• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayramda ilk kayınvalıdeye mi gidiyorsunuz?

benim 3. bayramım olacak kayınvalıdemler 2 vesayit oldugu için arifeden gideriz eşim bişey demez ben gitmek istemesem gitmyiz ben solerim gidelim diye ben ole gordum ve kendi annnemde hep ole tembih ederdi bakalım bu bayram ne olcak.ama ben durumdan rahatsız degilim kaynanam çok anlayışlı kaynana gibi degil.alllah razı olsun.

evlendikten sonra iki bayram geçiridik ikisinde de önce kayınvalideme gittik
ben ailemle bayram sabahı yaptığım kahvaltıları çok özledim ya mafoldumben
inşallah bu bayram ilk önce anneme gitmek istiyorum

benımde ilk bayramım kendı aıleımın evınde kutluycam bayramımı kayınvalıdeyede sonra gıdıcem ...

bayramları sadece kendi aileme gideriz .kaynanama gitmiyorum eşim kapıdan ailesine uğrar o kadar

hiç öyle bir sorunum yok biz birine kahvaltıya diğerine akşam yemeğine gidiyoruz.gerçi biz daha yeni evliyiz

biz mekan olarak her iki aileyede uzak oturuyoruz o yüzden bayramları da paylaştık evlendiğimiz ilk yıldan beri ramazanları kayınvalidemlere kurbanları bizimkilere giderizzz....

bızdede once sabahtan kayınvaıldemlere gıdeerız ama ılk gun aksam yemegını mutlaka kendı annemlerde yerız bızım burda genlede adet boledır

adetlere uygun hareket edıyoruz aslında ilk es tarafı sonra kendı taraf olmalı bence..

ama ben evlılımde bıraz durumlar farklı olacak gibi.. esımle anlasma yaptık bayramlarda kendı annem bana daha yakın oldguu için (3.30 saat) k.validem (22 saat yol evlerıne) bayramnlarda hep kendi anneme.. yıllık izinlerde k.validemde gecırecegız..

Back
X