bayramda çalışmak:((

Morfo

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2009
7.073
67
683
42
İstanbul
evet bayanlar,ben gibi bayramda seyranda,pazar günü,arife günü demedene çalışan kaç hükümlü var acaba?? Allah 'tan revamıdır bu yaaa millet 9 günlük bayram tatili için yoluna ,tatiline çoktan çıkmışken ben şuan işte yarında ve diğer günler için çalışma planı yapıyorum...bıkmışlığın,usanmışlığın son noktasındayım....

cnm üzme kendini napalım..ALLAH a şükret en azından bi işin var..koay gelsin şimdiden sana

Rabbim Yardımcın OIsun Ben Bugün Geçsinde Tatile Başlayım Artık Diye Sabırsızlıktan Öleceğim
Nasıl Bir İş Yeriymiş Orası Bayram Seyran Demiyo :44:

maalesef ben şuanda işyerindeyim bayramın 3. ve 4. günüde çalışıcam off bi atansam devlete :D

Zor olsa gerek..
İşe başlamadan önce tüm şartlar açıkça konuşulmalı bence..
Baştan kabul ettiklerimiz sonradan insana ağır geliyor,anlıyorum..
Umarım en azından bayram mesainizi alıyorsunuzdur..

kızlar sağolunda inanın bir yıl iş aradım ama karşılıpı bu değil yaaa:25:
kendimi amele gibi hissediyorum..zaten koskoca hafta geç saatlere kadar çalıştım,pazar dinlenirim hiç olmazsa derken şu halime bak:25: aklımı oynatmaya az kaldı gerçekten,çok yoruldum herşeyden...

Zor olsa gerek..

en azından kendim için söyliyeyim mesaili çalışmıyorum.
şartları konuşmakta fayda vermiyor çünkü şartlar sizi kendi koşullarına yönlendiriyor.
özel sektörün dezavantajları :68:

Zor olsa gerek..

konuşmuştuk Laale; muhasebe bölümlerinde mesai oluyor ister istemez ama çok fazla da olmaz demişti müdür..bayram seyran kimin aklına gelir ki..ve bahsetmedi zaten onlardan..mesai-para kısmını düşünemiyorum şuan gerçekten o kadar moralsizim kii:59: ne umutlarla ie başlıyorsun,sonuç:((

Allah yardımcın olsun canım, eminim zordur bayram günü çalışmak, eski iş yerimde yılbaşında herkes tatil yaparken ben çalışırdım :((
Ama karşılığını veriyorlarsa bu seni bir nebze olsun rahatlatmalı...

en azından kendim için söyliyeyim mesaili çalışmıyorum.
şartları konuşmakta fayda vermiyor çünkü şartlar sizi kendi koşullarına yönlendiriyor.
özel sektörün dezavantajları :68:

evet haklısın ne yazık ki...bu ülkede adalet yokken şartlardan bahsetmek imkansız bişiy..en iyisi devlete geçmek tabii oda torpil kopya falan ayarlarsak artık:26:

Allah yardımcın olsun canım, eminim zordur bayram günü çalışmak, eski iş yerimde yılbaşında herkes tatil yaparken ben çalışırdım :((
Ama karşılığını veriyorlarsa bu seni bir nebze olsun rahatlatmalı...

rahatlayamıyorum biliyor musun...bazı şeylerin bence parayle değeri yoktur..geçen zamanın para oalrak karşılığı olabilir mi?? şu an o kadar okumuş olmama,sınava girip kazanmış olmama lanet ediyorum..

1 gün bile vermiolarmı yha??bnm bayram tatilim başlamış durumda..:55:

üzüldüm tatlım bayram tatili olamayanlar için çok üzüldüm bu birazda işinden işine değişiyor benimde bayram tatilim başladı inşallah sizede verirler gönülden istiyorum

Zor çok zor inanın anlıyorum...
Ama maalesef insanın elinin kolunun bağlandığı noktalardan biri de bu iş meselesi..
Artık iş hayatında hiç kimse vazgeçilmez değil,"beğenmiyorsan kapı orada" dediklerinde kapıyı çarpıp çıkacaksanız savaşın derim..
Ama para bu hayatın vazgeçilmezi işte!
İnsan parasız nefes bile alamıyor artık..

Geçtiğimiz yıl bayramda ben de çalışmıştım..Hem de tamamen yok yere çağırılmıştık iş yerine...
Hakkımı hiiç helal etmiyorum..
6.5 ay sonra daha fazla savaşamadım ve çıktım..
Sizi çok iyi anlıyorum o yüzden..
Kesinlikle ayarlanabilir tatil, iş yeri açısından hiç bir problem olmaz adım gibi eminim.
Ama kimse de vicdan yok işte yok.
Sırf iş olsun diye, büyük başlar diye yapıyorlar çoğu zaman..
Sizin gibi bir çok kişi tanıyorum 12-13 saat çalışıyorlar ve hiç bir şekilde mesai almıyorlar maalesef :((

Son düzenleme:
evet para ve bu benim 1 yıllık staj olayım elimi kolumu fena bağlamış durumda..basıp giderim zaten sanırım en yakın zamanda..

Canım yanlız değilsin inan.. Ben geçen bayramda nöbet tuttum. Bu bayram 3.4 günü diğer arkadaşım gelecek. Arife günü şirket tatil ama müdürümüz bizi getirtiriyor.
28 Ekim yarın gündü biz ful çalıştık.29 Ekim şirket tatildi biz yine geldik. Ne yaparsın ekmek parası ya resti çekip gidicen ya boyun eğeceksin.Yani birileri görüyor tabiki ama bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın hesabı kimse ses çıkartmıyor..
.Haftanın 6 günü çalışıyoruz..Sadece pazar günü tatilim. O günde iş mi yapayım gezeyim mi ne yapayım şaşıyorummm..Birde yeni evliyim..Hiç bişii anlamıyorum. bakalım zaten belli bazı sıkıntılarımda var.

bazı işterleri gıcıklıgına çagırıyor ya.. para bu olmazsa olmaz.inanın herkes iş bulamıyo.şükredinki bir işiniz var,

Back
X