• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayram zehir oldu

lovesnob

La tahzen !
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2014
2.687
1.995
158
34
Slm kızlar başka bi şehire ailemin yanına geldik esimle bayram için dün kavga ettik esimle evde annemler yoktu evi terketti gitti aileme bişey demedim babam sanmis rahatsız aramış cevap yok msj atmış hastanedemisin geleyim oda yazmış Hayır arkadasimdayim başka bişey yazmamis ne yapayım canım çok sıkıldı sizle paylasmak istedim

Eşinize bravo. Sizinle derdi ne olursa olsun babanız aradığında açmalıydı.
Yaptığı büyük ayıp.
Umarım sorununuzu kısa zamanda çözersiniz.
Çok utandım bende o tlf cevap vermeyince babamlarda üzerine titriyor resmen

Çok utandım bende o tlf cevap vermeyince babamlarda üzerine titriyor resmen
Siz bu kavgayı unutursunuz ama aileleriniz unutmaz tatlım.
Eşine bu konuda mutlaka tavrını koy. Kol kırılır, yen içinde kalır. Sinirle belki de babandan çekindiğine açmamış telefonu ama hoş olmamış.
Peki sizin kavganızın sebebi neydi?

Siz bu kavgayı unutursunuz ama aileleriniz unutmaz tatlım.
Eşine bu konuda mutlaka tavrını koy. Kol kırılır, yen içinde kalır. Sinirle belki de babandan çekindiğine açmamış telefonu ama hoş olmamış.
Peki sizin kavganızın sebebi neydi?
Bizim görüşmedigimiz bi akrabamiz var onla gezmeye gitmiş arıyorum cevap yok 3 saat tlf bakmadı bende onla konuşma dediğim halde onla gitmiş geldi bana diyor geri zekalı ne arayıp duruyorsun ki eşimde asla böyle konuşmaz çok efendi eğitimli bana sürekli aşkım gülüm diyen biri bende bagirdim niye görüştün diye sonra bana biraz daha bagirdi çıktı gitti sakin bir daha beni arama dedi

Anlamiyorum neden ailenizin evinde tartisiyoruz sabredin evinize gidince kavgami ediyosunuz ne yapiyodaniz yapin..

Ikinizde unutursunuz ama Ailen unutma bu tartismayi ...

Esinde cocuk gibi davranmis baban aradiginda acmaliydi o telefonu cok ayip...

Anlamiyorum neden ailenizin evinde tartisiyoruz sabredin evinize gidince kavgami ediyosunuz ne yapiyodaniz yapin..

Ikinizde unutursunuz ama Ailen unutma bu tartismayi ...

Esinde cocuk gibi davranmis baban aradiginda acmaliydi o telefonu cok ayip...
Aynen ailemin evinde tartışarak hata yaptım ama o bana gerizekalı neden arıyorsun diyince dayanamadım sinirlerin o kadar bozuk ki tlf cevap vermedi cevap verince de yalan söyledi bende çok kızdım bide ben doğumdan sonra psikolojik olarak coktum resmen sinirlerime hakim olamıyorum

Bizim görüşmedigimiz bi akrabamiz var onla gezmeye gitmiş arıyorum cevap yok 3 saat tlf bakmadı bende onla konuşma dediğim halde onla gitmiş geldi bana diyor geri zekalı ne arayıp duruyorsun ki eşimde asla böyle konuşmaz çok efendi eğitimli bana sürekli aşkım gülüm diyen biri bende bagirdim niye görüştün diye sonra bana biraz daha bagirdi çıktı gitti sakin bir daha beni arama dedi
Ne desem bilemedim. Galiba sen istemediğin halde görüştüğü için suçluluk psikolojisine girmiş, bağırıp suç bastırmış.
Şimdi sen de sinirle üstüne gidersen, işler içinden çıkılmaz hale gelir. Pire deve olur yani. Bekle bakalım bir müddet, ortalık sakinleşince alır karşına konuşursun. Sen benimle böyle konuşmazdın, sadece aradığım merak ettiğim için bu kadar kızmış olamazsın. Canını sıkan birşey mi oldu? Diye sor. O dökülür zaten , sende alındığın noktaları anlatırsın.
İş karşılıklı üstün gelme noktasına gelince haklı cıkabilme uğruna sert çıkışlar yaparız. Çoğunda da pişman oluruz. Eşinin de sakinleştiğinde pişman olacağından eminim. Kendini cok üzme canım.

