bisquit Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Kasım 2007 692 4 96 İstanbul 29 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi bisquit #1 Kızlar bayram telaşı malum...bayram cicileri alınmıştır...haydı neyi ne ile kombinliyoruz...bu bayram ne giyiyoruz bu sayfaları donatalım:)
Kızlar bayram telaşı malum...bayram cicileri alınmıştır...haydı neyi ne ile kombinliyoruz...bu bayram ne giyiyoruz bu sayfaları donatalım:)
fistikli_dondurma canım oğlum... Kayıtlı Üye 15 Ocak 2010 1.090 17 118 Mardin 29 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi bisquit #2 benimkilerbunlar bide pudra renginde ayakkabı çanta :)
ashle minik tırtıl Kayıtlı Üye 21 Mart 2009 417 1 641 İzmir 29 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi bisquit #3 bayramlık giymiyorum:) tam aksine normalde giydiğim şık kıyafetlerin aksine bayramda daha rahat bol t-shirt + kısa şortlardan giymeyi düşünüyorum altınada sandalet:)
bayramlık giymiyorum:) tam aksine normalde giydiğim şık kıyafetlerin aksine bayramda daha rahat bol t-shirt + kısa şortlardan giymeyi düşünüyorum altınada sandalet:)