Bayramda baristiracakmis.

Hayırlısı olsun bakalım.
Bizleri de haberdar edin gelişmelerden.

Tabii ki ezdirmeyin kendinizi, sonuçta kimse sahipsiz değil, insanlar kendilerine de sahip çıkabilirler.
Yaşadıklarınız dediğiniz gibi, normal türden şeyler değil ve uç'lar.
Keşke yaşadıklarınızı yaşamamış ve biz burada size bu şekilde öğütler veriyor olmasaydık.
Ancak hayat böyle bişey işte, malesef ki.

Siz dik durmalısınız.
Eşiniz de belli ki sizi yersiz ve haksız bulmuyor anladığım kadarı ile.

Bu aptallar göre kendini ezdirmemek terbiyesizlik sayılıyor. Umrumda bile değil. Bu olay benim ve eşimin(bı nebze) uyanışı oldu.

Evime gelseler ah bi içimi döksem bı yalanlarıni vursam yüzlerine. Sonra da bı daha gelmezler inşallah. Yüzsüz reziller.

Siz gitmeyin,gelirlerse de yüzleşin.
Hatta ekleyin "ben sizi affetmiyorum ama babamin hatrı var,torununuzu görmek istiyorsaniz bir daha tekrari olmasın bu üzerime yürüme mevzusunun ve kışkırtmaların şayet olursa asla görüşmem sizinle,bebeğimi de kendi görmek isteyebileceği yaşa kadar göstermem kimseye,bu son olsun aksi halde herkes sonuçlarına katlanir" diye. Asla susmayın ve tekrari olursa ne ile karşılasacaklarıni bilsinler. Çok seviyorlarsa torunlarını bir zahmet annesine insanca muamele yapıp hadlerini asmaşınlar bir daha.

Bunlar insan değil ki bana insan gibi davransınlar. Bunlar eski kafa. Geline ne kadar eziyet o kadar iyi sanıyorlar. Bakalım bundan sonra bin kere düşünmeden konuşabilecekler mi karşımda.

Bunlar insan değil ki bana insan gibi davransınlar. Bunlar eski kafa. Geline ne kadar eziyet o kadar iyi sanıyorlar. Bakalım bundan sonra bin kere düşünmeden konuşabilecekler mi karşımda.

Ay valla benim de kvden hırsımı böyle çıkarasım var. İki yüzlü kadın. Eşime yaptıklarını anlattım, oturduk konuştuk, boşver falan dedi ama yok yani. Hırsımı almam, içimdekini boşaltmam lazım. Ama benimki de biliyor işte anasını babasını, sen durduk yere bir şey dersen haklıyken haksız konumuna düşersin dedi. Haklı da. Ama benim umrumda değil orası ayrı. :işsiz:

Ay valla benim de kvden hırsımı böyle çıkarasım var. İki yüzlü kadın. Eşime yaptıklarını anlattım, oturduk konuştuk, boşver falan dedi ama yok yani. Hırsımı almam, içimdekini boşaltmam lazım. Ama benimki de biliyor işte anasını babasını, sen durduk yere bir şey dersen haklıyken haksız konumuna düşersin dedi. Haklı da. Ama benim umrumda değil orası ayrı. :işsiz:

Eşime bu olay olana kadar anlattım anlattım anlamadı. Sizinki gibi boşver dedi durdu. Bu olaydan sonra diyemiyor artık.

Annesi hakkında ne hissediyorsam pat pat söylüyorum artık. Eşim şimdi de kaynanalarin yüzde doksanı böyle diyor :) annesini normallestiriyor kendince.

Sizinki ne yaptı, onunda benim kaynana gibi dili zehirli mi?

Eşime bu olay olana kadar anlattım anlattım anlamadı. Sizinki gibi boşver dedi durdu. Bu olaydan sonra diyemiyor artık.

Annesi hakkında ne hissediyorsam pat pat söylüyorum artık. Eşim şimdi de kaynanalarin yüzde doksanı böyle diyor :) annesini normallestiriyor kendince.

Sizinki ne yaptı, onunda benim kaynana gibi dili zehirli mi?

