Bayrama gitmeden gelen kp, kayin, yegenler

Daha vahim, iki erkekle esi evde olmadan gün boyu...hem de hamile haliyle..

Kalk git annenlere, neyi düşünüyorsun, hamile hamile bu stresi mı çekeceksin, azıcık kendi kiymetini bil...
Eşin cagirdiysa kendi misafir etsin
Oglen tek goz odada erkeklerle ne yapayim dedim. Hava sicak. Hamileyim sıkıntıya girmek istemiyorum zaten gidecegiz anlami ne bunun dedim. O zaman yanlarinda bir kiz da getirsinler torunlardan dedi. 3 kisi oldu 4 kisi. Yer var mi ki dedim. Sıkışıp yatarlar bi sey olmaz alış bu ne ki bayrami gor sen bi dedi. Güldü gitti.

Arkadaslar anneme su an bi sey de demek istemiyorum. Bu sene beni düşünmekten iyice yaslandi. Cocuk gibi olmus. Sen uzulunce karnimda yattigin yer yaniyor anlıyorum kotu oldugunu diyor:KK43:

Arkadaslar anneme bi sey demek istemiyorum. Bu sene beni düşünmekten iyice yaslandi. Cocuk gibi olmus. Sen uzulunce karnimda yattigin yer yaniyor anlıyorum kotu oldugunu diyor:KK43:
Yorumunuz beni çok duygulandirdi.
Ah anne olmak. Böyle şeyleri okudukça kızımı evlendiresim gelmiyor.

Arkadaslar anneme su an bi sey de demek istemiyorum. Bu sene beni düşünmekten iyice yaslandi. Cocuk gibi olmus. Sen uzulunce karnimda yattigin yer yaniyor anlıyorum kotu oldugunu diyor:KK43:

O zaman oturun çekin aaa. Ne diyelim istiyorsunuz onu yapamam bunu yapamam hala eşinizi çocuk gibi ama ama ama diyerek ikna etmeye çalışıyorsunuz. Böyle adamlarla güzellikle halledilmez bu meseleler.

O zaman oturun çekin aaa. Ne diyelim istiyorsunuz onu yapamam bunu yapamam hala eşinizi çocuk gibi ama ama ama diyerek ikna etmeye çalışıyorsunuz. Böyle adamlarla güzellikle halledilmez bu meseleler.
Cekiyorum. O bu diye secenek yok maalesef. Ya gidilecek ya kalinacak. Gidilecekse son nokta konacak. Ben 4 ay daha idare etmek icin care ariyorum. Herkes git annene diyor. Bebegim bugun hic hareket etmedi saglik ocagindakiler sikinti stres hastalik bebegi icine kapatır dediler korktum. Kolay degil.

Hmm. Belki annesi öldüğü için eşin babasına çok düşkündür. Tek başına kayınbaba ve kaynın o kadar eziyet edeceğini sanmıyorum
Esim de ayni onlar da ayni. Onlar da dusuncesiz esim de. 15 saatlik yol. Otobusle. Tek odali ev. Gelin hamile. Zaten size gelecekler. Her seyi yemeyip begenmiyorlar. Sabah ogle aksam 4 kisiye yemek hazirla. Oyle boyle de degil. Bahcede ates yak sacin altina. Ustunde yap. Cok lezzetli olur diyolar. Bi de semaverde cay yap. Ben yapamam deyince anan bi sey ogretmemis diyorlar. 50 yil geriden geliyoruz. Laf anlatmak imkansız.

Cekiyorum. O bu diye secenek yok maalesef. Ya gidilecek ya kalinacak. Gidilecekse son nokta konacak. Ben 4 ay daha idare etmek icin care ariyorum. Herkes git annene diyor. Bebegim bugun hic hareket etmedi saglik ocagindakiler sikinti stres hastalik bebegi icine kapatır dediler korktum. Kolay degil.

e kocanı düşündüğün kadar bebeğinide düşün o zaman.

Ee o zaman bu stresi bebege neden yansitiyosunuz. Bosanacaksaniz simdi bosanin neyi bekliyosunuz? Zaten gulluk gulistanlik degilsiniz ki bosansaniz strese giresiniz. Bence siz bosanmak felan istemiyosunuz. Bu yuzden de 2 goz evde misafirleri bir sekilde agirlarsiniz bu halinizle.

