Eşim babasından habersiz bi adım atmıyorki onun işyerine gittim yalnız konusmak için adam akıllı konusabilsek sorunlar cözülecek..ama ailesi nasl bi şekilde öğütlediyse tek konusmadı benmle babasnn yannda kısa bi şekilde konustk nasl bi insan karısına bunu yapabiliyor 1 yıl eş oldum her şeyimle ...calısan bi bayan olmama ragmen evimi eşimi ihmal etmedim..hiç kimseden almadıgım darbeyi en yakınımdan almak içimi acıtıyorKonuşamıyorsanız orada dışarıda buluşup konuşmayı deneyin ya da yazın gönderin duygularınızı, ve de ailenizin desteğini alın, gidip konuşsunlar birebir. Sürüncemede kaldıkça yıpranıyorsunuz. Allah yardımcınız olsun. O kayınvalideniz de sinir krizlerine girsin umarım, Allah sorsun onlara. Çok etkide kalıyordur kesin eşiniz.
İnsanın önce kendine değer vermesi gerek ki deger görsün haklısınız belki bu kadar üzen biri hayatımda olmamalı ...fakat evlilik boyutu bambaska bişey bende ..yıllarca hayalini kuruyorsunuz eş olmann yuva olmann emek ediyorsunuz evliliğinize tam düZenimi kurdum birine ait oldum bir oldum derken tüm hayatınız alt üst oluyor .. Sonra acaba diyo insan .cabalayıp tekrar düzenini kurtarmak istiyor bi anda üstüne çizgi cekmek o kadar ZorkiSen ve senın gıbı hanımlar,sen suçlusun ve değilsin,acaba sızı bırıleri kendınızı sevmeyın dıye bişey mi öğretti,merak edıyorum,babasız büyüdüm,çok zor hayat yaşadım,Gözümden gelecek tek bır damlaya tahammülüm yok,benı Ağlatan hayat olsa teper geçerim,neki bir adam ağlatacak ,yok ben sızın gözünüzde çok bencıl biriyim,kendımı çok sevıyorum,benden daha önemli bışey yok,ben varsam bar herşey,ben yoksam herşey bir hiç,benıde mutsu eden görüştüğüm insanlar oldu,anında silip geçtim,çekılırmı,asla,
Hayatım evet evlilik kolay kurulmuyor,ama sende kolay yetışmedın bugüne kolay gelmesın,evlilik yıkılmasın dıye kendını feda etcen,senın bır Ömrün daha yok,birine ait olmak?sorun burda aidiyet duygusu,büyük derbının olduğu gun fanatızm aidiyet duygusunu tartıştı uzmanlar,em tehlikeli duygu,ınsanı her şeyı yaptırırmış,ınsan ait hıssetığı şey Uğruna,eğer o şey yok olursa kişide yok olurmuşİnsanın önce kendine değer vermesi gerek ki deger görsün haklısınız belki bu kadar üzen biri hayatımda olmamalı ...fakat evlilik boyutu bambaska bişey bende ..yıllarca hayalini kuruyorsunuz eş olmann yuva olmann emek ediyorsunuz evliliğinize tam düZenimi kurdum birine ait oldum bir oldum derken tüm hayatınız alt üst oluyor .. Sonra acaba diyo insan .cabalayıp tekrar düzenini kurtarmak istiyor bi anda üstüne çizgi cekmek o kadar Zorki
Güçlü durmaya calısıyorum ..esimin karsısında zayıf durusum bana merhamet duymasına degil daha cok üste cıkmasına sebeb olduÖncelikle kendini magdur görmemekle basla bence , sen kendini magfur görürsen ve suclu kimligini tasirsan ...
Esinde seni görmemezlikten gelir ve umrunda olmazsin...
Hayatımı karartti umrUnda degilim ben 2 aydır evde ayrılık skntısını yasarken beyefendi arkadaslarıyla tatile cıkmıs..gecen bayramda benim yanımda kalmadı arkadaslarına gitti haftasonlarını arkadaslarıyla gecirir ben evliliğin neresindeydim anlamadminan cok üzüldüm.. ama karsındaki bencil adaletsiz eşin ve ailesine nasıl katlanıyorsun ve evliligini kurtarmaya calısıp onca seye ragmen esinden özür diliyorsun bilmiyorum,Allah sabır versin,hiç kolay değil..
babası sizin aileniz adına kararları veriyorsa demek ki eşin kendi kararlarını verebilecek,sana sahip cıkabilecek olgunluga sahip değil.. ne yazık ki seninle yeni bir aile kurdugunun da bilincinde değil..
evlisin sen 2 aydır aramamak sormamak,ve sürekli basına buyruk davranmak ne demek.. Böyle erkekler ne demeye evlenir,niye baskalarının hayatını karartır anlamıyorum ben ya..
