- Konu Sahibi EvluBayan000
Öyleyse müstahak.
Konu sahibine değil ama ailesine müstahak gerçekten.
Bugün kızları mantıklı hiçbir yolla derdini anlatamıyorsa eşine, sebebi kendileri. Çok özledilerse oturup ağlasınlar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyleyse müstahak.
Yahu bu bayramların güzel şeyler olduğu yalanını kim atmış bayram yaklaşıyor ve bitiyor bakıyorum şu forumda bir tane güzel konu olmuyor hep sorun hep sorun.
Gaz verme nomu herkesin şartları bir değilBu durumda eşler bayramda ayrı kalsınlar çok mu sorun?
Herkes kendi ailesinde geçirsin.
Hayret bir şey ya..
Valla koca sene gurbette kaynanamgiller beni görecek.
Bayramda da ben aileme gidemeyeceğim pışşık!
İnat eder iki tarafa da gitmem yine de eş tarafını da mutlu etmem bana ne..
ayrı gidilirse elalem laf yaparNeden herkes kendi ailesine gitmiyo ille berabermi oluncak bu ne ya
Ama insan da eşiyle bayram yapmak istemezmiki. Sonuçta yuva kuruyoruz mesela dahaa adil bir çözüm bulmak güzelNeden herkes kendi ailesine gitmiyo ille berabermi oluncak bu ne ya
Eğer huzursuzluk çıkacaksa anlaşıp sıraya koyun. Ramazan bayramında arefeden sizin ailenize gidip son gün kvye dönün kurbanda da ilk 3 günü kvde de geçirip son gün ailenize gidin hak da geçmemiş olur.Bayram yaklaşıyor ben gurbete eşimin ailesinin yanına gelin geldim. Eşim bayramda bayramın ilk 3gunu ailemle gecirrz 3 günü akşam yola çıkar senin ailenin yanına gideriz dedi zaten toplam 2 gün benim ailemin yanına gideriz bende ilk gün akşam yola çıkalım 2 günü ailemin yanına gidelim dedim hepsi böyle olucak bayramı ailemimin yanında gecirmiycekmiyiz diyor. Normalde eşimin ailesinin elini öpüp ilk gün yola cikiyorduk eşimi bu konu da doldurdukları belli. Tek başıma basıp gidemem bunu söylemeyin ne dediysem de anlamıyor kavgami cikartiyim yoksa susup dediğini mi yapiyim. Bu arada 3 günü yola çıkarsak ailemin yanına gitmiycem bayram bitmiş oluyor gitmemin bı anlamı yok
Esimin ailesi cook uzakta benm ailem ozel durimlardan oturu 4 saatlik bir uzakliga yerlestiler kim ne zaman musaitse ailesine gidiyor bazen o da bizle gelir bazen gelemez is nedeniyle ,onun ailesine ben giderim uzun araliklarda olsa iki cocukla uzun yol vs ucak zor olmakta ama yarim elma gonul alma herkes ailesine bi sekilde gidiyor ,ozel gunlerden nefret eder oldum sunlari okudukca ,biz dusmusuz nasil cocuklara gelecek veririz kendi yuvamizda cocuklarimizla otururuz diye..sirayla gidilsin diyenlerde hakli bende diylrum ki herkes ailesiyle kalsin madem ilk herkes el.opsun kendi ailesine gitsin kim laf ederse etsin herkes ailesiyle mutlu saygi tamam ama uzaktakilerin ozlemini ceken bilirAma insan da eşiyle bayram yapmak istemezmiki. Sonuçta yuva kuruyoruz mesela dahaa adil bir çözüm bulmak güzel
Ahaha ideal kaynanaÜlkecek bayramlari gozumuzde abartmasak bunlarin hicbiri olmayacak tatil iste bayramda farkli ne yapiliyoda kaciriyosunuz gercekten anlayamiyorum bayramdan sonra gidin ailenize bunu sorun edecek ne var ben artik bayram kutlamiyorum tatil gibi dusunup gidiyorum iki tarafta bize uzak sehirdeler anneme bugun arefe guni gelcez dedim ah vah yapiyo daha erken gelseymisiz diye sanki diger gunlerden bi farki var bize bu algiyi kim yuklemis bayramda orda olcam burda olcam telasi yanliz olsam ben inanin bayramda evimden disari cikmazdim yapmacik bayramlasmalar vs herneyse bende doluymusum ayrica iki oğlum var insallah ilerde evlendiklerini gorursem bayramda gelmeselerde benim icin onemi olmadigini bunun icin huzursuzluk cikarmamalarini söyluycem