• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayram meselesi yardımcı olun kızlar

Yok sen öğretmen falan olamazsın. Öğretmen çocuğu hiç olamazsın. Sallıyorsun. Öğretmen olsan şu üslubu kullanmazsın. Yok akademi oh olsun falan.
şimdiki öğretmenler öğretmen değil ki. yapıyorlar 200k sıralama hiçbir yer gelmiyor diye öğretmen oluyorlar. 12 sene eğitim gören çocukalra bak ssç diye kavramımız var. öğretmenler düzgün olsa sokajlar böyle mi olurdu? açıyorlar pdf okuyup okuyup geçiyorlar. ohh. yks net ortalamalari bile öğretmenlerin ne halde olduğunun kanıtı. hanımefendi kesin öğretmendir, bu üstten tavır ve kavga isteği çok tanıdık.

O kadının yerinde olsam abimin yüzüne bakmam.
Sana selam dahi vermem.
Cahil, yetiştirmemis kendini........ üzüldüm acımasızlığına.
Aç kalırsanız kalın, gidin dışarıda yiyin, ev pisse gidin otelde kalın, yapıp milletin gözüne sokacagina yapma daha iyi. Yapmayana da yapmadı deme en azından, hem sen niye şunu yap bunu yap diyorsun sana ne ki yapmak istese yapardı zaten, sonra da kötülüyorsun, annesinin evinde ne zaman kalacagini sana mi soracak, en acısıda siz geliyorsunuz diye geliyor belli ki keşke gelip sizinle muhattap olmasa.

Diger konu sizin degilse (supheli) ruh ikizinizi forumda bulmussunuz. Eslerinizin kardeş sayisindan yakin zamanda tayin aldirmaniza, evde tuvaletin temizlenmesi detayina kadar her seyiniz ayni masallah.

---

---

---
Bak bu amme hizmeti 😂
Yine aynı konuyu mu açmış diye düşünüyordum bakmama gerek kalmadı 😂😂

şimdiki öğretmenler öğretmen değil ki. yapıyorlar 200k sıralama hiçbir yer gelmiyor diye öğretmen oluyorlar. 12 sene eğitim gören çocukalra bak ssç diye kavramımız var. öğretmenler düzgün olsa sokajlar böyle mi olurdu? açıyorlar pdf okuyup okuyup geçiyorlar. ohh. yks net ortalamalari bile öğretmenlerin ne halde olduğunun kanıtı. hanımefendi kesin öğretmendir, bu üstten tavır ve kavga isteği çok tanıdık.
Kurban ol sen öğretmenlere yeni değil 15 yıllık öğretmenim. Boun math mezunuyum.Öğretmenler odasını çok iyi biliyorum.. anaları babaları doğurup sokağa bıraktığı için ssç diye saçmasapan bir kavram oluşturmuş olabilir mi? Yeni nesil elinde yetki olmayan öğretmenin değil çok şey bildiğini sanıp özünde hiçbir şey bilmeyen sen ve senin gibi zihniyet sahiplerinin esiridir.

Kurban ol sen öğretmenlere yeni değil 15 yıllık öğretmenim. Boun math mezunuyum.Öğretmenler odasını çok iyi biliyorum.. anaları babaları doğurup sokağa bıraktığı için ssç diye saçmasapan bir kavram oluşturmuş olabilir mi? Yeni nesil elinde yetki olmayan öğretmenin değil çok şey bildiğini sanıp özünde hiçbir şey bilmeyen sen ve senin gibi zihniyet sahiplerinin esiridir.
Ben yazacaktım siz yazdınız sonra bizler bu zihniyetteki insanların çocuklarıyla uğraşıyoruz sınıflarda emeğimize çok yazık cidden😒

Öğretmenlerimiz çok emek veriyorlar. Şartların yetersiz olması öğretmenlerin kötü olduğu anlamına gelmez. Bu kişinin öğretmen olduğunu düşünmüyorum. Hala aynı fikirdeyim. Hiçbir öğretmen öğretmenlere yapılan haksızlıklar için ohhh iyi oldu demez.

