- 4 Haziran 2018
- 2.692
- 2.425
- 83
- Konu Sahibi Sylvia Plath
Bebegin icin evine kabul etmek zorunda degilsn gorusmekte zorunda degilsin.cok istiosa kaynbaban gelsin gorsun.digerlerine gelince disarda bi kac saat gorsunler bebginizi.cocugunuz icin boyle bi mecburiyetnz yok helede uzerinize yuruyen insanlari asla evinize almayin bi dahaki sefere doverler siziHanımlar konumu bilmeyenleriniz için özet geçeyim: bayramda kaynanamla normal bir sekilde tartışırken kaynım üstüme yürüdü seni döverim diyerek. Kaynana görümceler hepsi abuk sabuk şeylerle beni suçladılar ve bebeğimi alıp dışarı zor attım kendimi. Kayınpeder ve esim yoktu.
Kayınpederim iyi bir insan ve sık sık arıyor, bizi bayramda barıştırmayi bekliyormuş. Şimdiden gitmeyeceğimi söylersem ortalık iyice karışacak o yüzden olmaz falan demekle yetiniyorum. Bayramda kesinlikle gitmeyeceğim ama şer dortlusu yeğenimiz de yeğenimiz diye tutturacak, bebeğim için görüşmeye zorlayacaklar beni. Kayınpeder simdiden torunum da torunum diyip çöllere düşmüş vaziyette.
Ben de şer dortlusune acayip bilenmiş bir durumdayım. Bayramda gitmeyeceğim ama bunlar bebeğim için mutlaka gelecekler evime. Ne yapacağım ben?