Bayramda aile ziyareti

ben teklif ettim ama eşim geçen bayram görüştük ya dedi
yine de belki bi uğrarız babamlara geçmeden önce. ben de babasını görmek istiyorum eşimin. fırsat olursa gidelim diycem bakalım.

tayin olursa ailenizle aynı şehre mi olacak ? eşinizin sizin ve ailenizin aynı şehirde yaşayabileceği bir olasılık yok mu ?

orası hiç belli değil. ancak seneye yazın belli olacak olma ihtimali de var.
eşim de ankarada sınava girdi o iş olursa ben de ankaraya gitme ihtimali var. o zaman ben de giderim diyorum . ama babamlar izmire gel diyolar o konuyu şimdiden düşünmeyi hiiiiiiç istemiyorum :)

inanırım valla. çok zor ya yollar
ben de evden otogara 2 vesait (1 saat)
şehirlerarası 3 saat
otogardan annemlere 1 saat gidiyorum

in bin yapması beni çok yoruyor. zaten otobüs de tutuyor. gidene kadar zaten enerjim bitmiş oluyo :)
1 gün kal sonra aynen geri :/

napiyim işte annem hasta diye
annem babam sağlıklı olsalar ben 2 ayda 1 falan giderdim herhalde.
ama nerdeyse evlendiğimden beri annem hasta. gitsem ben yollarda mahvoluyodum, gitmesem vicdanen rahat olamıyosun.
2 sene önce 8 saat yol gidiyodum 2 haftada bir, tayin oldum da biraz yakınlaştım.

hiç bir zaman düşünmemelisin bence, eşinden ayrı olmamalı zaten ayrılığı yaşamışsınız. ailenin yanında yaşadıktan sonra evliliğin ne anlamı var değil mi

Milletin babasi kizi bayramda yanina erken gelmiyo diye tavir alir benimki de kayinvalidenlerin yanina niye arifeden gitmiyosun da bayram gunu gidiyosun diye trip atar. Hani marjinal bizdik babacim bak gor bunlari

Ben senin yerinde olsam aileme erken giderim 2 gün orda kalırım diğer 2 günü eşimin ailesinde geçiririm. Hem iki tarafta memnun olur.
Bende geçen bayramı ailemde geçirdim bu bayram eşimin ailesine gidiyoruz. Eşimin izini yok kamuda ama nöbet usulu çalışıyor. Arefe günü çıkcaz yola 3. günü sabah geri dönecez. Benim tam 9 gün ama malesef eşimden dolayı bende evde durmayayım boş boş diye izni kullanmıcam daha sonra eşimle kısa bir tatil yapcaz. 2 haftada bir gidiyorsan ailenin tutumu çok yanlış bir kere. Benim ailemin ağzından tatilini burda geçir diye bir laf geçmedi bile.

Allah şifa versin o zaman bayram dolayı bilette sıkıntı oldu demekten başka çaresiz yok

eşimin ailesi konu dışı
ben takılmıyorum onlarla

ailem ve eşim arasında geçiyor bu olaylar
Bence siz eşinizde kabahat bulmayin eger siz onun ailesini konu disi yapiyosaniz gitmiyosaniz onun yerinde olsam.beni oldursende gitmwm senin ailenin evine adam.yine gidiyomus ailende hala kocani sucluyosa senin ailedede is yok allah esine yardim.etsin ben gecen bayram kv deydim.bu bayram annemlere gdecegiz esimle ve ailem gecen bayram israr etmedi bu bayramda etmedi rabbime aukur iki tarafda anlayisli... bana kalirsa siz zaten bastan kaybetmissiniz

Milletin babasi kizi bayramda yanina erken gelmiyo diye tavir alir benimki de kayinvalidenlerin yanina niye arifeden gitmiyosun da bayram gunu gidiyosun diye trip atar. Hani marjinal bizdik babacim bak gor bunlari
Hahah canım benim babamda öyle kv dene git orda kal o gelsin ne derse cevap verme hizmet et bu kafada...... baska kv olsa ezer gelini nasilsa baabasi razi diye ama allahdan kv anlayisli pamuk gibi

Biletleri aldık baba desen de mi laf der

Dinlenmek sizinde hakkınız
Söke söke alırız

Not:zeytinagaci sevdiğim bir üyesin♡♡

[QUOTEytinagaci, post: 42659938, member: 488460"]Tatili 9 gün yaptılar benim başım ağrıdı yine.

Bu bayramı benim tarafımla geçireceğiz (5 saatlik mesafe)
geçen bayram eşim kendi ailesine gitti. onlar da 2 saatlik mesafede (tatil kısa diye) ben de kendi tarafıma gittim.
şimdi tatil 9 gün oldu.

biz de arefeden 1 gün önce (salı) gidelim dedik. eşim bayramın 2. günü evimize dönecek ben de son güne kadar kalıcam.

benim taraftan yine memnuniyetsizlik çıktı. neden ilk günden gelmiyosun diye?

eşimi bırakıp gitmek istemiyorum.
kendimi çok yalnız hissediyorum onsuz gidince.

tatilin ilk 3 günü dinlenir evdeki işlerimizi hallederiz biraz nefes alırız dedik çünkü eşim son 2 haftadır tatilsiz çalıştı şehir dışına gitti geldi. aşırı yorgun, sabah zor kalkıyor işe giderken bile.

