bayramda kayinvalideyi aramadim....

Bosanıyorsun ev tutmustun dıye bı konunu gormustum sabah🙄 yanı herkesn dedıgı gıbı zaten bosanmayı kafana koymussun kım ne demıs kımı aramıssın kim sana destek olmamıs salla gıtsın. Cok takıyorsan kafana kayımvalıdeni ara bız ne zaman tartıssak sızı arayıp bemı kotuluyor sıze enm dedıkodumu yapıyor babam sıze boyle bısey yapsa sızle her tartıamsını anasına babasına anlatsa sızı kltulese ona ne dusunurdunz ne yapardınz de. Oglunzda sureklı kendı hatalarını gormeden benı sıze kotuledıgı ıcın aman zaten benı kotu bılıyolar dıye artık hakkımda kım ne demıs umursayamıyorm sıızi benden sogutmaya calısyoe oglunuz. De.oyuDen aramaya elım varmaz oldu kendı aılemle bıle bukonuları oturuo konusmamısım onları bıle arayamıyorum cunku pglun kendıne bakmadan benı herkese kotuluyor vs de. Yanı acık acık konus.bu sbebeten bayram seyran artık bılmez oldum kımseyle gorusmedm de
cok sagol canim yorumun icin.arayip demicem ama bir sekilde bu durumu yuzume vururlarsa senin dediklerini dicem

Bence bu çok büyük bir ayıp.. Kayinvalideniz kavgaya müdahele olmamış, taraf olmamış ve hatta kavgadan haberi bile yok. Ve insanların birlik ve beraberliğe en önem verdiği bayramlarda da gitmediğiniz gibi aramıyorsunuz.
Abim diyebileceğim biri senelerdir eşi ve ailesi anlaşamıyor diye ve eşi yıllardır bayramda ailesine gitmiyor diye ayrılma aşamasında.
Ailemi aramayan, problemleri büyütüp ailemize sıçratan biri ile evli olmak istemezdim

cunku esimle sorunlarim vardi hala var.bayramdan once beni aramisti gel demisti tamam demistim.o ara bayramda ben.hasta oldum esimle kavgalar derken.koye gitmedim annesinin yanina.

kadini aramadim da.esim her kavgamizi ailesine anlatti onlarla dedikodumu yapti.cok zoruma gitti benim de sogudum onlardan da.keske arkamda dimdik dursaydi guvenli olsaydi onunla kavgalarimizi eksik olumsuz yonlerimi ailesine anlatmasaydi.sogutttu beni.iste.

simdi bu sartlarda kayinvalideyi aramamakla cok mu ayip ettim sizce?

not bosan bosanmadin mi hala tarzi yorumlari ciddiye almicam.sadece anlattigim konuda yardimlarinizi yorumlarinizi bekliyorum.hepinize sevgiler

4 Eylül'de boşanma mahkemeniz olduğunu biliyordur,bu nedenle sizin kadar dert etmemiştir.

Terapi alın artık,aklinizi kaçıracaksınız.

Siz bebeğinizle bu sorunları yaşarken kayıtsız kalan birini aramayarak mi ayıp ettiğinizi dusunuyosunuz? Bir anne olarak oğlunu size degil ama biraz da olsun o ufacık evladiniza ilgili davranmaya teşvik etmeyen biri de bana göre suçludur. Daha önce de demiştim bebeğinize odaklanin. Size çok ihtiyacı var. Sağlıklı ve mutlu bir anneye ihtiyacı var

cunku esimle sorunlarim vardi hala var.bayramdan once beni aramisti gel demisti tamam demistim.o ara bayramda ben.hasta oldum esimle kavgalar derken.koye gitmedim annesinin yanina.

kadini aramadim da.esim her kavgamizi ailesine anlatti onlarla dedikodumu yapti.cok zoruma gitti benim de sogudum onlardan da.keske arkamda dimdik dursaydi guvenli olsaydi onunla kavgalarimizi eksik olumsuz yonlerimi ailesine anlatmasaydi.sogutttu beni.iste.

not bosan bosanmadin mi hala tarzi yorumlari ciddiye almicam.sadece anlattigim konuda yardimlarinizi yorumlarinizi bekliyorum.hepinize sevgiler
Dava acilmis orda esinle seni bekliyor, sen hâlâ kayinvalideye ayip olmus mudur'un derdindesin.. Sen ogluyla bu sıkıntıları yaşarken dedikodunu yapmak dışında bi hareketi oldu mu? Mesela, kucuk bebek torunu ile alakadar olmak, seni arada yoklamak arayip sormak gibi?

Boşanmadın mı hâlâ :KK53:

Aramak içimden gelmiyor yazmışsınız.
Daha neyi soruyorsunuz?
Aramayın.
Ayıp mi, evet ayıp.
Ama istemiyorsanız kim ne diyebilir?
Zaten boşanıyorsunuz, her şey bitti bu nu kaldı mesele edilecek.
Kimse ayrılık aşamasındaki gelinine niye beni aramadın demez.

Aramak içimden gelmiyor yazmışsınız.
Daha neyi soruyorsunuz?
Aramayın.
Ayıp mi, evet ayıp.
Ama istemiyorsanız kim ne diyebilir?
Zaten boşanıyorsunuz, her şey bitti bu nu kaldı mesele edilecek.
Kimse ayrılık aşamasındaki gelinine niye beni aramadın demez.
Sarımanolyam türevleri çoğalmaya başladı. Kafalarındaki hayatı yaşıyorlar, gerçekle bir bağları yok. O an bir şey takıntı haline getiriliyor, gözlere perde iniyor ve geri kalan gerçekler görünmüyor.
Yakınları için de yıpratıcı, kendileri için de.

Arkadşım aramadim ayip olur mu diye başkalarını düşünme artik. Kendi hayatına nasil bir düzen kuracaksin bunkari düşün. Ayrıca o kv doğru düzgün bir insan olsaydı ogluna oglum bayram günüdür çocuğun var ak git bi gör dedi yada bi kendi arayip bu zorlu süreçte kızım ne yapiyon ne ediyon var mi bi istegin torunum nasil diye sorardi. Emin ol bu hayatta başkasının ne düşündüğünu kendinen fazla önemsediğin sürece sen en degersiz olyrsun. Lütfen once kendi hayatına bak. Anladigim kadariyla ailesi tarafindan gelecek eleştirilerden korkuyorsun birak başkalarının ne düşündüğünü. Bence ayıp fakan degil yaptığın ama ayipsa da ayip sana yapılanlar ayıp değil mi.

Back
X