Bayramda kv ye gitmek

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.098
4.178
173
Selam arkadaslar. Bayram yaklaştıkca geriliyorum
Konuyu özetleyerek geçeyim ; kv ile altlı üstlüyüz. Yeme içme keseler birdi ama eşimle baska konudan kavga ettiler çok şükür ki eşim maaşını felan ayırdı.
Kv bunu hazmedemedi . İyiydi tabi eşimin maaşını çatır çatır yemek.
Eşim bayada çalışıyor iyi para giriyor evimize diye inanın resmen deliriyolar. Eşim bütün parasını bana getirir onlarda böyle. Neyse kv geldi benimle kavga etti. Annemle ben muska yapmışız, ben doldurmuşum, eşime bana yaptığı herşey haram olsunmuş demediği laf kalmadı yani.
Şimdi eşimle barıştılar. 3 ay oldu Ben asla konuşmuyorum kv de beni düşman görmüş. Ev işi yapmıyomuşum (1 yaşında bebeğim var cok zorlaniyorum) vs diye eşimi doldurmaya çalıştığını kulağımla duydum. Eşim fırsat vermiyor.
Neyse gelelim konuya. Bayram yaklasıyor, bense kara kara düşünüyorum bayramda nasıl çıkıcam diye.
Eşime bu konuyu açmadım, çünkü nasıl bir tavırda olmam gerekiyor bilmiyorum.
Büyük ihtimal çıkmamı istiycektir. Büyüğündür bayramda da mı çıkmayacaksın vs diycek kesin.
Tabi kv bi anda o gelmesin evime vs de diyebilir.
Öyle düşman bana şuanda.
Sizce ben napmalıyım?
Bugün eşime bayramda nasıl yapıcaz diye sorucam bakalım ama önce sizlere danışmak istedim, çıksamda tavrım nasıl olmalı..
Eşime güzellikle çıkmak istemediğimi söylesem acaba yanlış mı olur?

Sen bayramlaşmaya git kovacaksa o seni kovsun

Bu çok önemli böylelikle sen eşini kırmamış olursun.
Kv seni kovalarsa kendi kaybetmiş olur. Bayramlaşmaya gitmek tekrar eskisi gibi olacağını göstermez. Mesafeni korumaya devam edersin.

sen eşinin yanında gidiyorsun sonuçta...resmi bir şekilde kutlarsın bayramını sessiz kal bir hamle yaparsa o yapsın...

Bence de eşinize asla birşey sormayın. Çünkü hep böyle oluyor diyen siz kötü olan siz. Eşiniz sizi koruyorken şimdi önyargılı hareket edip kaybetmeyin. Bayramlarda sıla-i rahim yapmak küs kalmamak da önemli. Siz en azından Allah rızası için gidin, kovan da laf söyleyen de kendisi olsun ve eşinizin gözünde sizin değeriniz daha da artar.

Git mesafeli şekilde bayramlarını kutla otur geç evine
Eşine gitmeyelim deme tepki çekme haa kv gelmesin derse canıma minnet der oturursun evinde yada kovarsa o onun ayıbı olarak kalır eşinin gözünde

Sen git güzelim büyüklük sende kalsın
Ola ki kovarsa hem eşin göreceğini görmüş olur
Daha da önemlisi bundan sonrası için senin “ asla görüşmeyeceğim” deme hakkınız olur eşin bir şey diyemez!

Sen bayramlaşmaya git kovacaksa o seni kovsun

Bu çok önemli böylelikle sen eşini kırmamış olursun.
Kv seni kovalarsa kendi kaybetmiş olur. Bayramlaşmaya gitmek tekrar eskisi gibi olacağını göstermez. Mesafeni korumaya devam edersin.

sen eşinin yanında gidiyorsun sonuçta...resmi bir şekilde kutlarsın bayramını sessiz kal bir hamle yaparsa o yapsın...

git ağız ucu ile bayramlaş.

bayramda gidin ve iş sizden çıkmïs olsun siz hiç bişey kaybetmezsiniz

Bence de eşinize asla birşey sormayın. Çünkü hep böyle oluyor diyen siz kötü olan siz. Eşiniz sizi koruyorken şimdi önyargılı hareket edip kaybetmeyin. Bayramlarda sıla-i rahim yapmak küs kalmamak da önemli. Siz en azından Allah rızası için gidin, kovan da laf söyleyen de kendisi olsun ve eşinizin gözünde sizin değeriniz daha da artar.
Çok teşekkür ederim kızlar, evet en iyisi gidip mesafeli bi şekilde kutlayayım. Kovarsada bidahada asla çıkmam işte.
Dün eşime öyle şeyler söylüyodu ki. Şok oldum. Yanlış anlamayn dinlemedim ama cam açıktı doğal olarak bütün konusulanlar evin içindeydi.
Bizim evin kapıda bi ara gibi yer var ayakkabıyla girilen, hep görümcemle kaynım çamurlu ayakkabyla giriyor ne kadar silsem de .
Dün eşime ; hergün bi ev temizlenmez mi, ara pislik içinde,
Eşim : zaten hergün temizliyo çocukla anca yetişiyo pis ayakkabıyla giriyoruz ondan öyle
Kv: He he ula sen varya yakında paspas olup yerleri silecen biraz erkek ol erkekk "(kürtçe birsürü şey söylüyo)
Eşim; ya bi siz biliyosunuz herşeye konuşuyosunuz sen artık varya öyle bi olmussun kafayı felan mı yedin benle konuşmayın deyip eve girdi
Ben hiçbişey belli etmedim. Ama içten içe nefret doluyum. Bugün olmasa yarın başka bişey deyip doldurmasından korkuyorum ..
Eşim beni arayıp ;canım ara biraz kokuyo cocuk yatınca sil dedi .