Ne yazacağını şaşırdın iyice . Muhatabım değilsin.

Kuzum artık iyice saçmalamaya başladılar boşver. Sitede psikolojisi bozuk öğretmen de var , erkek seçimlerini çok yanlış yapan da var onları zaten tüm site uyarıyor . Onun dışındaki öğretmenler ile kimsenin sorunu yok. Konu sahibini haklı bulmadık diye artık ne yazacaklarını şaşırdılar . Bir öğretmen okumadı diye görümcesine hakaretler edecek burada , biz de onaylayacağız ha? Onaylamıyoruz diye de annem öğretmen olmuyor , ben öğretmenlik yapmış olmuyorum. Cidden trajikomik insanlar .

Ben yazacaktım siz yazdınız sonra bizler bu zihniyetteki insanların çocuklarıyla uğraşıyoruz sınıflarda emeğimize çok yazık cidden😒
Hayır bir de yazdıkları da çelişiyor okusalar kendilerini bi😀Bir öğretmenlerin hepsini beğenmiyorlar , bir konu sahibi öğretmeni canhıraş savunuyorlar çözemedim bu iki üyeyi 🫣şu yazılanları sebepsiz görümcesine söyleyen bırak öğretmen kim olursa olsun karşı çıkarım.kaynanası hakkında da neler yazmış neler iki konusunda da, ama evlerinde kalmaya can atıyor. Gitme beğenmiyorsan

Eklentiler

• IMG_3637.webp
    IMG_3637.webp
    94,5 KB · Görüntüleme: 22
Hayır bir de yazdıkları da çelişiyor okusalar kendilerini bi😀Bir öğretmenlerin hepsini beğenmiyorlar , bir konu sahibi öğretmeni canhıraş savunuyorlar çözemedim bu iki üyeyi 🫣şu yazılanları sebepsiz görümcesine söyleyen bırak öğretmen kim olursa olsun karşı çıkarım.
Bunlar kendileri haricinde herkesi küçük gören insanlar🤣dışardan nasıl komik gözüktüklerini bilseler

Bunlar kendileri haricinde herkesi küçük gören insanlar🤣dışardan nasıl komik gözüktüklerini bilseler
Evet ya. 1949 doğumlu Konya öğretmen okulu mezunu fiiii tarihinde emekli olmuş anneme kadar dil uzattılar ya kuzum pes diyorum .🫣boun ne bilmezler ayrıca😀

Öğretmen ne yapabilir kendi ailesinin sorunlu yetiştirdiği çocuklara ? En fazla aileyi uyarır bir psikoloğa vs götürün diye . Rehberliğe yönlendirir . Hele ortaöğretimde kaç sınıfa giriyor öğretmen . O sınıftan çıkıyor diğerine giriyor . E şu katil öğrenciyi uyarmışlar işte ailesine bilgi vermiş öğretmenleri . Daha napacaklardı ? Kötü öğretmen yok mu var azınlıkta olsalar var. Şu an kızımın bir öğretmeni de toksik diğerleri iyi. E napabiliriz o deveyi güdüyoruz , diyar iyi okul çünkü . Cidden komik yazdıkları . Ben asıl turizm lisans mezunuyum e tüm meslektaşlarımı haklı mı göreyim öyle şey olur mu? Otel yangını oldu bunu savunayım mı ? Haksız haksızdır .

