Herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun öncelikle sevgili vede çok değerli k.k üyeleri
malüm bayramdı bayramda gitmek zorunda değildim ama neyse insanlık bende kalsın dedim bayramda gittim eşimin ailesinin evine, bilenler bilir, sinsi, şeytan, ikiyüzlü, yüzsüz, görgüsüz, kıskanç bir eşimin kız kardeşi var onuda orda görücem diye gitmek istemiyorum her bayram ama ne zaman gtisek orda olacagı için kaçış yok, neyse gittim, benimki yoksa benim aileme gitmez diye yoksa çokda meraklı değilim yani
gittim oturdum ne yedim ne içtim muhatap bilem olmadım, zaten hamileyim kusa kusa gittim yollarda, birde orda o kızı görücem diye iyicede sinirliyim, neysem ben hayatımda benim eşimin kız kardeşi kadar yüzsüz bir insan görmediğim için dünya alemde başka varsa lütfen yazın, hakaretlermi etmedim, seni sevmiyorum kızım benle muhatap olma, seni ilk tanıştıgımdan günden beri sevemedim neler neler, evime geldi yüzüne bakmadım vs vs neyse, bayramda gelmiş yanıma iyi bayramlar diyip öpmeye kalkmazmı, bir sürüde insan vardı ama ben otudugum koltukdan kalkmadan mecburen bende karşılık verdim ama bana sorun ben kaçtıkça kız zoraki benle iletişim sağlıyor neyse, 2 saat oturup hadi dedim gidek çıktık geldik, ben hiçmi hiç muhatap olmadım ne konuştum ne bişey sordular cevapladım, anlasınlar, kaynana şimdi 2 günde bir arıyor beni cepden kadına sırf gıcık kızından dolayı tavır aldım ilk zamanlar ve sonrası geldi bazen düşünüyorumda ben ne kadar iyi insanım eşim öyle söyler
tek kötü yanım başkalarına göre ama bana göre iyi yanım DOBRACI olmam, başkaları gibi korkup kendimi ezdirmem, aman büyüktür diye işim olmaz, büyükse oda büyüklüğünü bilicek yoksa böyle ben gibi dobra konuşarak hadlerini bilir herkes, şimdi beni 2 günde bir arası benim için bişey ifade etmiyor ağzıyla kuş tutsalar birkere sıtkımsıyrıldı o tarafdan