Bayramda istemediğiniz halde eşinizin ailesine ziyarete gider misiniz?

kayınvalideme çok kızsam bile giderdim eşime saygımdan dolayı.. bayramda küslük olmaz

Sorunda bu ne eşime nede bana saygıları yok sanki oğulları beş yaşında çocuk ,yani küçük büyükten ne görürse onu yapar.Onlar geçmişte ve hala büyük saygısızlıklar yaptılar ve ne özür dilediler nede hatalarını telafi ettiler.istedikleri onlar çalışmıcak oğulları onlara bakcak sigarasını eline harçlığını eline vercek .onların istedikleri saygı değil para o da bizde kendimize kadar var. :1closedeyes:

normal günde görüşmezseniz görüşmeyin kırgınlıklar olur ama arada çok büyük kavgalar olmadıktan sonra bayramda görüşmemek olmaz.ayrıca çok da günah.enazından 5 dakikada olsa gidin bayramlaşın büyüklük ve saygı sende kalsın

bluege senin yaşadıklarının aynısını bende yaşıyorum ama şimdi elimden gelse yukarı evime çıkarken selam vermek bile zor geliyor eşimin ailesinden nefret ediyorum

içinden gelmeyince de senin o dediğin nasıl işkence oluyo arkadaşım.
Ama napcan aile huzuru kaçmasın diye mecbur yapılıyo.

valla benim eşim o konumda evlenirken hiç istenmemişti ama benim hatrım için herşeye bi sünger çeker ve gelir benim aileme aynısını bana yapsalardı onun gibi bende yaparmıydım bilmiyorum ama akannehir

bluege senin yaşadıklarının aynısını bende yaşıyorum ama şimdi elimden gelse yukarı evime çıkarken selam vermek bile zor geliyor eşimin ailesinden nefret ediyorum
Evet benim gibi yaşayan gerçekten çok insan var .ben selam bile vermiyorum artık içim almıyor bu insanları.bugün eşim gitti bayramlaşmaya 5 dakikalığına aşağıya indi.ben eşim arabayı çalıştırdıktan sonra indim.bir bahaneyle kapının önüne çıktı kaynanam .suratına bile bakmadım.annemlere teyzemlere ziyarete gittik.akşam geldiğimizde görümcemin sevgilisi aşağıya gelmiş bayramlaşmaya karı koca bir kibarlar ki görmeyin .ama Allah büyük çok ahımı aldılar.kaynanamda kızından görsün :Saruboceq:

valla zaten uzaktayim bende ancak bayramdan bayrama tel aciyorum.ama türkiyede ayni yerde olsam beyime sevgimden ve saygimdan ziyaret ederdim ailesini.

Valla canım saygımdan gitmiyorum en ufak bişeyde patlamaya hazır bomba gibiyim bi ters bakış bile atsalar ortalığı dağıtmam için bahane olur bana .huyum kurusun asla altta kalmam onlarda biliyor yani tecrübe ettiler bir kaç defa gitmemem daha hayırlı onlar için kaydirigubbakcemile

bayram neticede sevmesenizde, istemesenizde, nefret etsenizde bir bayramınız kutlu olsun deyin...
onlar için değil kendinize olan saygınızdan...

sen bilirsin arkadaşım.sizin için hangisi hayırlıysa o olsun
bu arada HERKESE
ıYı BAYRAMLAAAARRRa.s.

10 dk bile olsa gider bayramlaşırdım cnm..eşimin ailsi diee hatrı oldugundan ..yoksaa gitmemde neyapalımmmmm 10 dk dan bşy çıkmassss..bi şekerini alıp çıkarsınız..

bende sevmiyorum ama mecbur gidiyorum yoksa kendi annecimede gidemem lmaz:

Bayramı bayram yapan eş,dost,akraba ziyaretleridir.
Belki bir çoğumuz, gitmeye fırsat bulamadığı (vb.) tanıdıklarının kapısını sadece bayramdan bayrama çalar.
Her ne olursa olsun eşinizinde annesinin bayramını eşiyle birlikte giderek kutlamaya hakkı var.Siz kendinizi kayınvalidenize yakın görmesenizde,hatta pek hoşlanmasınızda,eşinizin annesi olması dolayısıyla özellikle bayamlarda 15 - 20 dakikalık bir ziyareti çok görmeyin.
Emin olun birsey kaybetmez aksine kazanırsınız.
İyi bayramlar.
a.s.

evet kırılmışda olsam kötüde olsalar giderim kendime yakıştıramam hem eşim var ya o istemezmi annesiyle babasıyla bayramlaşmamı bayramın güzel geçmesini ya kendimi onun yerine koyar düşünürüm benim ailemle araları kötü olsa dahi ben onun benim annem babamla bayramlaşmaya gitmesini isterim bunu benim bi arkadaşım vardı oda kaynanasıyla kayınpederiyle araları kötüydü oraya gitmek istemiyodu ve eşide iyi olsun annesinin elini öpsün bayramda yanında olsun istiyodu kocası tek gidiyodu o evde duruyodu herkes kocasına onu soruyomuş kocasıda hasta felan diye bahane buluyodu diyemezki karım gelmek istemiyo diye herkes ayıplar sonuçta aranda ne olursa olsun eşinin ailesiyle iyiysen sende huzurlusun değilsen huzursuz olursun

Eşim gitti zaten 5 dakka zor durdu kendiside anlaşamıyo zaten .bizi eşimle beraber görmektense ayrılmamızı yeğlerler.kaynanamlar alt katımda oturuyor .kulağımla kendi dedikodularımızı duyuyorum .birarada 5 dakka otursak hesap sormadan duramam .sahte gülücük yapmayı beceren bir tip değilim gitmemem daha hayırlı

Valla eşim ailesinide tanıyor benide sorunları sadece benle değil ikimizlede uğraşıyolar .eşimde bu konuda bana söz söyleyemez.ayıp bişey yaptığımı düşünmüyorum .ben kendimi biliyorum sonuçta .elalem ne der diye hareket etmemişimdir hiçbir zaman.iyi olmak isteseler kötülüklere devam etmezlerdi zaten .herkes yaşadığını bilir anlatmakla anlaşılamıyorum galiba .neyse iyi bayramlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…