Bayram yapmayı düşünüyor musunuz

O evine gitmek istediğin insanlar bayramda misafir kabul etmeyi düşünmüyorlarmış diyin. Ayrıca yaşlı başlı kadının lafına çokta takılmayın. Konuşur konuşur susar.

Bu sene evden de çıkmam, geleni de eve almam. Kimse kusura bakmasın. Birileri hatır gönül koyacak diye sağlığımızı riske atamam.

Belkide gitmek istedigi akrabaları sizi istemicek bizde evimize kimseyi kabul etmeyi düşünmüyoruz 2 ay olucak kapı dışarı çıkmıyoruz bizlerde sıkıldık ama hepsi çöpmü olsun bir bayram için eşim bile 17 saatlik şehir dışında çalışıyor ve gelemeyecek napalım saglıklı olalımda diyoruz bitsin istiyoruz artık gitmicenizi kesin bir dille söyleyip kestirip atın bayram sadece kv nize gelmiyor bizlerde üzülüyoruz ailelerimizi özledik

Nasıl birileri size zorla bir şey yaptırabilir kocalarınız ve kaynanalarınız nasıl bu kadar baskı yapabilir size anlamıyorum hayır diyeceksiniz bu kadar

Elimden geldiğince izin vermiyorum zaten .. ama dayatma gücü çok yüksek bir kadın bir şeyin olmayacağını mantıksız olduğunu bilse bile sonuna kadar direnir
Bayramda annenizin evine gidin eşinize de annenin kararlarına göre yaşamak istemiyorum diyin denediniz mi bunu

Ne geldiyse başımıza böyle dusunenler yuzunden geldi.Kimse böyle ölmeyı haketmıyor bence.Siz kendınızın dogru bıldıgınden şaşmayın.
Dipnot:Bazı insanlar değişmezle,değişmek istemezler.
Değişmeyeceğini biliyorum .. ama böyle bir durumda hayatımı riske atmaya zorlanmak baskıların en büyüğü gibi geliyo

O evine gitmek istediğin insanlar bayramda misafir kabul etmeyi düşünmüyorlarmış diyin. Ayrıca yaşlı başlı kadının lafına çokta takılmayın. Konuşur konuşur susar.
E evine gitmeye can attıkları insanlar aynı onlar gibi sorun olmaz yani .. bir ay önce cenaze vardı tanıdıklarının bildiğin kalabalık okumalı cenaze yaptılar cumbur cemaat.. cevrelerindekiler de onlar gibi .. tek başıma kaldım.iclerinde .. şikayet etsem yolunu bulurlar ... Tek başıma ne yapabilirim.

Hay Allah ya. O zaman eşinizi ikna etmeye çalışın bari. O da umarım aynı kafada değildir.

Kendi yaşama hevesi bir amacı kalmamış biri olsek de oluruz napalim diyor
O is oyle olmuyor ki. Hadi diyelim ben ölürsem öleyim dedim ciktim disari. Benden hastalik kapan ve ölmek istemeyen insanlar ne olacak? Gittigim hastanede doktoru, hemsireyi enfekte edicem belki, onlarin günahi ne ? Ne kadar israr ederse etsin, siz ona aldirmayin. Vebal var bu isin icinde. Istemeden insan öldurebiliriz. Dusuncesi bile korkunc

Hasta numarası yap, ciddiyim eşin de laf anlamıyor madem. Baş ağrısı, boğaz ağrısı şikayeti varmış gibi davran yat kalkma. Akılları başlarına gelsin. Zorla ziyaret ne demek.

Bayramda kimseye gitmiyoruz kimseyi de kabul etmiyoruz.eger bayram icin siki sikiya bir onlem alinmazsa yeni vaka sayisinda patlama olur.bu bir gercek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…