceden..
Bugün yasak diye duydum soyledim byramda olması gerektiği gbi yasak olcak dedim ne dese beğenirsiniz öyle saçmalık olur mu dedi.. yasak gelse bile bir gün önceden gidecekmiş ailesine yasak bitenkadar kalaacak o esnada yüzlerce kişiyi gezecekler .. hatta yasağı delipp kulbunu bulupp il dışına gideckller öyle tahmin ediyorum.. sonra gelecek belki ona bir şey olmayacak evde bana bulastiracak.. yok bir iki gün kala her türlü baskılı uygulamak takmamam onla gtmem için. Şimdiden kokusunu alabilliyorm konusmalardan..
Ailemle goorustuum o isterse gtsin mecbur değilsin diyorlar . Canımı sevmediğim yüzlerini görmesem.olmeyecegim insanlar için riske atamam dedim babama haklısın dedi..

Kocanız tek gitsin 15 gün de anasının evinde oturup öyle dönsün. Bu ne saçmalık şu dönemde çeke çeke insan mi götürülür.

delirmişler

Ne kadar da cahil insanlara denk gelmişsin. Benim eşim kendi ailesiyle bile görüsmüyor millet iftar daveti beklerken eşim oralı olmuyor. Senin yerinde olsam eşini şikayet ederim polise kaynanayıda

Hiçkimseye gitmeyeceğiz tabiki. Kimseyide evime kabul etmem.
Kayinvalide sizin yerinize program yapmış ama bakalim karşı taraflar kabul edecek mi?
Bu bayram cahil insanlar yüzünden vaka sayısının artmasından korkuyorum, bugün markete çıktığımda dükkan sahibi bir tanidiga denk geldim, 2 aya rahatiz bayramda dükkanımi kapatıp memlekete gideceğim dedi. Şok oldum.. bunun sebebi, vaka oranindaki düşmeler ve insanlarn artik bitiyor sanması.

Ne kadar da cahil insanlara denk gelmişsin. Benim eşim kendi ailesiyle bile görüsmüyor millet iftar daveti beklerken eşim oralı olmuyor. Senin yerinde olsam eşini şikayet ederim polise kaynanayıda
Yazılanları okumadın mi elini kolunu sallaya sallaya yaşlılar çıkıyor dışarı sallamiyorlar .. hiç bır şey olmuyo naisl şikayet edecegim .. yasaktan önce çıktım.size ne diyecek

Bayramda evimde oturacağım, virüs yaymaya veya kapmaya hiç niyetim yok. İnsanlar ne kadar cahil ve laftan anlamaz. Umarım bayram için sokağa çıkma yasağı gelir yoksa bu virüs illetinden çok uzun süre saha kurtulamayız.

Bizim sokağın çocukları full disarda. Yan apartmana bugün corona testine geldiler.. sonucu öğrenemedim ama birinin kayinvalidesinde corona çıkmış, bunlarda görüşmüşler. Butun apartmanın çocukları dün dışarıdaydı muhtemelen bulaştırdilar birbirlerine.

Bugün markete gittigimde dedesi olduğunu tahmin ettigim bir adam torununu markete getirmiş. Cocuk 7 8 yaşlarında.. çalışan uyardi, adamin cevabi; maske yoktu çocuğa takamadım, evde sıkıldı napalim. Çalışan hala birşeyler geveliyor sertce uyarmıyor. 'Amcacim zaten çocukların dışarı çıkması yasak başkalarını tehlikeye atiyorsunuz' dedim. Çalışan bu seferlik olsun ama acelece yapin alışverişi dedi.. herkes o kadar ciddiye almiyor ki. Kasa sırasi beklerken herkesi uyarmak zorunda kaldim yanima yaklaşmayın diye. Uymuyorlar cahil cok malesef

Yazılanları okumadın mi elini kolunu sallaya sallaya yaşlılar çıkıyor dışarı sallamiyorlar .. hiç bır şey olmuyo naisl şikayet edecegim .. yasaktan önce çıktım.size ne diyecek
Ah canım yazılanların hepsini okuyacak kadar boş vaktim yok. Burda takır takır para cezası yiyenleri gördüğüm için öneride bulundum

Şehrler arası gezemezler zaten o da yasak.
Isini bulan gidiyor malesef.. bugun öğrendim, tarlami ekip biçeceğim diyenlere izin veriliyormuş. Bizim mahalle esnaflarından biri bu şekilde memlemetine gitmiş geçen hafta... tarla olmasa baska bisey bulurum yine giderim bayramda da gidicem dedi. keşke hiç izin vermeseler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…