haklisiniz aslinda ama esim inat ve gururlu oldugunu bildigim icin yuvayi disi kus yapar mantigiyla hareket ettim... Egerki sevgili veya nisanli olsam yuzune bile bakmazdm.. Ama evli kadin olmak olayi bambaska yapiyor magdur olan hep kadin oluyor
Mağrur olmakta kadına yakışırhaklisiniz aslinda ama esim inat ve gururlu oldugunu bildigim icin yuvayi disi kus yapar mantigiyla hareket ettim... Egerki sevgili veya nisanli olsam yuzune bile bakmazdm.. Ama evli kadin olmak olayi bambaska yapiyor magdur olan hep kadin oluyor
Herşeyden taviz vermek basitlestırmısMesleki egitimim vardi bi sehirde beraber gidecektik son anda beni yalniz birakti isim var deyip cekti gitti 3 gunun sonunda gorustugumuzde benden habersiz baska otelde kaldigini farkettm sorguladm gun boyu cevap vermedi sonra bi yakinn yannda konusuldu konu esiminde onceden capkin oldugunu bildigim icin iyice tedirgin olmstm bana aciklayici cevap vermedi bana guvenmiyormusun dedi bende bu kadar yanitszligin uzerine niye aciklamiyorsn dedm guvenmiyorsan babann evine git dedi ve ortamdan beni almadn gitti asil sorun benim hersyimi bilen her seyimi kisitlayan gezmemi giyinmemi herseyimi kisitlayan erkek konu kendisi olunca hic birsey sordurmamasi aciklamamasi haber vermemesi cok sonradan ogrendim universiteden erkek arkadaslariyla gitmis olsn bi haberi bi aciklamayi haketmiyormuyum
Bu adam ıcın üzülürken değermı dıye bır sorgula canım yaBencil gercekten bencil simdi hatrliyorum gecen kurban bayramnda 3 gun ailesinde kaldiktan sonra ben 2. Gun aksamina annemleri ziyaret edelm dedm kendisi 3. Gun dedi moralm bozulunca 2. Aksam beni birakti ve ailemn evine girmeden cekti gitti arkadasiyla tatil yapti bayramda. 1 hafta beni aramadi neymis efendm ben nasl 3. Gun. Degilde 2. Gun gitmisim
ohh beyimize bak hem suçlu hem güçlü çapkın olsun olmasın kim olsa sorgular size cevap vermek zorunda kaldıki güvenmeseniz niye evlenicektiniz baba evine git demek bu kadar kolay mı? hajsız yere özür dilemişsiniz yüz vermeyin ve akışına bırakın üzülen o olmalı siz değil.barışırsanız lütfen hemen çocuk yapmayın.bırakın o sizi arasın.Mesleki egitimim vardi bi sehirde beraber gidecektik son anda beni yalniz birakti isim var deyip cekti gitti 3 gunun sonunda gorustugumuzde benden habersiz baska otelde kaldigini farkettm sorguladm gun boyu cevap vermedi sonra bi yakinn yannda konusuldu konu esiminde onceden capkin oldugunu bildigim icin iyice tedirgin olmstm bana aciklayici cevap vermedi bana guvenmiyormusun dedi bende bu kadar yanitszligin uzerine niye aciklamiyorsn dedm guvenmiyorsan babann evine git dedi ve ortamdan beni almadn gitti asil sorun benim hersyimi bilen her seyimi kisitlayan gezmemi giyinmemi herseyimi kisitlayan erkek konu kendisi olunca hic birsey sordurmamasi aciklamamasi haber vermemesi cok sonradan ogrendim universiteden erkek arkadaslariyla gitmis olsn bi haberi bi aciklamayi haketmiyormuyum
Bende sizin gibi dusunuyorum kadin olan herkes esini sorgular ki esim evliligimizin basindan beri telefonuna sifre koyuyor kac kere soylesem de acmadi ses etmedm son olaya kadar son olayda gercekten kadin olarak sormaya hakkm vardiohh beyimize bak hem suçlu hem güçlü çapkın olsun olmasın kim olsa sorgular size cevap vermek zorunda kaldıki güvenmeseniz niye evlenicektiniz baba evine git demek bu kadar kolay mı? hajsız yere özür dilemişsiniz yüz vermeyin ve akışına bırakın üzülen o olmalı siz değil.barışırsanız lütfen hemen çocuk yapmayın.bırakın o sizi arasın.
Evet alttan almak taviz vermek degilmis dogru olan bunu anladm ...sınırlarımızı iyi çizmek adına gereginde tavır koymak gerekBu adam ıcın üzülürken değermı dıye bır sorgula canım ya
Gelsede fayda etmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?