eşek okusa yine eşşek yine eşşekkBunu yapan esim olacak kisi universite mezunu yuksek lisansli biri nasl bu kadar bagimli hala anlam vermis degilim
Esimle 10 aylik evliligin ardindan tartstk su an 2 aydr ayriyiz ailesinin yaninda ...karsilikli hatalar olsada o bana babanin evine git diyerek yuvasini gozden cikarmasi evliligi asil sarsan neden buna ragmen ben gururumu ayaklar altina alarak esimle konusmaya calistm haksiz oldugunu bilsemde ozur diledm sonuc... 2 aydir aramiyor konusmuyorz bayramda bi umut arar mi diye bekledim yok ses soluk ben bunkadar aci cekerken nasl rahat olabiliyor anlamiyorum benimle severek evlenen adamdi bunu nasl yapabildi
Hani sessiz gorunupte asil evi erkegi yoneten kadin modeli vardir ya aynen oyle(nasl oluyorlar anlamiyorum)kayinbabam evi kendi yonettigini zannediyor ama tum ipler kaynanamn elinde... Onceleri farkli sehirdeydik ilk zamanlar sknti yoktu kayinanayla bi gun tatile gittik esimin akrabalri ve ben esim beni yalniz birakti onlarin arasinda bende esime tavir yaptm surat asnca sorun oldu.aslinda tavrim esimeydi.tatilden sonra tatsizligi gidermek icin esimin ailesine hediyeler aldim onlara gidecektik.tam yola cikacakken esim annem gelmeni istemio morali bozuluomus dedi.ve beni tek birakip gitti sahip cikmadi yine ,iyi niyetimi gordugu halde.sonra esim hep tek gitti ve her gidisin donusunde esimi doldurduklarini hissediyordum..evliligin ilk basinda esime dedim bak her ozelimizi annene anlatma...ama diyoduki benim annem iyi niyetli paylasalim ben cok samimiyim falan.....Kadin ogluyla sohbetinde farkettrmeden tum ozelimizi anlattiriodu oglunaBen aşka inanmıyorum erkeğin istedikleri olmayınca aşk meşk diye ortada birşey kalmıyor varsa yoksa aileleri birde annesi kötü niyetliyse zaten evlilik bitiyor merak ettim kaynanayla aran nasıldı?
Hani sessiz gorunupte asil evi erkegi yoneten kadin modeli vardir ya aynen oyle(nasl oluyorlar anlamiyorum)kayinbabam evi kendi yonettigini zannediyor ama tum ipler kaynanamn elinde... Onceleri farkli sehirdeydik ilk zamanlar sknti yoktu kayinanayla bi gun tatile gittik esimin akrabalri ve ben esim beni yalniz birakti onlarin arasinda bende esime tavir yaptm surat asnca sorun oldu.aslinda tavrim esimeydi.tatilden sonra tatsizligi gidermek icin esimin ailesine hediyeler aldim onlara gidecektik.tam yola cikacakken esim annem gelmeni istemio morali bozuluomus dedi.ve beni tek birakip gitti sahip cikmadi yine ,iyi niyetimi gordugu halde.sonra esim hep tek gitti ve her gidisin donusunde esimi doldurduklarini hissediyordum..evliligin ilk basinda esime dedim bak her ozelimizi annene anlatma...ama diyoduki benim annem iyi niyetli paylasalim ben cok samimiyim falan.....Kadin ogluyla sohbetinde farkettrmeden tum ozelimizi anlattiriodu ogluna
Bide düğünde hediye gelen takılarımı setimi vermediler onlarda kalması uygunmusmus bi bayram setimi taktım sonra kendi evime koydum kaynanam gelin sen bizden altınlarımı kacırıosunneye ugradıgımı saarıdım zaten benim olan setimin bende kalması gerekmiyormuzaten o setide eşim olacak kişi nişanda zorla almstı hatta bana dediki"sen kendi maasından al önemliyse ben alms gibi takaym nişanda" neymiş masraf edemezmsms ki kendi iyi gelirli ve ailesnn maddi durumu iyi anlamıyorum bu insanları ....bu kadar deger vermezlerken daha nasl maas kartımı ister kocam
haklisin konu sadece maas degil kendisine tamamen bagimli olma egosunu istiyordu.. Ben dedimki okurken hep harclik aldim ailemden artk meslege atandim yine senden harclik gibi para almak istemiyorum dedim...dedigi sey "ben izin vermezsem evden disari adim atamazsn 5 krsta harcayamazsn" ..........en son barismak icin gittigimde babasi "bizde kadin evde koledir erkek disarda kazanr kadinda evde onun kolesi olur dedi"bence cok yalns bi mantik erkek eviinn padisahiysa kadinda sultani olmaliMaaş kartını vermen senin o özgüvenini yıkmak, pek iyi niyetli değil eşin , kişiliği otırmamış ailesini dinleyerek seni ezip onlara koşulsuz uymanı ve isteklerine boyun eğmeni istiyor her klasik Türk erkeği gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?