- 28 Ocak 2014
- 1.858
- 1.899
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşine böyle bir şey sormaSelam arkadaslar. Bayram yaklaştıkca geriliyorum
Konuyu özetleyerek geçeyim ; kv ile altlı üstlüyüz. Yeme içme keseler birdi ama eşimle baska konudan kavga ettiler çok şükür ki eşim maaşını felan ayırdı.
Kv bunu hazmedemedi . İyiydi tabi eşimin maaşını çatır çatır yemek.
Eşim bayada çalışıyor iyi para giriyor evimize diye inanın resmen deliriyolar. Eşim bütün parasını bana getirir onlarda böyle. Neyse kv geldi benimle kavga etti. Annemle ben muska yapmışız, ben doldurmuşum, eşime bana yaptığı herşey haram olsunmuş demediği laf kalmadı yani.
Şimdi eşimle barıştılar. 3 ay oldu Ben asla konuşmuyorum kv de beni düşman görmüş. Ev işi yapmıyomuşum (1 yaşında bebeğim var cok zorlaniyorum) vs diye eşimi doldurmaya çalıştığını kulağımla duydum. Eşim fırsat vermiyor.
Neyse gelelim konuya. Bayram yaklasıyor, bense kara kara düşünüyorum bayramda nasıl çıkıcam diye.
Eşime bu konuyu açmadım, çünkü nasıl bir tavırda olmam gerekiyor bilmiyorum.
Büyük ihtimal çıkmamı istiycektir. Büyüğündür bayramda da mı çıkmayacaksın vs diycek kesin.
Tabi kv bi anda o gelmesin evime vs de diyebilir.
Öyle düşman bana şuanda.
Sizce ben napmalıyım?
Bugün eşime bayramda nasıl yapıcaz diye sorucam bakalım ama önce sizlere danışmak istedim, çıksamda tavrım nasıl olmalı..
Eşime güzellikle çıkmak istemediğimi söylesem acaba yanlış mı olur?
haklısın ama gitmezsen kv nin ağzına laf vermiş olursun..
git kovacağını bilsen bile en azından benden çıktı dersin eşine kafan rahat eder..
eğer gitmezsen gitseydin annem kabul ederdi yok saymadın vs diye bide eşinle uğraşırsın..
Hafiften zoraki geldiğini belli et, bayramlaş çok da muhabbetlerine katılma.
Kovarsa da eşin anlar kimin ne olduğunu.
eşine böyle bir şey sorma
sessiz sedasız kocanın yanında çık bayramlaş ve in
mesafeni koru
sen sessiz kal ki kocan seni hatalı bulmasın
Çok teşekkürler hepinize ,mesafeli bi şekilde çıkacağım anne bile demek istemiyorum bayramınız kutlu olsun diyicem.Çıkmazsanız haksız durumuna düşersiniz.
Çıkın biraz oturun bir şeye karışmayın kalkın..
İlk gün kâfi diğer günler çıkma bence.Çok teşekkürler hepinize ,mesafeli bi şekilde çıkacağım anne bile demek istemiyorum bayramınız kutlu olsun diyicem.
Bide şu var kızlar, Gelen gidenleri çok oluyor. Önceki bayramlarda (küs değilken) eşim sende çık şimdi demesinler gelini gelmiyo bi sıkıntımı var diye diyordu. E şimdi nasıl olucak onu düşünüyorum gerçi zaten 1. Günü annemlere felan da gideriz de 4 gün boyunca birileri geliyor bunlarailk günden sonra hiç çıkmasam abes mi olur
kesinlikle katılıyorumBence de eşinize asla birşey sormayın. Çünkü hep böyle oluyor diyen siz kötü olan siz. Eşiniz sizi koruyorken şimdi önyargılı hareket edip kaybetmeyin. Bayramlarda sıla-i rahim yapmak küs kalmamak da önemli. Siz en azından Allah rızası için gidin, kovan da laf söyleyen de kendisi olsun ve eşinizin gözünde sizin değeriniz daha da artar.
