Aynen güzelimya 3. şahıslar.Burdan tüm annelere özellikle erkek annelerine sesleniyorum demokratik bir ortamda çocuklarımızı eğitip özerk olmalarına sorumluluk alıp her sorunun üstesinden gelmelerine yardımcı olacak bir kimlik geliştirelim.Çocuğum yok şuan asla düşünmüyorum ama ilerde olsa sanırım bu şekilde yetiştirmek isterdim.gelmişiz otuz yaşımıza hala koruyucu kollayıcı, bizi bebek gibi gören insanlarla karşı karşıyayım ya sabırAyyyy yinemi 3. şahıslar anacım bunlar araya girmeseler çatlarlar herhalde seni çok iyi anlıyorum yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal eşin seni anlamıyorsa onlar hiç umursamazlar ALLAH yardımcın olsun
Allah yardimciniz olsun zor bir durum annenizde kaldiginiz gunun sayilmasi. Aslinda kiymetinizi bilmeleri lazim ben o kadar gelin biliyorum ki kayinvalidesinin evine ugramayan. Biraz anlayisli olmalari lazim kendi kizlarida var sonucta. Gidin orada kalin zamani gelince kendi annenize gidin soylenenlerede kulak asmamaya çalışın soyleyip soyleyip dursunlar. Esiniz birsey derse bilmiyorum kiziniz var mi ama bak seninde kizin var yarin birgun boyle duruma dusmesini istermisin deyin.
babamda gencliginde sizin esiniz gibiymis annem rahat oturamazmis babasinin evinde hemen surat yaparmis babam. Bana cok duskundur babam. Simdi nereye gitse beni yaninda goturmek istiyor ne olmus canim kocasi basinin caresine baksin diyormus anneme. Annemde lafi vurmus hemen sen beni gonderiyormuydun babamlara diye.ki benim esim gitmeme hicbir sey demez.
Sizde oradan vurmaya calisin bi belki etkili olur.[/QU
Canım gitmeye gidecem de hatta iki gecede kalırım sırf eşim için bana yeterince değer vermese bile ama sorun bir gün iki gün değil sorun her defasında aynı problemi yaşamam.Nezaman bizi kabullenecekler, ne zaman bir aile olduğumuzu kabul edip saygı duyacaklar, ne zaman benim düşüncelerimi ve ihtiyaçlarımı önemseyecekler bunuda çok merak ediyorum.bunun için kızım olup evlenme çağına gelince eşimin anlamasını istemiyorum canım
Canım ben zaten eşimle gittiğim zaman eşit kalıyorum ama bunlar saatleride sayıyorlar yani saati saatine eşit kalacakmışım.Eşimede baskı yapmam hiçbir zaman illede gel kal dememBen senin yerinde olsam esime iki tarafta da esit kalacagimi soylerdim. Ister gelsin ister gelmesin cok umrumda olmazdi yani. Saygi duyuyorsa zaten gelecektir.
Kara kaşıma hayran olmadıklarını biliyorum zaten ama beni kızlarından hiç ayırmıyorlarmış ve çok özlüyorlarmış,mümkün mü ya bence değil.En son öyle yapacam sanırımniye sizi ynlarında istiyorlar kara kaşınıza kara gözünüze hayranlar sanki. tamam oğulları dizlerinin dibinde olsun isterler anlarımda sizi ne yapacaklar. ailenize gitmenize niye karışıyorlar? ego başka bir şey değil. kışkırtmak gibi olmasın ama ben olsam şartlarımı söyler ya bu şartlarla gidelim ya ben gelmiyorum derdim. bensiz gidersede bende arkadan biner otobüse aileme giderdim.
Evliliğin ilk yillarında yaşanan sorunlar hep aynı oluyor. Merak etme bu sorunlar hepsi aşılır. Ama bir rutin oluşturun. Yani bir bayramda birinde ağırlıklı oturun. Diğer bayramda diğer ailede.
Eşinize de kavga etmeden söyleyin isteklerini. Annenize gidince eşiniz istediğiniz kadar surat assın yok desin canınız isteyince kalkın ya da yatın. Alışır zamanla[/QUOT
Evliliğin ilk yıllarıda en güzel yıllarıdır bence sonra iyi olsalar alışsalarki ne olacak.Eşimle normal bir şekilde bile konuşamıyorum konuyu açamıyorum geriliyor içine kapanıyor susuyor boş boş yere bakıyor.Zaten onunla konuşup halledebilsem sorun kalmayacakta o da omuyor malesef
tabiki yalan. ne kadar severse sevsinler öyle günlerce gözlerinin önünden ayırmayacak kadar özlemiş olamazlar. hatta sizi çok sevseler "kız gitsin ailesiyle özlem gidersin sende git oğlum üzme kızı" derler.Kara kaşıma hayran olmadıklarını biliyorum zaten ama beni kızlarından hiç ayırmıyorlarmış ve çok özlüyorlarmış,mümkün mü ya bence değil.En son öyle yapacam sanırım
Sadece beni değil oğullarını da gerçekten sevseler rahat bırakırlar çünkü eşiminde morali bozuluyor,suratı asılıyor gel gör ki karşılıkta veremiyor!tabiki yalan. ne kadar severse sevsinler öyle günlerce gözlerinin önünden ayırmayacak kadar özlemiş olamazlar. hatta sizi çok sevseler "kız gitsin ailesiyle özlem gidersin sende git oğlum üzme kızı" derler.
