Bayrama bile gidesim yok..

Aynen katılıyorum size konu sahibi kv eşini yokluğunda kv doldurursa diye endişesi varmış .Ben olsam Eşime tatlı dille şaka yollı olarak biliyorum canım annen beni yine sana doldurmaya çalışacak benim çekindiğim bir şeyim yok ama kocamın annesinin yanında bana tozz kondurmayacağından emin olmak ısterdim yokluğumda ...

bi yaziyi iyi oku fedakarlik yapinca kiymetli olmuyorsun cazgir olmak daha iyi her zaman

tamam ilk günü eşinin ailesinin yanına gidin ama ikinci günü kahvaltıda dahil senin ailene gitmelisiniz..kayınpederinden izin alıncak bir durum yok...
konu sahibi kayinpederinede haddini bilmedini soyle o kim oluyormus bazi seyleri delilige vuracaksin

Yav bu nasi is kocam kendi ailesiyle oturmayacak ama ben anami babami birakip onunkilerle oturacam niye?mal miyim ben tovbe tovbe

canım bak sana fikir tatlı tatlı git eşinin ailesine otur bayramlaş akşama kadar onlarda kal akşam annem yemeğe çağırdı hem bayramlaşalı hem yemek yiyelimde yemeğede kuzenlerin falan da gelsin annenlere yatma vaktine kadar otur sonra annen gitmeyin yatak yaptım size oğlum desin kuzenlerinde enişte sen yat biz kız kıza sohbet edelim desinler nasıl ortam mecbur yatar valla

mecbur bırak yani emri vaki olsun eşin madem gezecekse annem çağırdı babam özlemiş amca kızına gidicem dayı kızına gidicem falan de

Al virini vur otekine kendi kizlari uc gun gormeseler deli divane olurlar ama el kizina gelince sadece bize el pence olsun isterler boyle düşüne düşüne gidiyor iste omur bosver cik git annenlere onlar dusunsun birazda

Al virini vur otekine kendi kizlari uc gun gormeseler deli divane olurlar ama el kizina gelince sadece bize el pence olsun isterler boyle düşüne düşüne gidiyor iste omur bosver cik git annenlere onlar dusunsun birazda
İşte gelin gosterecek başta dişli olduğunu hakkini savunacak kocada yavşak olmayacak anasını görünce adam gibi karısını koruyacak bakalım cesareti varmı kv yada kp gıkını çıkartsın önce gelinlerin pasif durumlarından cesareti alıyorlar sonrada laf sokmazlar ogullarini doldurusa getirmeler Vs..Vs..

Ben olsam gider annemde kalırdım eşim gelmesin ne olacak ki? İkinizde de aile özlemi var bi kere. Birbirinize anlayış gösterin bayramın ilk günü aile ziyaretlerini beraber yaptıktan sonra ayrı kalabilirsiniz.

Yorumlarınız için teşekkür ederim kızlar evet cazgır olmadığım yumuşak olduğum için bunlar oluyor.Bugün gidecez sözde ama çocuk gibi ben gitmiyorum dedi bende ilk defa üstüne gidip ısrar etmedim ayıp olur gitmessek diye. sanırım yalnız çıkıp gidecem hayırlısı bakalım

Su düsünceden vaz gecemediler ya ! hepisimi ayni olur bunlarin. Ne saniyorlar acaba ailemizin bizi evlendikten sonra onlara evlatlik verdigini falan mi. Yil olmus 2015 hala yok önce erkegin ailesine gidilir yok efendim erkegin ailesinin yaninda kalinir. Tabi kizlar zaten agac kovugundan cikti ya bi erkek analari dogurdu .

valla kizlar benim esim iki aile arasindada mesafeli iyimi kotumu bilmiyorum ama bi yonden iyi kafan rahat oluyor kv ler biraz cadi olunca :)

Esim annemde kalmazsa ben hic onun ailesinde kalmam ..

Gider kalirim Annemde oda annesinde kalsin , nedir bu kafa yapilari allah askina evlendikten sonra kizlardan ailelerini resmen takmamalarini istiyorlar.

Bu arada benimde kaynanam annelerle ayni sehirde kaliyor , yarin gittigimde ugramamayi düsünüyorum.
Icimden gelmiyor ama esin beni zorlamaz gitmiyorum desem tamam der gecer...

Aynen yıl olmuş 2015 hala kafalar taş devri.Asıl olan onlarmış,memleketimden soğuttular beni.Benim eşimde illede kalacaksın demez ama kalmadığımdada ağzımdan burnumdan getirir. konuşmaz, küser, surat asar, en nefret ettiğim şeyleri yapar

ha kızlar bide onların soy ismini taşıyormuşum ikide bir bunu söylüyorlar bana.Cahillerle uğraşmak okadar zorki

Katiyen evlerinde kalmam eşim annesinde ben annemde kalırım. Böyle çirkin bir dayatma karşısında..yani kendilerinden tamamen soğutmuş olurlar..eşinde müdahale etmiyorsa sorun yok.

saatine kadar hesapladıklarına göre sen evden çıkınca direk kronometreyimi açıyolar saçmalığa bak.
gezmene izin vermeyen kp ve kvmi eşin ağzını açıp tek kelime edemiyomu. annesinin babasının her dediği olsun karısını ezdirsin bumu eşlik görevi.
eşin sesini çıkarmıyosa, sen çıkar bırak saygısız desinler hakkını ara

O kadar saf değilim hakkımı arıyorum ama kocama göre saygısızlık yapmış oluyorum.Malesef kocamda basiretsiz,kendi hakkını bile savunamaz onlara karşı beni nasıl savunacak!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…