Valla benimki anasını bildiğinden boşver diyor biraz. Taktığına değmez, kendini üzme falan diyor. Hani haklı olduğumu, anasının haddini fazlasıyla aştığını ve kendisi varken bunları yapmadığını da söylüyor. Ya zehirliden ziyade burnu büyük diyelim. Her şeyi ben bilirim, siz hiçbir bk bilmezsiniz, her şeyi ve herkesi ben yönetmeliyim, ben ne dersem kimse dışına çıkmamalı vs tarzında bir kadın. Ama söylersen kabul etmez, o kimseye karışmazmışmış (yalan, oturmama kalkmama bile karışmaya çalışıyor). Allahtan farklı şehirlerdeyiz ve zırt pırt gelmezler. O yönlerini takdir ediyoruz bak.

Yazık ya. Ne istiyor bu manyaklar gelinlerden? Oğullarını da huzursuz etmek pahasına ne bu kıskançlık? Bu kin, nefret! Bu olaydan önce de kaynana ben yeni doğum yapmışken ortalığı karıştırıp gitti. Annem yok diye aklınca bebeğime bakamam, ona muhtaç olurum sandı pislik.

Eşimle arami bozdu. O halimle esimle ne kavgalar ettim. Allah hepsinin hesabını sorar inşallah. Sürüm kesilmedi Allah'tan. Bu pislik kadın ve çocuklarına rağmen bebeğimi hala emzirebildigime şükür ediyorum.

Allah'ım beni onlara muhtaç etme yarabbim. Kayınpederim rahat dursa zaten yüzlerini ömrüm boyunca görmesem ozlemem.
Aynen ortalık karıştırıyorlar görüşmüyorum öyle rahatım ki sıkıntı yasayanalra tavsiyem :)

Valla benimki anasını bildiğinden boşver diyor biraz. Taktığına değmez, kendini üzme falan diyor. Hani haklı olduğumu, anasının haddini fazlasıyla aştığını ve kendisi varken bunları yapmadığını da söylüyor. Ya zehirliden ziyade burnu büyük diyelim. Her şeyi ben bilirim, siz hiçbir bk bilmezsiniz, her şeyi ve herkesi ben yönetmeliyim, ben ne dersem kimse dışına çıkmamalı vs tarzında bir kadın. Ama söylersen kabul etmez, o kimseye karışmazmışmış (yalan, oturmama kalkmama bile karışmaya çalışıyor). Allahtan farklı şehirlerdeyiz ve zırt pırt gelmezler. O yönlerini takdir ediyoruz bak.

Keşke eşimin aileside başka bir şehir az gelir, başka bir galakside yaşasaydı. Aramızda yarım saatlik mesafe var yok. : ( Zehirli dilleri zaten hep ensemde.

Aynen ortalık karıştırıyorlar görüşmüyorum öyle rahatım ki sıkıntı yasayanalra tavsiyem :)

Esinizin tarafından kimseyle mi görüşmüyorsunuz? Ben şuan dedokoducu kayınlarım ve sinsi eltimle de görüşmüyorum. Eşimin annesi ve kardeşleri hariç, diğer akrabalarıyla iyi sayılırım.

Esinizin tarafından kimseyle mi görüşmüyorsunuz? Ben şuan dedokoducu kayınlarım ve sinsi eltimle de görüşmüyorum. Eşimin annesi ve kardeşleri hariç, diğer akrabalarıyla iyi sayılırım.
Kaynana tarafından kimseyle görüşmüyorum kayinbabayla bize gelirse görüşüyorum evlerine gitmiyorum evime de sokmuyorum kovdum hak etti çünkü o kadar savunmasız halimde ustume yürümek nedir tüm bunlardan sonra kovdum.

Kaynana tarafından kimseyle görüşmüyorum kayinbabayla bize gelirse görüşüyorum evlerine gitmiyorum evime de sokmuyorum kovdum hak etti çünkü o kadar savunmasız halimde ustume yürümek nedir tüm bunlardan sonra kovdum.

İyi yapmışsınız. Bunların anladığı dil bu.

Hanımlar konumu bilmeyenleriniz için özet geçeyim: bayramda kaynanamla normal bir sekilde tartışırken kaynım üstüme yürüdü seni döverim diyerek. Kaynana görümceler hepsi abuk sabuk şeylerle beni suçladılar ve bebeğimi alıp dışarı zor attım kendimi. Kayınpeder ve esim yoktu.

