- 24 Ağustos 2010
- 3.594
- 3.268
- 333
- Konu Sahibi meleknurdogan
-
Belkide gitmek istedigi akrabaları sizi istemicek bizde evimize kimseyi kabul etmeyi düşünmüyoruz 2 ay olucak kapı dışarı çıkmıyoruz bizlerde sıkıldık ama hepsi çöpmü olsun bir bayram için eşim bile 17 saatlik şehir dışında çalışıyor ve gelemeyecek napalım saglıklı olalımda diyoruz bitsin istiyoruz artık gitmicenizi kesin bir dille söyleyip kestirip atın bayram sadece kv nize gelmiyor bizlerde üzülüyoruz ailelerimizi özledikTabi bu süreçte ne olur bilemem ama kaynanam bizim için programı yapmış cokktann şuraya gidersiniz, buraya gidersiniz,şu zaman gelirsiniz bunkadar kalırsınız vs..
Kadına durumu ne kadar anlatmaya calistiysam da anlamıyor .. kaldı ki normale döner bile o kadar ziyaret yaomak istemiyorum şu aşamada.. o kadar anlamıyorlar ki ben anlatmaktan yorrulldum eşimin de kafasına girecek bir şekilde biliyorum .. bayramda evimde geçirmek isteyeceğim .. bir yandan diretecek bana şuraya gidecez buna gideceğiz diye .. ne yapacağım bilmiyorum ... Siz ne yapacaksınız ?? Ben artık bu kadına anlatmaktan yoruldum ..en sonunda olursek de oluruz diyor .. Kader napiyim diyor.. o kadar cahiller ki ben şimdiden ne yaparım diye düşünüyorum..
Bayramda annenizin evine gidin eşinize de annenin kararlarına göre yaşamak istemiyorum diyin denediniz mi bunuElimden geldiğince izin vermiyorum zaten .. ama dayatma gücü çok yüksek bir kadın bir şeyin olmayacağını mantıksız olduğunu bilse bile sonuna kadar direnir
yasak geldi zatenUmarım yasak gelirde böyle düşünen cahilleri durdurur
Yoksa durum vahim bayramda
Kaç kez söyledim bilmiyorum .. bu yüzden çok kavgalarimz oldunannesi yüzünden yani aynı devamBayramda annenizin evine gidin eşinize de annenin kararlarına göre yaşamak istemiyorum diyin denediniz mi bunu
Değişmeyeceğini biliyorum .. ama böyle bir durumda hayatımı riske atmaya zorlanmak baskıların en büyüğü gibi geliyoNe geldiyse başımıza böyle dusunenler yuzunden geldi.Kimse böyle ölmeyı haketmıyor bence.Siz kendınızın dogru bıldıgınden şaşmayın.
Dipnot:Bazı insanlar değişmezle,değişmek istemezler.
E evine gitmeye can attıkları insanlar aynı onlar gibi sorun olmaz yani .. bir ay önce cenaze vardı tanıdıklarının bildiğin kalabalık okumalı cenaze yaptılar cumbur cemaat.. cevrelerindekiler de onlar gibi .. tek başıma kaldım.iclerinde .. şikayet etsem yolunu bulurlar ... Tek başıma ne yapabilirim.O evine gitmek istediğin insanlar bayramda misafir kabul etmeyi düşünmüyorlarmış diyin. Ayrıca yaşlı başlı kadının lafına çokta takılmayın. Konuşur konuşur susar.
Cevap olarak ne diyorKaç kez söyledim bilmiyorum .. bu yüzden çok kavgalarimz oldunannesi yüzünden yani aynı devam
Hay Allah ya. O zaman eşinizi ikna etmeye çalışın bari. O da umarım aynı kafada değildir.E evine gitmeye can attıkları insanlar aynı onlar gibi sorun olmaz yani .. bir ay önce cenaze vardı tanıdıklarının bildiğin kalabalık okumalı cenaze yaptılar cumbur cemaat.. cevrelerindekiler de onlar gibi .. tek başıma kaldım.iclerinde .. şikayet etsem yolunu bulurlar ... Tek başıma ne yapabilirim.
O is oyle olmuyor ki. Hadi diyelim ben ölürsem öleyim dedim ciktim disari. Benden hastalik kapan ve ölmek istemeyen insanlar ne olacak? Gittigim hastanede doktoru, hemsireyi enfekte edicem belki, onlarin günahi ne ? Ne kadar israr ederse etsin, siz ona aldirmayin. Vebal var bu isin icinde. Istemeden insan öldurebiliriz. Dusuncesi bile korkuncKendi yaşama hevesi bir amacı kalmamış biri olsek de oluruz napalim diyor
Yarı aynı kafada .. uğraşıyorum üç senedir değiştirmeye zatenHay Allah ya. O zaman eşinizi ikna etmeye çalışın bari. O da umarım aynı kafada değildir.
Değiştirmeye çalışıyorum onu.. eskiden tamamen annesinin ağzına bakardı son zamanlarda biraz değişti aralarında onların da sorunları oldu ara sıra.. eskisi gibi değil ama istedigim gibi de degilCevap olarak ne diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?