Bayrama kadar 15 kilo hedefim

Evet ilk zamanlar kalori hesabı yaptım ama zamanla alıştığın için daha sonra yapma gereği duymuyorsun zaten.
Sabah kalktığımda ilk iş 2-3 kuru kayısı ve ılık su içmek oldu. Bazen bunun yerine yeşilçay içtim.

07.00 Kahvaltı: yarım domates yarım salata, bir haşlanmış yumurta, 4-5 zeytin, kare bir peynir ve sade kahve, 2 dilim ekmek.

Ara öğüne kadar 1 litre suyu bitirmiş oluyordum. Sabahları çok içerdim.

10.00 Ara öğün: 2 kuru incir

13.00 Öğle yemeği: Bir kase çorba, yarım porsiyon yemek ( genelde etli veya tavuklu yemekleri tercih ettim protein alımı açısından. Kastan değil yağdan gitsin istedim) bol salata.

Bu arada yarım litre suyu daha bitirmiş oluyordum.

15.00 Ara öğün: 6-7 tane çiğ badem.

18.00 Akşam yemeği: Bir kase çorba, bir kase yoğurt. ( arada bir yarım porsiyon yemek )

bu saatten sonraki ara öğünümde ya kıvırcık yiyordum ya da yoğurt. ve geri kalan suyumu tüketiyordum.

gayet saglıklı gorunuyor .. ben pek ara ogunlere adapta olamadım henuz bence ara ogunlerde kuru kayısı cevız dıger ara ogundede kıvı yemeyı dusunuyorum kalorılere bakmam lazım benımde :26::26: kendımı sudan cıkmıs balık gıbı hıssedıyorum suanda sankı hıc dıyet fılan yapmamısımda ılk kez baslıyormusum gıbı

Ilk kez yapiyormus gibi hissetmen daha guzel bence. Iyice konsantre olup baslayacagim ve basaracagim de. Defalarca denemis gibi degil de ilk kez yapacakmis gibi.
Ara ogunlerimi bende degistiriyodum keyfime gore. Bazen ceviz bazen kuru kayisi bazen semizotlu yogurt bazen activia bazen leblebi. Ara ogun demek 60 kaloriyi gecmeyecek kadar besin demek. Ayarla keyfine gore:) ama ara ogunun onemini unutma, adapte ol. Cunku sabah kahvaltisindan ogle yemegine kadar gecen 5-6 saatte araya birsey koymazsan mide sindirimi azalir veya durur. Bizim amacimiz onu surekli calistirmak. Metabolizmamiz surekli canli olmali:)

aksam cıkısta markete ugramalıyım yarın kuzenımde kalıcaz pazar donucez orda nelerle karsılacagımı bılemıyorum gardımı almalıyım ... dıyet kraker fılan almalıyım ara ogunler ıcın c.tesı pazar orada olacagız kuzenlerle ...

bakalım huzur doluyum ve bugun spor salonuna kayıt yaptırıcam onada baslıycam pazartesı ... ılk ay hızlı kılo verılıyor kılo verme olayım durusa gecmeden sporla hızlandırıp kısa surede guzel rakamlara ulasmayı ıstıyorum :44:

Bu haftasonunu oyle gecir de normale dondugunde ara ogunlerde o krakerlerden yeme :) evet ilk ay cok hizli kilo veriliyor. Sporla desteklersen daha cok kilo verirsin. Spora yazilmasan bile evde leslie yaparak gunde 1 saat yuruyus yaparak ayni sonuca ulasabilirsin aslinda pek bi farki yok:)

bekar mısın ? maddı olanakların yerındeyse ve yakınlarda spor salonu varsa yazılmanı tavsıye ederım .. eve gelır atıstırır dırek salona gecer sporunu yaparsın :26:

evlıyım. zaten ondan takılıyo kafaa evlı olmasam tam karşımda spor salonu var. işyerımın karşısı. ama evde yemek bekleyen bi eş var :)

calısıyorum canım eve geldıgımde saat 7 oluyor yuruyusu cok sevıyorum lakın oturdugum cevreye yakın yuruyus alanı yok malesef mecburen salonayazılmak zorunda kalıyorum leslıeye gelırsek evde pc yok ımkanlar cercevesınde bırseyler yapacagım bakalım aslında salon meselesını halen dusunme asamasındayım kararım her an degısebılır =)

bide birşey sorucam kızlar
mesela arıfe gunu de dahıl bayramın hergune çok guzel yedım ıctım ucuncu gunu tuvalete çıktım. bolbol sıvı aldım ama wc çok gec oluyo bende napıcam

Anladim canim o zaman salon en mantiklisi tabi :) ara ogunlerini de benim gibi cantanda tasirsin :) bu arada adim sevgi.

mesela arıfe gunu de dahıl bayramın hergune çok guzel yedım ıctım ucuncu gunu tuvalete çıktım. bolbol sıvı aldım ama wc çok gec oluyo bende napıcam

ben elma sırkelı ılısk su ıctıgım anda sokturucu gıbı calısıyor bunyemle alakalımıdr bılemıyorum ama sındırım sıstemlerımı hemen uyarıyor dene bır ıstersen

Anladim canim o zaman salon en mantiklisi tabi :) ara ogunlerini de benim gibi cantanda tasirsin :) bu arada adim sevgi.

bende nıhal memnun oldum canım

Sabahlari benim yaptigim gibi uyanir uyanmaz kayisi ve ilik su deneyebilirsin canim. Bir de gun 2-3 fincan yesilcay iyi gelir. 3 fincandan fazlasini icme. Kahvaltilarda cay yerine sade kahve icersen onunda faydasini gorebilirsin bana yariyor cunku :)

Bende memnun oldumm. Buradan paslasiriz artik :)

Sabahlari benim yaptigim gibi uyanir uyanmaz kayisi ve ilik su deneyebilirsin canim. Bir de gun 2-3 fincan yesilcay iyi gelir. 3 fincandan fazlasini icme. Kahvaltilarda cay yerine sade kahve icersen onunda faydasini gorebilirsin bana yariyor cunku :)

sadece neskafe olurmu pekı. bırde sabah kuru kayısı yemek tatlıya kılo aldırmaz dımı.bırde koyu renklı kayısımı alayım morumsu gıbı farkedermı.elli tane soru sordum hadı bakalım :)))

Tamam o zamann:) bende ihmal etmeyi dusunmuyorum. Yarindan itibaren ogunlerimizi de yazabiliriz istersen.

sadece neskafe olurmu pekı. bırde sabah kuru kayısı yemek tatlıya kılo aldırmaz dımı.bırde koyu renklı kayısımı alayım morumsu gıbı farkedermı.elli tane soru sordum hadı bakalım :)))

Nescafe clasic var ya ufak boylu. Onlardan canim sade yani.
Kayisi da sari olanlardan al digeri daha kalorili. Ve sabah kilo aldirmaz metabolizmayi canlandirir. :) Sen kactan kaca inmek istiyordun?

Nescafe clasic var ya ufak boylu. Onlardan canim sade yani.
Kayisi da sari olanlardan al digeri daha kalorili. Ve sabah kilo aldirmaz metabolizmayi canlandirir. :) Sen kactan kaca inmek istiyordun?

ya 79 kıloyum suan tabıkı 60 tan fazla olmamam lazım çunku boyum 1,65 ama ılk hedefım 68 yanı altılı rakamlar :). bayrama kadar olurmuyum bıraz zor ama napalım

2 ay var yanilmiyosam hic bozmazsan 10 kilo rahat verirsin:) sen de yaz istersen ogunlerini. Birbirimize motive oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…