Bayram yapmayı düşünüyor musunuz

Bayramda bayram ziyareti yasak bayramdan sonra evden çıkmalar başlıycak başkan öyle diyor dersin kv ne

Düşünmüyoruz. Bir bayram evimizde otursak bir şey kaybetmeyiz. Bütün yakınlarıma da bayramda evde oturup kimseyle görüşmemelerini tavsiye edeceğim.

Bayramda tüm illerde sokağa çıkma yasağı olmalı.cunku yurdum insani maalesef laftan ânlamiyor.

Bayan boyunca eşim ve çocuğumla evimde oturuyor olacağım ve sevdiklerimi görüntülü arayarak tebrik edeceğim. Ayrıca umarım sokağa çıkmak yasaklanır bayramda. Bu kadar bilinçsiz insanla zor.

Tabiki bayram yapıcaz inşallah.
Kendi evimizde, çekirdek aile olarak. Son 1,5 aydır olduğu gibi kimseyle görüşmeden kimseye gitmeden kimseyi eve almadan.
Akraba, eş, dost ile görüntülü görüşeceğiz bu bayram.
Sokağa çıkma yasağı olacağını düşünüyorum, ama olmasa bile herkes kendi aklını kullansın, otursun oturduğu yerde. Kayinvaldemin veya başkasının bu durumda ne düşündüğünün önemi yok.

Sizin ne yapıp yapmayacaginizi kayınvalideniz mi organize ediyor ki bu kadar dertlendiniz ?
Hayır demek bu kadar mı zor,ister kabul etsin ister etmesin o kendi sorunu.

Bayramda yasagi farkli uygulamalilar herkese ikametgah sarti gelmeli yoksa bir sekilde insanlar kendini evinden disari atip yine bayram kutlayacak.
Bu 3 gunluk yasaklarda bile bunu yapani gordum

2 ay olmuştur evdeyim biyere cikmayida dusunmuyorum ihtiyaclarim var aylık market dahi biyere çıkamıyorum. Kaldı ki bayram yapicaz nerdeee herşeye hasret kaldık. Bence sizde drumu iyice izah edin oda anlayışlı olsun
Anlamayan işin ciddiyetinde olmayan yuzlerce kişi var .. haftalar sonra ilk defa market alışverişine çıktım.bugun her yer insan kayniyo ve maske yok cogunda

Başlığa cevabım "hayır hayır yüzbin kere hayır"
Sırf sizin kayinvalide gibi zihniyetler için bayramda inşallah sokağa çıkma yasağı olur diye dua ediyorum.
Ben de dua ediyorum.. yasağa bile kulp bulurlar çiftçi izinleri var zaten her gün ellerini kollarını salllaya sallaya geziyolar onlara yasak yok .. bayramda her yere girer çıkarlar eminim.. kendi hayatı umrunda değil yaşama istekleri kalmamış sürekli ölüm istekli konuşan insanlar zaten... Zaten ölürsek oleleim bizim hayattan beklentimiz yok .. yaşama hevesiniz yok diyolar ..

İnsanları mübarek bayramdan da nefret ettidiler ya, her sene buraya mutlaka bayram konusu açılır. Virüsten bağımsız kv geldi zorladı gelin dedi ölüm çıkar gelmezseniz dedi vs vs İnsanları bu kadar zorlamanın manası ne, zorla gelse ziyaret edince kıymeti var mı ?

Amaç zorla.bir şey yaptırmaktan ziyade bezdirmeye çalışma çabası

Ne geldiyse başımıza böyle dusunenler yuzunden geldi.Kimse böyle ölmeyı haketmıyor bence.Siz kendınızın dogru bıldıgınden şaşmayın.
Dipnot:Bazı insanlar değişmezle,değişmek istemezler.

Bizim sokakta aynı durum. Çocuklarım tüm gün camdan onları seyrediyor, üzülüyorlar. Kızım korono bitince cikcaz de mi anne diyip duruyor.

Valla ben burda tüm gelinlere aynı şeyi söylüyorum.
Bu cahil laf anlamayan kv tayfasına yalan soyleyeceksiniz.
Kendimi kötü hissediyorum boğazım.agriyor hastaneyi aradım evden sakın çıkma dediler kimse de gelmesin dediler kendi kendine karantina uygula dediler.
Çıkarsam da cezası varmış kotulesirsem de hastaneye gidicem deyin.
Çünkü bu insanlar anlamıyorlar bunlar yüzünden kendinizi ailenizi riske atmayın.
Evet yalan kötü bir şeydir ama bunlar yüzünden virüs kapmak daha kötü bir şey.

Sabah kalkicam çocuklarımın en güzel cicilerini giydirip evimizde bayram yapıcaz dört kişilik bı aile olarak büyüklerimizi ararriz olur biter inşallah yasak gelir bayramda

O evine gitmek istediğin insanlar bayramda misafir kabul etmeyi düşünmüyorlarmış diyin. Ayrıca yaşlı başlı kadının lafına çokta takılmayın. Konuşur konuşur susar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…