KV'dem ile 2,5 yıldır konuşmuyoruz.3 hafta önce kv min babası öldü.Eşim ve ben memleketlerine cenazeye gittik.Usulen kv'min elini öpüp başsağlığı diledim.Ama kv yine saçmalıklarına devam etti.Eşimde hepsini gördü tabii.Kendi evimize dönerken bizede gelin diye annesini babasını hiç çağırmadı, anneler gününde aramadı.Eve gelince sen çok haklısın senin bana bişey anlatmana gerek yok kendimde görüyorum annemin hareketlerini dedi.Yine eskisi gibi görüşmemeye konuşmamaya devam,annem yok huzur var dedi.Karışmıyorum ne yaparsan yap kendi ailen dedim.Zaten bana asla lafını geçiremiyor kv o yuzden eşim ister konuşsun ister konuşmasın banane.Yani diyeceğim o ki ben cenazeye gidince eşimin gözünde haklılığım perçinlendi.Sağolsun kv yaptığı hareketlerle herkesin gözünden düşüyor.
Çok teşekkürler hepinize ,mesafeli bi şekilde çıkacağım anne bile demek istemiyorum bayramınız kutlu olsun diyicem.
Bide şu var kızlar, Gelen gidenleri çok oluyor. Önceki bayramlarda (küs değilken) eşim sende çık şimdi demesinler gelini gelmiyo bi sıkıntımı var diye diyordu. E şimdi nasıl olucak onu düşünüyorum gerçi zaten 1. Günü annemlere felan da gideriz de 4 gün boyunca birileri geliyor bunlarailk günden sonra hiç çıkmasam abes mi olur
Canım istememen normal ancak eşin ters tepki verebilir sen bence bayramlaşmaya git ters bi durum olursa kv den kaynaklı olsun boşverSelam arkadaslar. Bayram yaklaştıkca geriliyorum
Konuyu özetleyerek geçeyim ; kv ile altlı üstlüyüz. Yeme içme keseler birdi ama eşimle baska konudan kavga ettiler çok şükür ki eşim maaşını felan ayırdı.
Eşim bayada çalışıyor iyi para giriyor evimize diye inanın resmen deliriyolar. Eşim bütün parasını bana getirir onlarda böyle. Neyse kv geldi benimle kavga etti. Annemle ben muska yapmışız, ben doldurmuşum, eşime bana yaptığı herşey haram olsunmuş demediği laf kalmadı yani.
Şimdi eşimle barıştılar. 3 ay oldu Ben asla konuşmuyorum kv de beni düşman görmüş. Ev işi yapmıyomuşum (1 yaşında bebeğim var cok zorlaniyorum) vs diye eşimi doldurmaya çalıştığını kulağımla duydum. Eşim fırsat vermiyor.
Neyse gelelim konuya. Bayram yaklasıyor, bense kara kara düşünüyorum bayramda nasıl çıkıcam diye.
Büyük ihtimal çıkmamı istiycektir. Büyüğündür bayramda da mı çıkmayacaksın vs diycek kesin.
Öyle düşman bana şuanda.
Sizce ben napmalıyım?
Bugün eşime bayramda nasıl yapıcaz diye sorucam bakalım ama önce sizlere danışmak istedim, çıksamda tavrım nasıl olmalı..
İsabet olmuş ya. Ama benim eşimde o yok, benim yanımda ailesi hakkında hiçbişey demez. Kendi içinde ben haklıda olsam demez sen haklısın diye. Bunuda çözemedim bi türlü.. gerçi görse oda yeter bana
ondan daha dişli çıktım :) eşim annesinin huylarını bildiği için her zaman arkamda durdu.ayrıca benim bir birey olduğumu,kendisiyle değil oğluyla evli olduğumu,kimsenin yönlendirmesi ile hareket etmeyeceğimi söyledim.kısacası benim kimseye eyvallahım yoktur.yaşanan olaylardan sonra bunu kv de eşimde çok iyi anladı.saygı gösterirse saygı görür.kısacık ömrümü başkasının egolarını üstümde tatmin etmesi için dünyaya gelmedim canım.Sen nasıl başardın canm sana sözünü gecirememesine
ben aram iyi olsa da sadece ilk gün çıkardım zaten.. o yüzden siz de ilk gün çıksanız yeter yani..Çok teşekkürler hepinize ,mesafeli bi şekilde çıkacağım anne bile demek istemiyorum bayramınız kutlu olsun diyicem.
Ben bu tarz konuları eşimle konuşmuyorum,o gün gelince takınır takıştırır Firdevs Yöreoğlu gibi süslenir,gülümsememi de alır çıkarım yukarı,mesafeli bi şekilde durup surat asmam ama yakın da olmam,olur da bana kötü davranırsa “ ben elimden geleni yapıyorum işte” diye o günü lehime kullanırım,o günü kvnin fırsata cevirmesine izin vermem.Selam arkadaslar. Bayram yaklaştıkca geriliyorum
Öyle düşman bana şuanda.
Sizce ben napmalıyım?