Sen git güzelim büyüklük sende kalsın
Ola ki kovarsa hem eşin göreceğini görmüş olur
Daha da önemlisi bundan sonrası için senin “ asla görüşmeyeceğim” deme hakkınız olur eşin bir şey diyemez!
Çok teşekkürler aynen öyle , daha geçerli bahanem olur zaten görüşmek istemiyorum:)
Dediğiniz gibi çok mesafeli bi sekilde çıkıcam bakalım ne olacak...

KV'dem ile 2,5 yıldır konuşmuyoruz.3 hafta önce kv min babası öldü.Eşim ve ben memleketlerine cenazeye gittik.Usulen kv'min elini öpüp başsağlığı diledim.Ama kv yine saçmalıklarına devam etti.Eşimde hepsini gördü tabii.Kendi evimize dönerken bizede gelin diye annesini babasını hiç çağırmadı, anneler gününde aramadı.Eve gelince sen çok haklısın senin bana bişey anlatmana gerek yok kendimde görüyorum annemin hareketlerini dedi.Yine eskisi gibi görüşmemeye konuşmamaya devam,annem yok huzur var dedi.Karışmıyorum ne yaparsan yap kendi ailen dedim.Zaten bana asla lafını geçiremiyor kv o yuzden eşim ister konuşsun ister konuşmasın banane.Yani diyeceğim o ki ben cenazeye gidince eşimin gözünde haklılığım perçinlendi.Sağolsun kv yaptığı hareketlerle herkesin gözünden düşüyor.

KV'dem ile 2,5 yıldır konuşmuyoruz.3 hafta önce kv min babası öldü.Eşim ve ben memleketlerine cenazeye gittik.Usulen kv'min elini öpüp başsağlığı diledim.Ama kv yine saçmalıklarına devam etti.Eşimde hepsini gördü tabii.Kendi evimize dönerken bizede gelin diye annesini babasını hiç çağırmadı, anneler gününde aramadı.Eve gelince sen çok haklısın senin bana bişey anlatmana gerek yok kendimde görüyorum annemin hareketlerini dedi.Yine eskisi gibi görüşmemeye konuşmamaya devam,annem yok huzur var dedi.Karışmıyorum ne yaparsan yap kendi ailen dedim.Zaten bana asla lafını geçiremiyor kv o yuzden eşim ister konuşsun ister konuşmasın banane.Yani diyeceğim o ki ben cenazeye gidince eşimin gözünde haklılığım perçinlendi.Sağolsun kv yaptığı hareketlerle herkesin gözünden düşüyor.
İsabet olmuş ya. Ama benim eşimde o yok, benim yanımda ailesi hakkında hiçbişey demez. Kendi içinde ben haklıda olsam demez sen haklısın diye. Bunuda çözemedim bi türlü.. gerçi görse oda yeter bana

ara pis diye eşini fitleyeceğine kendi temizlesin elinemi yapışır
kovarsa o kovsun eşin görmüş olur demişlerde seni tek yakalayıp zehrini akıtabilir bence

İsabet olmuş ya. Ama benim eşimde o yok, benim yanımda ailesi hakkında hiçbişey demez. Kendi içinde ben haklıda olsam demez sen haklısın diye. Bunuda çözemedim bi türlü.. gerçi görse oda yeter bana
olsun tatlım sana demesede sen eşinin davranışından sana hak verdiğini anlarsın.politik ol git sessiz sakin ol gidince bırak kv sataşsın.o zaman eşin diyecekki kız sana geldi ama sen yaptın yine yapacağını. ama eğer gitmezsen kv eşine diyecek bak gelmedi saymadı,sende erkek değilsin bir kadını getiremedin.Bunu senin yazdığın diğer yazıya istinaden diyorum yoksa erkeklik bu değil benim gözümde.

Oh çok şükür arife günü İzmir e annemın yanına gelıyorum . Arife sabahı ugrarım iyi bayramlar der deyip çıkarım .

Eğer burda olsaydım . Yalandan yere bayramlaşmaya gıderdım o kovarsa kovsun .

ara pis diye eşini fitleyeceğine kendi temizlesin elinemi yapışır
kovarsa o kovsun eşin görmüş olur demişlerde seni tek yakalayıp zehrini akıtabilir bence
Aynen öyle . Bide kendi cocukları araya ucurtma koyuyo. Zırt bırt pis ayakkabısıyla girip batırıyolar. Ne diyeceğini sasırmış işte. Daha birsürü şeyler söyledi de anlamadım. Bana o gün Zehrini baya akıttı ama bitmemiş daha..

olsun tatlım sana demesede sen eşinin davranışından sana hak verdiğini anlarsın.politik ol git sessiz sakin ol gidince bırak kv sataşsın.o zaman eşin diyecekki kız sana geldi ama sen yaptın yine yapacağını. ama eğer gitmezsen kv eşine diyecek bak gelmedi saymadı,sende erkek değilsin bir kadını getiremedin.Bunu senin yazdığın diğer yazıya istinaden diyorum yoksa erkeklik bu değil benim gözümde.
Evet çok çok haklısınız teşekkür ederim yorumunuz için. Gerçektende öyle diyecek, gitsem kovsa da ,gitmesem eşime aynen o lafları söyler sanki istiyomuş gibi. İnşallah da tahmin ettiğim gibi davranır eşim görsün gerçek yüzünü o kadına anne bile demek istemiyorum

Seni hatırladım şahsen ben gitmeyecegim:))normalde konuşmuyorum bayramsa bayram seviyesizlik yapamasaydı da gitseydim bi yıldır konuşmuyorum önceki bayramlarda da gitmedim burda beni topa tutanlar olur sıkıntı yok :)))inanın hak edene gidilir haddini bilene.

Back
X