- 8 Ağustos 2014
- 1.894
- 3.443
- 158
- Konu Sahibi Sylvia Plath
-
Sabah gidip aksam dönebileceğiniz bir mesafe mi?Sevgili hanımlar, onceki konularimi bilen bilir (bu tabire de bayılıyorum) . Kv in kışkırtması sonucu kaynim ustume yürümüş ve evden tabiri caizse kaçıp gitmiştim. Eşim bana inanmasına rağmen, ailesiyle ipleri tamamen koparmayayim diye aşırı tepki gostermedi ailesine. Bu olaydan sonra bir yıl gitmedim evlerine. Ben böyle çok mutluyken birgün kaynana gelip özür diledi ve boylece gelip gitme yolu açılmış oldu.
Bu bayram da kvlere gitmek zorundayim, hiç istemiyorum demiyorum çünkü çok uzaktalar. :) Analı kızlı o bilmiş bakışlarina, sahte samimiyetlerine katlanmak zorunda kalmayacağım. Ne güzel bir bayram!
Sevmediği halde kv evine gitmek zorunda olan tüm gelinler, acacaginiz başlıkları şimdiden görebiliyorum ve acinizi en kalbi hislerimle paylaşıyorum. Allah yardımcınız olsun.
gelinler sayesinde, bütün kaynanalar cennete gidecek:)Sevgili hanımlar, onceki konularimi bilen bilir (bu tabire de bayılıyorum) . Kv in kışkırtması sonucu kaynim ustume yürümüş ve evden tabiri caizse kaçıp gitmiştim. Eşim bana inanmasına rağmen, ailesiyle ipleri tamamen koparmayayim diye aşırı tepki gostermemisti ailesine. Bu olaydan sonra bir yıl gitmemistim evlerine. Ben böyle çok mutluyken birgün kaynana gelip özür dilemis ve boylece gelip gitme yolu açılmışti.
Bu bayramda kvlere gitmek zorundayim, hiç istemiyorum demiyorum çünkü çok uzaktalar. :) Analı kızlı o bilmiş bakışlarina, sahte samimiyetlerine katlanmak zorunda kalmayacağım. Ne güzel bir bayram!
Sevmediği halde kv evine gitmek zorunda olan tüm gelinler, acacaginiz başlıkları şimdiden görebiliyorum ve acinizi en kalbi hislerimle paylaşıyorum. Allah yardımcınız olsun.
Sabah gidip aksam dönebileceğiniz bir mesafe mi?
Ah ben yanlıs anlamışım, kusura bakmayın. Ay o zaman keyfini cıkarınNormalde yarım saatlik bir mesafedeler ama şuan memleketteler. Bayramdan çok sonra geleceklermis, canıma minnet. Sevmediğim yüzleri görmeden, gerilmeden, eşim ve yavrumla guzel bir bayram geçirmeyi umuyorum.
Gidecek misiniz gitmeyecek misiniz anlamadık. Gitmeyecekseniz problem ne?
Ah ben yanlıs anlamışım, kusura bakmayın. Ay o zaman keyfini cıkarın
Atlaya atlaya okumusum bence benHepsini okumamistin dimi? :)
Eee desene biZ de cennetliğiniz. Cehenneme kim gidecek?gelinler sayesinde, bütün kaynanalar cennete gidecek:)
Nispete bak yaaaGitmeyeceğim. :)
Her bayram kaynana ve bayram ziyareti konuları açıp duruyorum. Bu bayram böyle bir derdim yok, olan arkadaslarimin derdini paylasayim dedim, tabii ki en kalbi hislerimle. :)
Oh oh rahatsiniz yaniSevgili hanımlar, onceki konularimi bilen bilir (bu tabire de bayılıyorum) . Kv in kışkırtması sonucu kaynim ustume yürümüş ve evden tabiri caizse kaçıp gitmiştim. Eşim bana inanmasına rağmen, ailesiyle ipleri tamamen koparmayayim diye aşırı tepki gostermemisti ailesine. Bu olaydan sonra bir yıl gitmemistim evlerine. Ben böyle çok mutluyken birgün kaynana gelip özür dilemis ve boylece gelip gitme yolu açılmışti.
Bu bayramda kvlere gitmek zorundayim, hiç istemiyorum demiyorum çünkü çok uzaktalar. :) Analı kızlı o bilmiş bakışlarina, sahte samimiyetlerine katlanmak zorunda kalmayacağım. Ne güzel bir bayram!
Ben anneler gününde suratıma telefon kapatan, arkasından kızı tarafından azarlanan birinin evine mecburen gideceğim. Çünkü eşim her zaman onları haklı görüyor!! Şu an evdeki bütün camları kırnak istiyorum, yaz tatilimi zehir ettiler, inşallah birbirine benim dışında bir konuda düşerler, yerler birbirlerini. Beddua bile ettirir bunlar! Kocam olacak sünepe de annem annem diye dolanıyor, oysa hep onun için gittim şimdiye dek. Ama görülmüyormuş yapılanlar!
Nispete bak yaaaBizim için üzülme kuzum...Sen de eşinin ailesi döndugunde "evinize hosgeldiniz " ziyareti yaparsın...yoldan geldikleri gün kendi evinde yemege alırsın .O gün kulaklarım cinlasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?