Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bayrama kadar 5 kılo verecegım..kararlı olanları goreyım :)
Aslında düşününce ben 2 gündür doğru düzgün diyet yapıyorum. İşte 2 günde 300 gram vereim. Diğer 200 gramı tae bo'ya borçluyum ama şimdi ikisi bir arada devam edecek inşallah 6ani. Planlarım o yönde. :) bi de düzenli callanetics yapıyorum. Ama o kilo verdirmiyor zaten sadece sıkılaştırıyor :)
Ay harikasin ya ben ilk basladigimda plates yaptim ayca kaya diyetiyle birlikte iyiydi 1 kilo kadar verdkm 1 haftada. Benim en buyuk problemim seytan beni cabuk kandiriyor :) 2 cocugum var evde tatlivs eksik olmuyor pek benim hic yememem lazim amayineyiyorum , bugun dune gore daha iyidurumdayim ama 60 a dussem ....
Ay harikasin ya ben ilk basladigimda plates yaptim ayca kaya diyetiyle birlikte iyiydi 1 kilo kadar verdkm 1 haftada. Benim en buyuk problemim seytan beni cabuk kandiriyor :) 2 cocugum var evde tatlivs eksik olmuyor pek benim hic yememem lazim amayineyiyorum , bugun dune gore daha iyidurumdayim ama 60 a dussem ....
BU sabah itibariyle 70.800 çıktım..hedef bayrama 65 olmak..... bugünden başlıyorum yaptıklarımı yediklerimi içtiklrimi yazmaya inşallah hepimiz bayrama en az 5 kilo eksik gireceğiz.. ben inanıyorum...
Kızlar bugün güzel bir kahvaltı yaptım akşam da iki kase mercimek çorbası içtim. . Salata yoğurt Karpuzlu tamamladım. Bugünü böyle bitirdim
Haftaya cumaya 67 olmam şart kızlar. . Leslie yapıyordum ben bi ara acayip faydasını görmüştüm . Bacakları m incelmisti. Ama useniyorum sıcakta yaa😩
merhaba kizlar ben basligi takip ediyordum ama nedense cevap yazamiyordum foruma bugün nasil olduysa cevap yazma yeri acilmis:):) beni de araniza alir misiniz boyum 169 kilom 63 3 gündür leslie 3 mil yapiyorum iftar ve sahurda dikkat ediyorum hedefim haftada 1 kilo vermek:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
neredeyse 10 günden fazladır kimse uğramamış:18: çok heyecanlıyım bayramda tartılcam bakalım yazarım artık 5 kilo veremedim ama sanırsam son zamanlarda biraz gözüm doymuyor ya:26:
neredeyse 10 günden fazladır kimse uğramamış:18: çok heyecanlıyım bayramda tartılcam bakalım yazarım artık 5 kilo veremedim ama sanırsam son zamanlarda biraz gözüm doymuyor ya:26:
Kizlar bayrama az kaldi...düz hesap biz bunu 20 gün diyelim . Ben bu 20 gunde sizde şahit olacaksınız ki 5 kilo vereceğim. ..Nasıl mı ???
Bilmek isteyen topigimde hergün takip edebilir ve bayram günü de başarımi benimle kutlayabilir .
Tabi bu sadece benim basarim degilde zayiflamak isteyen arkadaşlarımın da basarisi olursa artk tadindan yenmez :)