Bayramda istemediğiniz halde eşinizin ailesine ziyarete gider misiniz?

Beni anlamışsın sağol zaten alt katımdalar normalde konuşmuyorum bayramda gidim haksız yere laf yemeye niyetim yok .eşim kendisi bayramlaşır ailesiyle isterse .onlar bizi değil eşimin parasını istiyor ufacık sevgi kırıntısı yok bana değil eşime yapmayın bari .eşim babasına slm verir babası canı isterse karşılık veri istemesse vermez.başkalarına kibar nazikler oğullarına hemen kavgaya oturuyorlar.çok dengesizler :sm_confused:

ya varya blueege aynı şeyleri yaşamışız bu kadar olur yaa
kırmızı ile belirttiklerim var ya onların aynısını bende yaşadım
kaynanam düğünümüz olsun oğluma dükkan açıcam bakınız düğün benim düğün ama dükkan açılacak olan oğul eşimin abisi neyse takı merasimi oldu kaynana torbayı tuttu bırakmıyo düşünün ve biz okdar borç içindeyiz kaynananmın kayın babamın bir toplu iğnesi nasip olmadı çok şükür ...ve biz o altınlarla ödeyeceğiz borcumuzu
yine aynı şekilde akrabalarım grmüşler kaynanama altınlar paralar verilmiş cebe atmış
sonra bende gördüm düğün kasetinde ama yoooo ve düğün bitiyo ertesi gnü biz gitcez oğlum bana altın ver düğünüe gelenlere gidicem dio aldıkları yetmiycek ya heralde!!!!!
sonra aynı şekilde sağda solda herkese annemi babamı kötülüyo hiç bişe yapmadılar oğluma kredi çektirdiler (sanki kendi bişe yaptı ya)
ve bunun üzerinede ekmek yiye yiye bağırsaklarımız kurudu açlıktan ölecez diyomuşş
ay cnm ya aynı şeyleri yaşamsız cidden ya
ama ben bayramda gitcem
gerçi ben 1000km uzaktayım senin konumunda olsam gitmeezdim heralde
bende yüz verme taraftarı değilim
allah yardımcın olsun cnm

Sağol canım Allahtan sinik bir tip değilim düğünden önce sessiz gördüler gerçek yüzlerini çıkardılar 3 kuruşluk menfaat için .bide onlara muhtaç olsak bir yudum su vermicekler .

kayınvalideme çok kızsam bile giderdim eşime saygımdan dolayı.. bayramda küslük olmaz

bende aynen senin gibi kaynanayla altlı üstlü oturuyorum o benim alt katımda
ama maalesef her bayram ilk onlara gider bayramlaşırız içimden evlerinden içeri adım atmak istemiyor bu adama değmez ama bakalım bu bayram ne olacak

Bayram küslerin barıştığı bir ortamdır. Bu yüzden ben olsam bayramlaşmaya giderdim.

gitmiyorum gıtmeyecem ne olusune ne dırısıne
karnımdakı bebegımle bana beddua okuyan bırının elını opemem :mymeka:
allahın belaları uzak dursunlar bende

ben de sizin yerinizde olsam giderdim.
kul bilmese Allah bilir..
ha devamı için bir şey diyemicem tekrar görüşmeye ortam hazırlamasını istemiyorsanız bu durumun kesinlikle seviyenizi koruyun..
bana gelince.her bayram gezdiğimiz yerler benim ailemin belki 3 katı..şükürler olsun her gittiğimiz evi de çok sever sayarım ama bu bayram gitmeyeceğimiz için pek bir sevinçliyim:zemuszemus:
çünkü bu bayram bir babama birde kayınvalideme gidicem ki kayınvalidemde şehirdışında bayramın 3.günü geliyor..
arabamızın satıldığına ilk defa bu kadar sevindimakannehir

Malesef gitmek durumundayım..saygıdan sevgiden filan da değil, sadece eşim için. Onun gönlü olsun diye.

evlenmeden önce adamın ailesine yapmadıkları jest kalmıyo evlendikten sorada Tukaka

evlenmeden önce adamın ailesine yapmadıkları jest kalmıyo evlendikten sorada Tukaka

uzaktan davulun sesi kulağa hoş gelirmiş
yaşada gör arkadaşım
sende kaynanan kayınbababan ne kadar cadı olursa olsun evlenmeden önce nasılsan evlendikten sonrada öyle ol tmmmı

Ben kanlı bıçaklı bile olsam bayramda gider elini öperdim. Benim çok şükür eşimin ailesi ile hiç bir problemim yok. Beni kızları gibi benimsediler. Ama annem babaannemden çok çekti. Babaannem değil anneme öz oğlu babama bile çok etti. Buna rağmen bayramda hepbirlikte gider elini öperdik. Çünkü ne olursa olsun o büyük ve bayramda küslük olmaz. Annam ve babam evlatlık görevini yapardı o kendi yaptığından utansın . O kötü diye ailemde kötü olmazdı. Bence azıcık olsun dini duygular taşıtyan kişi bayramda küslük yapmaz. Babaannem ve halam benimle konuşmuyor. Buna rağmen gitmiştim beni kovdular. Olsun ben insanlığımı yaptım büyüğümü saydım.Onlar utansın yaptıklarından.Günaha giren onlar Neys3e fazla uzattım bu benim görüşüm .Herkesin düşüncesinede saygım var

Ben giderim şahsen bekarsın ne biliyosun diyeceksiniz belki...
Bende kaynanamdan değil ama amcamlardan çok çektim, yapmadıkları kalmadı hatta iftira bile attılar bana...
Ama ben bayramdır büyüğümüzdür diye gider ellerini öperim sokakta karşılaşsam bi merhabayı esirgemem...

giderdim herhalde istemesem bile. bana kötülük yapsalar bile giderdim.
işte o da benim farkım olurdu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…