Bayram yapmayı düşünüyor musunuz

Ne bayram yapacağız ne eve kimseyi kabul edeceğiz. Elalelam delirse bile o kadar canımız kıymetsiz değil çok şükür. Hatta birazda tatil gibi olacak kimse gelmeyecek gitmeyecek bütün tatil yatış olacak. Deniz planı vs iptal ama evde dinlenmekte güzel olacak. Ayrıca sokağa çıkma yasagı gelebilir gelmese bile bunun için tedbir alınacaktır.

Tabi bu süreçte ne olur bilemem ama kaynanam bizim için programı yapmış cokktann şuraya gidersiniz, buraya gidersiniz,şu zaman gelirsiniz bunkadar kalırsınız vs..
Kadına durumu ne kadar anlatmaya calistiysam da anlamıyor .. kaldı ki normale döner bile o kadar ziyaret yaomak istemiyorum şu aşamada.. o kadar anlamıyorlar ki ben anlatmaktan yorrulldum eşimin de kafasına girecek bir şekilde biliyorum .. bayramda evimde geçirmek isteyeceğim .. bir yandan diretecek bana şuraya gidecez buna gideceğiz diye .. ne yapacağım bilmiyorum ... Siz ne yapacaksınız ?? Ben artık bu kadına anlatmaktan yoruldum ..en sonunda olursek de oluruz diyor .. Kader napiyim diyor.. o kadar cahiller ki ben şimdiden ne yaparım diye düşünüyorum..
Kesinlikle hayir!!!Birakin bayrami disari bile cikmayi dusunmuyorum cocuklarimi ve kendimi riske atamam....

Ne insanlar var kv le.ne alakasi var bunlarin fikti yalnis bizim kv 2bucuk aydir evde gelinleride almiyor torunlarida keza bizede asla disari cikmayin diye tembihliyor Allah akil fikir versin siz bence net bir dille esinize gelmeyeceginiz soyleyin isterse o gitsin ama evede almayin donuste.....:sinirli:

Bazen gercekten farkli gezegende yasadigimizi dusunuyorum.
Bayramda yasak var. Konusmalarin arasinda Bayram sonuna kadar yasak ifadesi geciyor
Hic telas etmeyin

Bende bayramda sokağa çıkma yasağı gelsin istiyorum sırf kv kp görümce görmemek için. Kendi annemi 2 aydır görmüyorum hemde :/

Yapmak istediklerimizi yapabileceğimiz bir zamanda değiliz. Evde oturacağız dolayısıyla. Kayınvalide ölümü kabullenmiş olabilir, kendi bileceği iş, o zaman sana güle güle, benim yaşamaya niyetim var, yaşım genç, sizin gibi eleği duvara da asmadım diye bir carlayın, evinize de sokmayın. Daha bugün bir arkadaşın konusu vardı, annesi izolasyona uymadığı için corona pozitif şuan. Kocanız da gidecekse, onu da yolculayın ama eve geri dönmek isterse gidip kendini bir yerde 2 hafta karantinaya alıp, öyle dönebileceğini söyleyin. Canınızın kaderini birkaç cahilin sözlerine teslim edecek değilsiniz yani.

Bayram falan yok bu sene . Evimde olacağım ne misafirliğe gideceğim ne de kimse bana gelsin . Hiç bir akraba gönlü benim bebeğimin sağlığından önemli değil siz de kabul etmeyin

Bence zaten bayramda da sokağa çıkma yasağı gibi bir şey olacak ki tamamen sıfırlasınlar. Haziran gibi normalleşme isteniyorsa bu olmalı yoksa bayramda kalan kırıntılar bile olsa yayılabilir. Boşa plan yapmasın kv yani.

Tabi bu süreçte ne olur bilemem ama kaynanam bizim için programı yapmış cokktann şuraya gidersiniz, buraya gidersiniz,şu zaman gelirsiniz bunkadar kalırsınız vs..
Kadına durumu ne kadar anlatmaya calistiysam da anlamıyor .. kaldı ki normale döner bile o kadar ziyaret yaomak istemiyorum şu aşamada.. o kadar anlamıyorlar ki ben anlatmaktan yorrulldum eşimin de kafasına girecek bir şekilde biliyorum .. bayramda evimde geçirmek isteyeceğim .. bir yandan diretecek bana şuraya gidecez buna gideceğiz diye .. ne yapacağım bilmiyorum ... Siz ne yapacaksınız ?? Ben artık bu kadına anlatmaktan yoruldum ..en sonunda olursek de oluruz diyor .. Kader napiyim diyor.. o kadar cahiller ki ben şimdiden ne yaparım diye düşünüyorum..

Eşinize söyleyin kv kendi başına ölsün, siz daha gençsiniz

Back
X