bayramda kayinvalideyi aramadim....

Adınızı görğnce istemsizce boşanın demek geçiyor içimden. Eşinizle olan sorunlarınızo insanlara yansıtmayın. Eşimle birbirimizi yerken ammesine annem annem ölüyodum çünkğ kadın iyi bi kadın. Sapla samanı karıştırmayın

kaynanayla fiilen bir kotuluk olmasa da adamin annesine kotulemesinde gelin kaynanasindan karini kotuleme sozu beklemis olabilir. adam karisini birakip annesinde gece yattiysa gelin kaynanasindan karini birakip burda yatma demesini beklemis olabilir. muhakkak surec icinde kaynanadan bir rahatsizligi olmustur diye dusunuyorum
tatli su humanisti☺

Arasan ne olur aramasan ne olur ? Ne o kocan seni eş olarak görüyor, ne de kv gelini olarak kabul etmiş.arama

Ben de geçen bayram aramadım, oğlunu da alıp tatile gittim. Ramazanın son günü tatile çıkmadan eşim gitti, ben oruç oruç değmez o kadar yol dedim. İyi ki de yaptım, hakettiği bu. Ama sizin kv size ve ailenize karşı anlayışlı, laf sokma makinesi değilse, zaten gönlünü alırsınız. Benimki nasıl üzsem, perişan etsem bunları diye düşünüp durur, tatili de zehir etti sağolsun. Sonuç: ben iyi ki aramadım diyorum.

cunku esimle sorunlarim vardi hala var.bayramdan once beni aramisti gel demisti tamam demistim.o ara bayramda ben.hasta oldum esimle kavgalar derken.koye gitmedim annesinin yanina.

kadini aramadim da.esim her kavgamizi ailesine anlatti onlarla dedikodumu yapti.cok zoruma gitti benim de sogudum onlardan da.keske arkamda dimdik dursaydi guvenli olsaydi onunla kavgalarimizi eksik olumsuz yonlerimi ailesine anlatmasaydi.sogutttu beni.iste.

simdi bu sartlarda kayinvalideyi aramamakla cok mu ayip ettim sizce?

not bosan bosanmadin mi hala tarzi yorumlari ciddiye almicam.sadece anlattigim konuda yardimlarinizi yorumlarinizi bekliyorum.hepinize sevgiler
Her ne olursa olsun o kv eşinin annesi ve büyüğün arayıp bayramını kutlamalıydın haklıyken haksız olmuşsun

Back
X