Kayınpederim iyi bir insan ve sık sık arıyor, bizi bayramda barıştırmayi bekliyormuş. Şimdiden gitmeyeceğimi söylersem ortalık iyice karışacak o yüzden olmaz falan demekle yetiniyorum. Bayramda kesinlikle gitmeyeceğim ama şer dortlusu yeğenimiz de yeğenimiz diye tutturacak, bebeğim için görüşmeye zorlayacaklar beni. Kayınpeder simdiden torunum da torunum diyip çöllere düşmüş vaziyette.

Ben de şer dortlusune acayip bilenmiş bir durumdayım. Bayramda gitmeyeceğim ama bunlar bebeğim için mutlaka gelecekler evime. Ne yapacağım ben?
bu durumlara karşı eşiniz tavır almıyorsa yazık, sizi tercih yapmaya zorluyor anladigim kadariyla ama çok yanlış
arayı bulacak olan eşiniz
özür dilemeliler
torun dahi olsa siz şimdi bir adım atmayın

bu durumlara karşı eşiniz tavır almıyorsa yazık, sizi tercih yapmaya zorluyor anladigim kadariyla ama çok yanlış
arayı bulacak olan eşiniz
özür dilemeliler
torun dahi olsa siz şimdi bir adım atmayın

Eşim artık neyin ne olduğunun farkına vardı. Zor oldu tabii ki bunu ona anlatmak. Omrumden omur gitti. Kendisi görüşecek ailesiyle. Ben görüşmeyeceğim kayınpeder hariç.

Esinin yorumu ne?

Sana inanmamakla aptallık ettim diyor. Hicbirisiyle konuşmuyor suan. Haklısın diyor. Görüşmeme kararına saygı duyuyorum diyor. Bayramda konuşacakmis kardeşiyle, haddini bildirecem diyor o manyaga. Bakalım ne olacak bu işin sonu...

Hanımlar merhaba;

Gitmedim tabii ki! Oğlumla evimdeyim, oh mis. Eşim gitti. Gelince belki anlatır bir şeyler, belki anlatmaz, kendi bilir. Merak etmiyorum, cunku arkamdan yapacakları dedikoduları zaten biliyorum, bol bol günah alsınlar. : )

Hayat enerjimızı emen, bize, az derdimiz varmış gibi, yeni yeni dertler yükleyen insanlardan uzak duralım arkadaşlar. Onlara bizi üzme hakkını vermeyelim.

Herkese iyi bayramlar.

Son düzenleme:
Bazi insanlar kirilmali kusura bakmasinlar. O kadar sey yasamissiniz bence gitmeyin. Uzaktan uzaga iyidir

Hanımlar merhaba

Eşim tek gitti. Kapıdan girerken oğlumu sormuşlar nerede diye, beni soran yok tabii . : )

Esimde, karımla bir daha uğraşmayacaksanız diye konuşmuş, onlar da böyle olsun istemezdik falan demişler. İnkar etmişler yaptıkları çoğu şeyi.

Şimdi hanımlar bu kaynana diğer geliniyle de çok problem yaşadı ama ben kusunce diğeri çok değerli oldu şuan. Fotoğraf paylaşmalar vb. Eski konularımdan bilen bilir ben bu elti ve kayınla bir türlü anlaşamadım. Karı koca hep laf ettiler arkamdan. Şuan onlarla da konuşmuyorum. Dün bir yerde gördüm, geçip gittim yanlarından. Tabii ki ailelerine hemen yetiştirmislerdir. Ailece konu çıktı yine onlara : ) ama o kadar rahat ki içim. Bu pislikler hayat enerjimi emiyordu resmen. Kendimi sika sika huzurum kaçıyordu. Eşimle kavga ediyorduk bunlar yüzünden. Şimdi o kadar iyiyim ki.

Esas konuya gelelim. Benim yerlere göklere sığdıramadığım kayınpederim bayramın ikinci günü aramalarını hep meşgule attı ve sonrasında da dönmedi. Bayramdan bir gün önce kutlamıştım zaten. Bayram günü aramamamin nedeni herkesin içinde telde niye gelmedin diye tutturacak olmasıydı. Elti kayina vb bu zevki yaşatmak istemedim. Bir daha aramayacağım onu da. Ararsa açarım, konuşurum, iyi bir insan. Ama bu yaptığı dolduruşa gelmek değil de nedir?

Aynen düşündüğün gibi kalabalık olunca erkekler hemen gaza gelir kayınbabanda öyle olmuş herkes gidince hiçbirşey yapmamış gibi arar gör bak :kahve:

Back
X