Mantigi anlamadim acikcasi. Bosanmayi planliyorsunuz ama doguma kadar beklemek istiyorsunuz. Dogumdan sonra gitmek daha zor olacak o ayri. Evde dogumu maddiyat yüzünden mi bekliyorsinuz. Esinizde is yoksa kp arayin ve müsait olmadiginizi söyleyin

Oglen tek goz odada erkeklerle ne yapayim dedim. Hava sicak. Hamileyim sıkıntıya girmek istemiyorum zaten gidecegiz anlami ne bunun dedim. O zaman yanlarinda bir kiz da getirsinler torunlardan dedi. 3 kisi oldu 4 kisi. Yer var mi ki dedim. Sıkışıp yatarlar bi sey olmaz alış bu ne ki bayrami gor sen bi dedi. Güldü gitti.
Sizde "Alışmak istemiyorum,20 gün daha izin al sen ağırla ben ailemin evine gidiyorum"deseydiniz.
Siz o evde bostan korkuluğu musunuz? Neden sormuyor size istermisin,gelsinler mi diye? Bu sıcakta minicik evde 4 kişiye yedirecek,içirecek üstelik hamile olanda sizsiniz. Eşiniz oturup ailesiyle sohbet etmekten başka ne iş yapacak ki alış deyip birde üstüne sırıtabiliyor?

Kız kardeşi yada ablası yok mu eşinizin ona durumunuzu anlatın belki yardımcı olur.

eski konuna baktım. annenin zaten haberi varmış.
hala neden ailenin yanına gidip ben bir süre burada kalıcam demediğini anlamadım.
bu konuyu niye açtığınıda.
çözüm üretmek istemiyor sızlanıyorsun sadece.

O kadar kişi çare üretiyor ama siz hala yok olmaz diye ayak diretiyorsunuz.

O zaman iyi çekmeler, eşinin yerinde olsam ben de getiririm kim var kim yok. Nasıl olsa gık demeden çeken biri var

Konu sahibi neden ailesinin evine gitmiyormuş, anlayan var mı? Ben hiçbir şey anlamadım.

Ee o zaman bu stresi bebege neden yansitiyosunuz. Bosanacaksaniz simdi bosanin neyi bekliyosunuz? Zaten gulluk gulistanlik degilsiniz ki bosansaniz strese giresiniz. Bence siz bosanmak felan istemiyosunuz. Bu yuzden de 2 goz evde misafirleri bir sekilde agirlarsiniz bu halinizle.
Soyle deyim. Onlar gelmediginde ben aksama kadar kendi basima takiliyorum. Kitap okuyorum. Arkadaslarla takiliyorum vaktim iyi geciyordu. Aksam da yemegi yeyip yuruyuse cikiyorum 10 da eve geliyorum arkadasimla. esimle cok iletisim olmadan geciriyordum. Onlar gelince isin rengi degisti.

Konu sahibi neden ailesinin evine gitmiyormuş, anlayan var mı? Ben hiçbir şey anlamadım.
Gidersem ortalik karisacak esimin silahi var. Ailem gondermeyecek olaylar buyuyecek ve ben ölü dogum yapacagim diye korkum var anlatabildim mi? Su anki stres ile o bambaska geliyor. Ya da her sey kolay olacak belkide kestiremiyorum. Ben esimi aksama kadar gormuyorum aksam da yuruyus ile kaciyorum evden oyle boyle gecirdim 5 ay.

eski konuna baktım. annenin zaten haberi varmış.
hala neden ailenin yanına gidip ben bir süre burada kalıcam demediğini anlamadım.
bu konuyu niye açtığınıda.
çözüm üretmek istemiyor sızlanıyorsun sadece.
Annemin haberi var evet yok demedim. Su an bi sey diyemem cok yiprandi diye. Doguma kadar anlastik. Kadin her gun bebege ne alayim diye hayal kuruyor. Ben de kotu bir sey anlatmiyorum. Karnim yanıyor diyor dayanamiyorum ona.

Cozume gelince kanama diyen arkadasinki mantikli geldi onu düşünüyorum su an. Uretmeye calisiyorum sizden de fikir almak istiyorum

Back
X