Yani eğer akşam üzeri gelecekse yemek hazırlayın derim.Kurban kkavurması falan .Yok gündüz gelip gidecekse sarma falan yap,tatlı börek güzelce tabakta ikram et.
Bence ne ikram edersen et önemli olan yüzündeki tebessümün ne eksik ne asırı olması 'ne beklediğinin altında ne de üstünde bir hürmet görmesi..... Çünkü erkek anneleri ne ikram edersen et bakışları genelde tabağın ucunda olur (zamanında açık büfe davetler vermiş biri olarak kayınvalideme ve ailesine hatırlatmak istedim) ölçülü olan hersey ikram ,sevgi,muhabbet,yakınlık vb her zaman her koşulda kazandırır;-)
teşekkür ederim canım yorumun için yalnız ben bunları bilmiyorum ki daha basit şey yokmu önerebileceğiniz..
Bir de daha önce geldiğinde kısır, muzlu kedi dili tatlısı, peynirli börek filan yapmıştım..Sonra da oğlunu arayıp bir sürü şey yapmış çok şaşırdım filan diyede bahsetmiş.Kız çok yetenekli ve marifeyliymiş diye...bu 2. olacak inş.
Çok mu hürmetkar davranmışım iyimi ettim acaba bilemedim şimdi
teşekkür ederim canım yorumun için yalnız ben bunları bilmiyorum ki daha basit şey yokmu önerebileceğiniz..
Bir de daha önce geldiğinde kısır, muzlu kedi dili tatlısı, peynirli börek filan yapmıştım..Sonra da oğlunu arayıp bir sürü şey yapmış çok şaşırdım filan diyede bahsetmiş.Kız çok yetenekli ve marifeyliymiş diye...bu 2. olacak inş.
Çok mu hürmetkar davranmışım iyimi ettim acaba bilemedim şimdi