Adam tatilin keyfini çıkaracağım sende annemlerle benim yokluğumu hissetirmezsin seni vekil tayin ettim demiş rahat gezem tozayım diye. Sen annene gitsen bir mecburiyetlik hissedecek eve vaktinde gelmek zorunda kalacak .Sen kv kalırsan umurunda olmadığı gibi sen sıkıntıdan çatlamışsın umurunda olmayacak bence sende eşinin tavrına göre davran baktıki seni es geçiyor sende onu vede gıcık sülalesini es geç sana sitem yapacak olurlarsada kızınız burada iken sizin yanınızda bende anneciğimi ailemi özledim benimde hakkım annemin yanında gidene kadar kalmaya oğlunuz sizinle kalsın sizde bol bo lhasret cıkartın söyle ve git ailenle miss gibi tatilini yap canımBenimki tam anlattığın cinsten kendisi memlekete gidince özgür olmak istiyormuş bense ailesinin yanında onlara gelinlik yapacam şaka gibi.
Şuanda çocuk gibi trip atıyor yok gitmeyecem burda kalacam ters ters cevaplar veriyor bana.Ne yapıyosan yap dedim bende bilmiyorum doğrumu yaptım ama vicdanım hiç rahat değilAdam tatilin keyfini çıkaracağım sende annemlerle benim yokluğumu hissetirmezsin seni vekil tayin ettim demiş rahat gezem tozayım diye. Sen annene gitsen bir mecburiyetlik hissedecek eve vaktinde gelmek zorunda kalacak .Sen kv kalırsan umurunda olmadığı gibi sen sıkıntıdan çatlamışsın umurunda olmayacak bence sende eşinin tavrına göre davran baktıki seni es geçiyor sende onu vede gıcık sülalesini es geç sana sitem yapacak olurlarsada kızınız burada iken sizin yanınızda bende anneciğimi ailemi özledim benimde hakkım annemin yanında gidene kadar kalmaya oğlunuz sizinle kalsın sizde bol bo lhasret cıkartın söyle ve git ailenle miss gibi tatilini yap canım
Öyle karar verdim bende iki günden fazla kalmam dedim ama beyefendi şuan triplerde.kızlar bütün erkekler mi böyle benimkimi farklı ya resmen rolleri değiştik benim yerime o trip atıyor küsüyor çocuk gibi yok gelmeyecem yok bilmem neeşiniz ailenizin yanında kalıp surat asacaksa hiç kalmasın daha iyi, sizde bana göre 2 gün kayınvalidede kalın diğer günler kendi evinizde.
Takmayın hiç yapsın trip sen gittinmi zaten seni tınmayacak ailesinin yanında onun sülalesinin bekçiliğini yapmayacağını bilsinÖyle karar verdim bende iki günden fazla kalmam dedim ama beyefendi şuan triplerde.kızlar bütün erkekler mi böyle benimkimi farklı ya resmen rolleri değiştik benim yerime o trip atıyor küsüyor çocuk gibi yok gelmeyecem yok bilmem ne
valla canim benimde kv suan da benimle konusmuyor gorusmuyor neden ? ben anneme cok gidiyormusum ilce olarak bana annem yakin kv 2 sokak altimda en cok ona gidicekmisim oldu pasam kendilerine geljn degil besleme ariyorlar sanki ne derse o ne isterse o kendi kizlarina gelince o benim prensesim bende annemin prensesiyim kimse k bakmiycak al bayram geliyor giderim ama yarim saat oturup kalkarm esimde gorusmemi istemiyor zaten asla gel anneme gideljm demez ben geliyorum dersem gel der okadar bence fazla taviz verme. bu arada bende 6 aylik evliyjmEşim şu kadar kalacaksın bu kadar kalacaksın vs demez hiçbir zaman ama onlar rahat durmuyorlar.bende eşim onlardayken onu yalnız bırakmak istemiyorum bana karşı soğutuyorlar çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?