Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım yanlız değilsin inan.. Ben geçen bayramda nöbet tuttum. Bu bayram 3.4 günü diğer arkadaşım gelecek. Arife günü şirket tatil ama müdürümüz bizi getirtiriyor.
28 Ekim yarın gündü biz ful çalıştık.29 Ekim şirket tatildi biz yine geldik. Ne yaparsın ekmek parası ya resti çekip gidicen ya boyun eğeceksin.Yani birileri görüyor tabiki ama bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın hesabı kimse ses çıkartmıyor..
.Haftanın 6 günü çalışıyoruz..Sadece pazar günü tatilim. O günde iş mi yapayım gezeyim mi ne yapayım şaşıyorummm..Birde yeni evliyim..Hiç bişii anlamıyorum. bakalım zaten belli bazı sıkıntılarımda var.
bazı işterleri gıcıklıgına çagırıyor ya.. para bu olmazsa olmaz.inanın herkes iş bulamıyo.şükredinki bir işiniz var,
istifa dilekçemi hazırlamaya karar verdim arkadaşlar çekilecek dert değil.
Bizim şirket resmi bayramlarda dini bayramlarda hep tatildir. Ama satış departmanında satış destek görevlisiyim sadece bizim bölüm müdürümüz bizi getirtiriyor..Yani mesela muhasebe idari kadro herkes dün itibari ile tatile çıktı..
Biz ise Pzt günü çıkıyoruz....Çok çalışıyoruz inşallah karşılığını ocak ayında görürüz diye düşünüyorum..Yani Ocak ayına kadar sabredeceğim. Bakalım diğerlerinden bir farkımız olacak mı olmayacaksa affedersiniz bir tarafımızı yırtmanın ne anlamı kalıyor değil mi???
aslında bu düzene herkes bi sesini çıkarabilse görcem ben patron dene adamları...ama herkes sesini kısmış,pasif bi şekilde dururken nasıl olsa enayi var deniyor işte her işi yapıcak..her konuda olduğu gibi hakkımızı aramayı bilmediğimizden oluyor tüm bunlar..onlar parayı kırarken,biz kriz var bahanesiyle asgari ücretlerde çalışıyoruz..
Kızlar bu iş yeride canıma tak etmek üzre bende yılbaşını bekliyorum sabırsızlıkla,3 muhasebeci arkadaşız bir tanesi gerçekten hakkını veriyo,ama bir tanesi var benden sonra girdi erkek olduğu için hem benden çok maaş alıyo hemde işi daha az,ben çay servisini yapıyorum cumartesileri temizliği tutuyorum nerdeyse 4 firma tutuyorum,onlar 2 muhasebeci tek bir programı tutuyo,e haliyle hatam çıkıyo,bütün yaz ayak işleri yaptım sene sonu hesaplaşırız dedi müdürüm,sezonda hesapları not al dedi bende öyle yaptım,dün bana demez mi neden zamanında girmedin diye,anlamadım ben iş hayatını,canla başla uğraşıyorum her işi yapıyorum üstünede laf duyuyorum muhasebemi yapcam çay mı temizlik!!!
evet bayanlar,ben gibi bayramda seyranda,pazar günü,arife günü demedene çalışan kaç hükümlü var acaba?? Allah 'tan revamıdır bu yaaa millet 9 günlük bayram tatili için yoluna ,tatiline çoktan çıkmışken ben şuan işte yarında ve diğer günler için çalışma planı yapıyorum...bıkmışlığın,usanmışlığın son noktasındayım....
bende muhasebe bölümü mezunum hiç sevmedim ayrıca insanı çabuk yıpratan bir meslek patronların bin bir tür kaprisi allah sana kolaylık versin
kızlar ben 3ten sonra çalışmicam artık bırakıyorum. çalışanlarla da papaz olucam bu tatil ve para
mevzuları yüzünden patronla zaten öyleyiz...
Antal'yada bi iş teklifi aldım orayla görüşücem bana şans dileyin![]()
ben varım.
canım tatilde 72 saat çalışıcam
beni geçemezsin heralde :)
Canım seni bir nebze de olsa anlayabiliyorum
Ben dün resmi tatile çıkacakken bugün öğlene kadar çalışma var dediler hemde ben sabahtan ailemle tatile çıkacakken öğleden sonraya kaldı
He bugün işe geldim ne mi yapıyorum hiç çünkü bütün müşterilerim tatilde ben ise KK , Twitter gezerek zaman geçiriyorum
Dengesiz bunlar ...
Canım seni bir nebze de olsa anlayabiliyorum
Ben dün resmi tatile çıkacakken bugün öğlene kadar çalışma var dediler hemde ben sabahtan ailemle tatile çıkacakken öğleden sonraya kaldı
He bugün işe geldim ne mi yapıyorum hiç çünkü bütün müşterilerim tatilde ben ise KK , Twitter gezerek zaman geçiriyorum
Dengesiz bunlar ...