Bayramda geldi geçti neler oldu neler

sana bir tek soru soracağım. bu kızı sevmemen çin sana ne yaptı görümcen. bu kadar kin güdecek kadar.

BUNU DAHA ÖNCE 1000000 KEZ SORANLARA YAZDIM tekrar yazayım bu kızı taaaaaaaaaaaaaaa evlerine ilk taşınmaya gittiğimden beridir sevmedim, hatta eşimle çıkarken bile dedim hem kendisine hemde ailesine daha nişanlı bile değildim, ben onla eşimle nişanlandığımdan beridir konuşmuyorum , aşırı kıskanç, sinsi, iki yüzlü, çıkarcı, menfaatçi, lafçı, sözcü, sağ gösterip sol vuran, melek gözüküp şeytanlıkla peşinde koşan, bunları ailesine yutturur ama bana ASLA , aileside kızının huyunu biliyorlar hatta sülalesi bile beni kendi kızlarından daha çok seviyorlar, ben adamına göre muamele ediyorum, herkes beni kötü zannediyor ama tanısalar tam tersiyim siz anlamıyorsunuz siz derken k.k üyeleri ben ADAMINA GÖRE MUAMELE EDENLERDENİM bu benim kişiliğimi değil NABZA GÖRE ŞERBET verme denir, kişiliğimle ölçülemez ölçülmemelide.

Kimse kimseyi sevmek zorunda değil,ama onlar eşinin ailesi olduğu için saygı duymalısın.
Bir insana nasıl seni sevmiyorum kızım diyip hakaret edebiliyorsun.
Sana çok ağır iftira atması lazım,evliliğini bozmak için aranıza kadın falan sokmaya çalışması lazım.
Kendi iyiliğin için bu kadar nefret dolu olma,o karnında ki bebeğe yüklüyorsun tüm bunları.
Eşin de ağaçta yetişmedi,ne olursa olsun ailesiyle arasına soğukluk sokma.
Yarın öbür gün evladından görürsün.Şahsen kendim çok ciddi ilişkimi ailesi nedeniyle bitirmek durumunda kalmış biri olarak tekrar ve tekrar diyorum.Karı koca sevgili nişanlı gelip geçicidir.
Gün gelir bu tavırların yüzünden mahkemeyi boylayabilirsin.
Kendine dikkat et,bebeği düşün ve ılımlı olmaya çalış .

Aferim sana ,alkış

Yanlız her konunda bu insanlara küfür ediyosun ,şunu yaptım,bi daha görüşmiycem diyosun,her seferindede görüşüyosun natlus.

Biraz yüksekten mi atıyosun ne

Natlus, sen burada atıyorsun atıyorsun ama paşa paşa da gidiyorsun oraya.. aslında senin bütün gösterişin kk'ya, normal hayatında söyleyemediğin şeyleri burada söylemiş gibi göstererek kendini rahatlatıyorsun.. Ha ettiğin küfürler de zaten ne kadar haklı olduğumuzu gösteriyor

yazdıklarında haklıysan,yanılmıyorsan,ve yaşadığın örnekler varsa tabbiki uzak durman senin için doğru olan.

Şimdiye kadar konularınıza yazmak istemedimde dayanamadım bu sefer. Eşinin ailesine bu kadar kin tutman bence senden kaynaklı bir problem. Çoğu kez denk geliyorum konularına. Hep kayınvalidenlerle ilgili problemler. Burda neler neler yaşayanlar var yinede çizgilerini bozmadan devam ediyorlar hayatlarına. Evet buraya yazıp bizimle paylaşabilirsin dertleşebilirsin elbette ama bu kadar sert laflar hoş olmuyo. Sen iyi olduktan sonra onlar 5 yaparlar 10 yaparlar en sonunda bıkıp susarlar. Ama sende zıt gittiğin için bu sorunlar. Eşininde yanında olması biraz şımartılmanıza sebep olmuş bence. Ama ailesinden nefret bile etse yinede bir süre sonra sizin bu yaptıklarınıza tepki göstericektir. Kimse kaldıramaz ailesine yapılan böyle şeyleri. Evliliğiniz hasar görücektir ilerleyen zamanlarda. Neticede kötü bile olsa ailedir. Ters bi üslubunuz var. Eşinizin ailesine karşıda , Burda yorum yapan arkadaşlarıma karşıda bu şekilde konuşmanız hatanın başlıca sebebi olduğunuzu gösterir bence. Allah ıslah etsin. İyi günler.

Kusura bakmayin ama ben hayatimda bu kadar hadsiz,bu kadar bayagi konusan bir kadina daha rastlamadim.Yaziktir esinizin ailesinin giyabinda atip tutuyosunuz gunah ya bi de hamileymissiniz bence enerjinizi bebeginize harcayin birakin bu insanlarin yakasini..Bir de bayramda gitmeseydiniz eminim daha memnun kalacaklardi..Allah islah etsin ne diyim..

bana bak ağzını topla yoksa toplamasını bilirim

Konunuz kapandı, sırf şu mahalle ağzı yazılarınız yüzünden.
Bir kere daha demiştim yine diyorum, burası bir site, yorum yapanlar görümceniz, kayınvalideniz değil, söz geçiremediğiniz eşiniz hiç değil.
Ya sitenin adabına uyarsınız ya uyarsınız, uymama gibi bir seçenek yok, uymazsanız ceza alırsınız, uymazsanız konularınız kapanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…