şimdi ailem daha erken çağırıyo desem eşim tavır yapıcak (hem salı günü gitmek ikimizin ortak kararı, biletleri bile aldım)
babam ise eşim yüzünden geç gidiyorum diye düşünüp eşime tavır alacak eminim ki.
belki erken gelirsiniz diyor

napiyim? nasıl iki tarafı da idare edeyim?

not: uzun zamandır görüşmüyor musunuz diye soranlar olabilir. ben ailemi ziyarete 2 haftada bir gidiyorum. haftasonları eşim evde yalnız kalıyor.[/QUOTE]
Neden beraber gitmiyosunuz. Bizde adet once erkegin ailesine sonra kadinin ailesine gidilir. Beraber bi kac gun orda bi kac gun sizde kalin

Neden beraber gitmiyosunuz. Bizde adet once erkegin ailesine sonra kadinin ailesine gidilir. Beraber bi kac gun orda bi kac gun sizde kalin[/QUOTE]
Canim arkadas esinin ailesiyle takilmiyormuss konu kendi ailesi ve esiymis esinin ailesine kendi gitmiyo esi tek gidiyo kendi ailesinede esiyle birlikde gitmek istemesi yetmiyo gibi tum tatilide orda gecirelim diyo tam yuzsuz luk

Neden beraber gitmiyosunuz. Bizde adet once erkegin ailesine sonra kadinin ailesine gidilir. Beraber bi kac gun orda bi kac gun sizde kalin
Canim arkadas esinin ailesiyle takilmiyormuss konu kendi ailesi ve esiymis esinin ailesine kendi gitmiyo esi tek gidiyo kendi ailesinede esiyle birlikde gitmek istemesi yetmiyo gibi tum tatilide orda gecirelim diyo tam yuzsuz luk[/QUOTE]
Aynenn cok sacma bana da sacma geldi. Benim aileme gelmeyenin ben esiginden bile gecmem. Bencilligi bi kenara birakip es için her seye sabredilir. Ayrica kiz tarafi kızı veren taraftir ilk gün gelmemesine goz yumulmalii

Evlendim evleneli bayramlardan tiksinir oldum.üç aşağı beş yukarı hemen hemen herkes aynı dertten muzdarip.iki tarafın ailesini memnun etmeye çalıştıkça mutsuz olan eşler oluyor.evet bayramlar aile ile güzel anlamlı ama evlenerek çekirdek ailemizi kurduğumuzun farkında değiller.eşinle geçir bayramı sonra birlikte gider el öper gönüllerini alırsınız.

Canim arkadas esinin ailesiyle takilmiyormuss konu kendi ailesi ve esiymis esinin ailesine kendi gitmiyo esi tek gidiyo kendi ailesinede esiyle birlikde gitmek istemesi yetmiyo gibi tum tatilide orda gecirelim diyo tam yuzsuz luk
Aynenn cok sacma bana da sacma geldi. Benim aileme gelmeyenin ben esiginden bile gecmem. Bencilligi bi kenara birakip es için her seye sabredilir. Ayrica kiz tarafi kızı veren taraftir ilk gün gelmemesine goz yumulmalii[/QUOTE]
Ben kv ile ayni sehirdeyim benim ailem sehir disnda gecen bayram kv gecirdik bu bayra ben aileme gidecegim esimde bayramin 2. Gunu gelecek bunda bile bencillik yapip 1. Gunden gel demedim sonucda kurban kesilecek ilk gun ailesinin yaninda olup yardim etmeli o kadr buyutmus annesi dogurmua emek vermis benin erkek evladm bu ada gbi yapsa cok zoruma gider heralde allah hayrli evlat ve gelin nasip etsin herkez bizim gbi anlayisli olmuyo demekki

Aynenn cok sacma bana da sacma geldi. Benim aileme gelmeyenin ben esiginden bile gecmem. Bencilligi bi kenara birakip es için her seye sabredilir. Ayrica kiz tarafi kızı veren taraftir ilk gün gelmemesine goz yumulmalii
Ben kv ile ayni sehirdeyim benim ailem sehir disnda gecen bayram kv gecirdik bu bayra ben aileme gidecegim esimde bayramin 2. Gunu gelecek bunda bile bencillik yapip 1. Gunden gel demedim sonucda kurban kesilecek ilk gun ailesinin yaninda olup yardim etmeli o kadr buyutmus annesi dogurmua emek vermis benin erkek evladm bu ada gbi yapsa cok zoruma gider heralde allah hayrli evlat ve gelin nasip etsin herkez bizim gbi anlayisli olmuyo demekki[/QUOTE]
Aynen biraz da o anne baba acisindan düşünülmeli. Allah her şeyin hayirlisini versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…