Bayrama kadar 15 kilo hedefim

Suanki kilom :70
Hedef kilom :60
Boy: 68
Hazal

Tamam not ettim. Diğer kızlar da yazdığında açacağım başlığı. Öğünlerimizi, sporlarımızı, her 3-4 kiloda bir fotomuzu bile paylaşırız. Çok güzel olacakk:)

Şuanki kilom 73 az önce tartıldım
hedef kilom 58
boyum 1.77
hilal

İnşallah ya diğerleride yazsa açsak heycanlandım yarın başlayalım heycanlandım

Ben gece açarım canım başlığı. Daha sonradan yazanları da sonradan eklerim:) siz başlık düşünün ortak günlüğümüz olacak sonuçta, ne istersiniz ?:)

Açtım günlüğü kızlar. Diyet günlükleri kısmında, "yıllardır aldıklarımızı geri veriyoruz" başlığı altında toplanabiliriz :) sabah başlıyoruuz:):18:

Arkadaslar obez bile olsanız kahvaltılarınızı çok iyi yapın eğer sağlam olmayan bir kahvaltı yapmazsanız diğer öğünlerde gereğinden fazla yersiniz kahvaltı sizi tok tutar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen oyle canimm

Süpersin canim. Insllh bende senin gibi olurum. Yaklasik 10 aydır burda kilo vermeye calistim. 7 kilo verdim. Ama hepsini aldim. Dietten sıkıldım. Ama artik baslamaliyim. Basari oykunu cok begendim. Bende katilmak istiyorum.
Yeni actiginiz sayfaya yazayim.

Tabi ki canim:) birlikte basaracagiizzz

gunaydın kızlar napıyorsunuz başka taraftanmı devam edıyoruz anlamadım. benım kılom 79 hedefım 60 boy 1,65 ıkı gundur çok ıyı gıdıyor hafiflemiş gibi hissediyorum kendımı tıka basa yemedıgım ıcın seviyorum sızııııı

dun akşam koca bi 1 tabak çorbaa 2 koca kase cacık yedım
sabah 2 buyuk bardak su
yarım saat sonra yarım dılım ekmek (tam bugday yada kepek olmadıgı ıcın yarım yedımm malesef )
1 yumurta peynır yarım domates pul biber (hızlansın metebolımam)
şimdi bir adet mısır patlagı yıcem

Menun cok iyi canimm:)

Ciddi tabi engelliyemiyorum ve zaten gercekten uyur gezerim kendimde olsam zaten yemem ... bu aralar baklava su vs ama engellemem lazm birsey yapmam gerek

Canım yazdıklarımızı okudun mu? Yeni bir günlük açtık ve hepimiz orada toplandık. Diyet günlükleri bölümünde "yıllardır aldığımızı geri veriyoruz" başlığı altında:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…