Ne desem bilemedim. Galiba sen istemediğin halde görüştüğü için suçluluk psikolojisine girmiş, bağırıp suç bastırmış.
Şimdi sen de sinirle üstüne gidersen, işler içinden çıkılmaz hale gelir. Pire deve olur yani. Bekle bakalım bir müddet, ortalık sakinleşince alır karşına konuşursun. Sen benimle böyle konuşmazdın, sadece aradığım merak ettiğim için bu kadar kızmış olamazsın. Canını sıkan birşey mi oldu? Diye sor. O dökülür zaten , sende alındığın noktaları anlatırsın.
İş karşılıklı üstün gelme noktasına gelince haklı cıkabilme uğruna sert çıkışlar yaparız. Çoğunda da pişman oluruz. Eşinin de sakinleştiğinde pişman olacağından eminim. Kendini cok üzme canım.
Aynen benim kazdigimda o işte madem biliyorsun istemediğimi ben arayınca tlf cevap ver bi bahane uydur yanından kaç yani bide üste çıkıyor onu geçtim sanki evin hanımı o evı terkedip gitti

Slm kızlar başka bi şehire ailemin yanına geldik esimle bayram için dün kavga ettik esimle evde annemler yoktu evi terketti gitti aileme bişey demedim babam sanmis rahatsız aramış cevap yok msj atmış hastanedemisin geleyim oda yazmış Hayır arkadasimdayim başka bişey yazmamis ne yapayım canım çok sıkıldı sizle paylasmak istedim
Benimki de bayramlaşmadı bizimkiler de kendi ailesinden çok titrerler üzerine ama ters tepti ben de aileme bırakın ne yaparsa kendine yapar dedim boşver sal çayıra mevlam kayıra

bu görüşmediğiniz akraba neden bu kadar değerli ki, seni üzeceğini bile bile görüşmüş
ailende üzerine titremesin değmiyor işte görüldüğü gibi

Bana da zehir oldu merak etme :KK51:
Eşin hata etmiş, senle olan tartışmasını ailene yansıtmaması gerekiyordu, gerçi benim eşim de yansıttı kendi aramızda olan olayı. Çok çocukça bi hareket, ortalığı karıştırmaya bayılıyorlar niyeyse..

sizin evinizde oda sizin misafirinizki keşke tartışmaya girmeseydiniz..belki yalnız hissetmiştir..

bu görüşmediğiniz akraba neden bu kadar değerli ki, seni üzeceğini bile bile görüşmüş
ailende üzerine titremesin değmiyor işte görüldüğü gibi
Düşman desem hafif kalır 1 gün takıldı esimle hemen gel sana başka birini bulayim demiş

niye eşlerinizi birileriyle görüşmemeye zorluyorsunuz anlamıyorum,böyle ters tepebiliyor:KK43:
Çok tehlikeli bir olunca istemedim hemen sana kız ayarlayalım falan demiş eşimde rrddetmis bu defada bir sürü laf sokmus eşime o kişi benim aileme nasıl zarar vereceğini düşünen allah korkusu olmayan biri

Bana da zehir oldu merak etme :KK51:
Eşin hata etmiş, senle olan tartışmasını ailene yansıtmaması gerekiyordu, gerçi benim eşim de yansıttı kendi aramızda olan olayı. Çok çocukça bi hareket, ortalığı karıştırmaya bayılıyorlar niyeyse..
Aynısını bende onun ailesinin yanında yapıcam bundan sonra böyle

Back
X