- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi zeytinagaci
bence aılenızı cokta takmayın, gecen bayramı da ayrı gecırmıssınız esınızle, aslında bu bayram esınızın aılesıne de ugrasanız fena olmazmıs sonucta ıkı saatlık yol gıt gel yormaz sızı hem gonullerı olurdu..
mesela bana tatıl 9 gun ama esım arıfeden ıtıbaren ızınlı, ben cumadan yola cıkacagım aılem su an devre tatılde oraya gıdecegım tatıl ıcın , arıfe gunu gerı donup ,bayramın ılk gunu kv. delere ugradıktan sonra aılemın yanına gececegım esımı de alıp (aılem bayramda memlekete donmus olacak) bızımkıler 1 saatlık mesafede, esımın aılesı burada... her ıkı tarafında gonlunu yapmak lazım dıye dusunuyorum..
ben teklif ettim ama eşim geçen bayram görüştük ya dedi

yine de belki bi uğrarız babamlara geçmeden önce. ben de babasını görmek istiyorum eşimin. fırsat olursa gidelim diycem bakalım.
tayin olursa ailenizle aynı şehre mi olacak ? eşinizin sizin ve ailenizin aynı şehirde yaşayabileceği bir olasılık yok mu ?
orası hiç belli değil. ancak seneye yazın belli olacak olma ihtimali de var.
eşim de ankarada sınava girdi o iş olursa ben de ankaraya gitme ihtimali var. o zaman ben de giderim diyorum . ama babamlar izmire gel diyolar o konuyu şimdiden düşünmeyi hiiiiiiç istemiyorum :)
Biliyor musunuz annemle aynı şehirde yaşıyoruz fakat trafik ile bizde 5 saatte orda oluyoruz
Ve ben bu yüzden ayda sadece 1 gün gidiyorum...
Ailenin anlayışlı olması gerekiyor.
Evet gittim mi dönmek istemiyorum ama yol yoruyor
inanırım valla. çok zor ya yollar
ben de evden otogara 2 vesait (1 saat)
şehirlerarası 3 saat
otogardan annemlere 1 saat gidiyorum
in bin yapması beni çok yoruyor. zaten otobüs de tutuyor. gidene kadar zaten enerjim bitmiş oluyo :)
1 gün kal sonra aynen geri :/