- 26 Nisan 2015
- 3.859
- 3.058
- 63
En nefret ettiğim şey bu. Bir kere ben aileme gitmek için eşim de dahil kimseden izin almam. Söz konusu bile olmaz. Senin yerinde olsam gider en çok kendi ailem de kalırım. Kimseye de illa geleceksin demem ama kimse de bana aynı şekilde geleceksin kesinlikle diyemez. Bak vicdanım rahat değil diye yazmışsın. Bak işte bunlar senin yüzünden oluyor. Ne bu yumuşaklık. Senin keyfin olmayınca kimse vicdan yapmıyor ama. Bende tatil için gideceğim. En çok annem de kalacağım. Başka türlüsü teklif dahi edilemez bana. Bu kadar net
bosanim de nediyecek bakalim attini bil deŞuanda çocuk gibi trip atıyor yok gitmeyecem burda kalacam ters ters cevaplar veriyor bana.Ne yapıyosan yap dedim bende bilmiyorum doğrumu yaptım ama vicdanım hiç rahat değil
bi yaziyi iyi oku fedakarlik yapinca kiymetli olmuyorsun cazgir olmak daha iyi her zamanEn nefret ettiğim şey bu. Bir kere ben aileme gitmek için eşim de dahil kimseden izin almam. Söz konusu bile olmaz. Senin yerinde olsam gider en çok kendi ailem de kalırım. Kimseye de illa geleceksin demem ama kimse de bana aynı şekilde geleceksin kesinlikle diyemez. Bak vicdanım rahat değil diye yazmışsın. Bak işte bunlar senin yüzünden oluyor. Ne bu yumuşaklık. Senin keyfin olmayınca kimse vicdan yapmıyor ama. Bende tatil için gideceğim. En çok annem de kalacağım. Başka türlüsü teklif dahi edilemez bana. Bu kadar net
konu sahibi kayinpederinede haddini bilmedini soyle o kim oluyormus bazi seyleri delilige vuracaksintamam ilk günü eşinin ailesinin yanına gidin ama ikinci günü kahvaltıda dahil senin ailene gitmelisiniz..kayınpederinden izin alıncak bir durum yok...
İşte gelin gosterecek başta dişli olduğunu hakkini savunacak kocada yavşak olmayacak anasını görünce adam gibi karısını koruyacak bakalım cesareti varmı kv yada kp gıkını çıkartsın önce gelinlerin pasif durumlarından cesareti alıyorlar sonrada laf sokmazlar ogullarini doldurusa getirmeler Vs..Vs..Al virini vur otekine kendi kizlari uc gun gormeseler deli divane olurlar ama el kizina gelince sadece bize el pence olsun isterler boyle düşüne düşüne gidiyor iste omur bosver cik git annenlere onlar dusunsun birazda
O kadar saf değilim hakkımı arıyorum ama kocama göre saygısızlık yapmış oluyorum.Malesef kocamda basiretsiz,kendi hakkını bile savunamaz onlara karşı beni nasıl savunacak!saatine kadar hesapladıklarına göre sen evden çıkınca direk kronometreyimi açıyolar saçmalığa bak.
gezmene izin vermeyen kp ve kvmi eşin ağzını açıp tek kelime edemiyomu. annesinin babasının her dediği olsun karısını ezdirsin bumu eşlik görevi.
eşin sesini çıkarmıyosa, sen çıkar bırak saygısız desinler hakkını ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?