bayramda kayinvalideyi aramadim....

canimyavrumm

Bence Boşanmamalısın!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2019
410
166
18
40
cunku esimle sorunlarim vardi hala var.bayramdan once beni aramisti gel demisti tamam demistim.o ara bayramda ben.hasta oldum esimle kavgalar derken.koye gitmedim annesinin yanina.

kadini aramadim da.esim her kavgamizi ailesine anlatti onlarla dedikodumu yapti.cok zoruma gitti benim de sogudum onlardan da.keske arkamda dimdik dursaydi guvenli olsaydi onunla kavgalarimizi eksik olumsuz yonlerimi ailesine anlatmasaydi.sogutttu beni.iste.

simdi bu sartlarda kayinvalideyi aramamakla cok mu ayip ettim sizce?

not bosan bosanmadin mi hala tarzi yorumlari ciddiye almicam.sadece anlattigim konuda yardimlarinizi yorumlarinizi bekliyorum.hepinize sevgiler

Bence şuan önemli olan eşinizle olan problemlerinize çözüm bulmanız. Eski konunuzu hatırlamıyorum ama kv nizde suçlu ise aramamanızı kafaya takmayın, herkes hak ettiği muameleyi görür.

Kadının umurunda bile değilsindir.
Evliligindeki sorunların yaninda kaynananın aranma mevzusu çerez.
Sen boşver onlari.
Zaten eşinle aran öyle de kötü böyle de.
Ciddiye almayacaksan konu açma ayrıca.
Kimse sana ah vah canım demez.
ya simdi eski.konularimi bilenler bu konuyu es gecip hala mi.bosanmadin dicekler alakasiz yotum yapacaklar o yuzden dedim

cunku esimle sorunlarim vardi hala var.bayramdan once beni aramisti gel demisti tamam demistim.o ara bayramda ben.hasta oldum esimle kavgalar derken.koye gitmedim annesinin yanina.

kadini aramadim da.esim her kavgamizi ailesine anlatti onlarla dedikodumu yapti.cok zoruma gitti benim de sogudum onlardan da.keske arkamda dimdik dursaydi guvenli olsaydi onunla kavgalarimizi eksik olumsuz yonlerimi ailesine anlatmasaydi.sogutttu beni.iste.

simdi bu sartlarda kayinvalideyi aramamakla cok mu ayip ettim sizce?

not bosan bosanmadin mi hala tarzi yorumlari ciddiye almicam.sadece anlattigim konuda yardimlarinizi yorumlarinizi bekliyorum.hepinize sevgiler
En azından aramanız gerekiyodu. Eşinizle sorunlarınız olmuş. Kv ye ayıp etmişsiniz.

Bosanıyorsun ev tutmustun dıye bı konunu gormustum sabah🙄 yanı herkesn dedıgı gıbı zaten bosanmayı kafana koymussun kım ne demıs kımı aramıssın kim sana destek olmamıs salla gıtsın. Cok takıyorsan kafana kayımvalıdeni ara bız ne zaman tartıssak sızı arayıp bemı kotuluyor sıze enm dedıkodumu yapıyor babam sıze boyle bısey yapsa sızle her tartıamsını anasına babasına anlatsa sızı kltulese ona ne dusunurdunz ne yapardınz de. Oglunzda sureklı kendı hatalarını gormeden benı sıze kotuledıgı ıcın aman zaten benı kotu bılıyolar dıye artık hakkımda kım ne demıs umursayamıyorm sıızi benden sogutmaya calısyoe oglunuz. De.oyuDen aramaya elım varmaz oldu kendı aılemle bıle bukonuları oturuo konusmamısım onları bıle arayamıyorum cunku pglun kendıne bakmadan benı herkese kotuluyor vs de. Yanı acık acık konus.bu sbebeten bayram seyran artık bılmez oldum kımseyle gorusmedm de

Back
X