İyi akşamlar hanımlar.Size bi konuda fikir danışacağım.Kaynanamlarla farklı illerde yaşıyoruz (yaklaşık 350 km) sık sık gidip gelmiyoruz.Eşim bu bayram gidelim dedi .Ama kaynanamlara net b şey söylemedik.Çünkü biz haberli gidince küçük görümcem 3 çocuğunu alıp koşa koşa geliyor (kendisi onlarla aynı şehirde farklı ilçede oturuyor) Biz kaldığımız sürece kalıyor..Eşim annesini daha önce defalarca uyardı kalabalığı o da kaldıramıyor biz gelince gelmesinler gelseler günü birlik gelsinler zaten burda yaşıyorlar dedi .Yok kadın laf anlamıyor.(en son gittiğimiz de bize görümcelerimin geleceğini hiç söylemedi bile .Eşim o zaman küplere bindi .Küçük görümcem arsız benim abim gelme o kadar laf saysa bana ben gitmem.Bu bayram da eşim gelme ihtimalimiz var dedi ya hemen kaynanam küçük görümceme haber vermiş.Öncekş bayramlarda anasını babasını görmeye gelmeyen kızı bu bayram geliyormuş.Eşimin geleceğinden haberi yok kaynanam biz gidene kadar asla söylemez.Ben de eltimden öğrendim o söyledi abla küçük görümcede geliyor haberin olsun hatta kaynım annesine abimler gelince kimseyi çağırma adam kaç defa rahatsız olduğunu ifade etti sana demiş.(neden istemediğimi anlatayım kızlar tabi ki babasının evi gelip kalır buna karışamam .Küçük görümcem (yaşı 32)çok meraklı bi iş yap demeyene kadar afedersiniz mal gibi insanın yüzüne bakar.Ordayken sürekli ben yönlendiriyorum.Akşama şu yemeği pişirelim.2 gün yemek işine karışmadım o 2 gün makarna pişirdiler.Hadi evi sen süpür ben sileyim diyorum.Kendisiyle yanyana gelmediğimiz sürece hiç İletişim kurmuyorum oturup 2 cümle kuramam Gerçekten çok cahil hiçbir şey bilmiyor.Eşim kardeşini tanıyor o yüzden konuş sohbet et demez.Neden aramıyorsun moduna asla girmez.Arada kültür farkı var o da farkında .O kadar detay var ki kızlar .Görümcler yokken kayınvalidemlere giderim kalırım çünkü 4 kişiyiz. Çalışan biriyim ses gürültü çekemiyorum.)
Şimdi eşime görümcemin geleceğini söylesem mi söylemesem mi kızlar ne yapayım?(eşim gitmeye hevesli arkadaşları eşime göre izin ayarladı onlarda orda.Şimdi gitmezsem yazın gideceğiz tatilimi Orda harcayamam .şimdi gidersek 1 hafta kalacağız. Bi de kayananamla güzel etkili bi konuşma yapmalıyım ama nasıl?Çünkü eşim söyledikçe bu kadın anlamıyor ben söylemeliyim.
Acaba kaynanızla kızlarının derdi ne?

öğrenci 8 saat okulda hiçbir şey öğrenmeden dönüyorsa öğretmen suçsuz mu? ne ahlak öğreniyorlar okulda ne de insanlık. boş boş gidip geliniyor. okulum fen lisesiydi, öğretmen kitap aldırır altını çizdirirdi. ha bu öğrenciler öğrenmiş, iki şey öğreteyim yoktu. nasılsa buraya kadar geldiyseniz bundan sonrasini da halledersiniz kafası. kuzenimin çocuklarında da bu kafa var. ay sonu maaşı yatıyor zaten. halbuki öğrenciler 6 ayda bir sınavlara tutulup öğretmen de ona göre maaş olsa bak bakalım durum nasıl oluyor. okullar bmw, lüks araba dolu. özel kurumlar bile aldığı maaşa bakıyor, öğretmenin baskınlığı kalmadı çünkü yapamıyorlar. derse bile istedikleri saatte girip çıkıyorlar ama evet öğretmenler mağdur.

öğrenci 8 saat okulda hiçbir şey öğrenmeden dönüyorsa öğretmen suçsuz mu? ne ahlak öğreniyorlar okulda ne de insanlık. boş boş gidip geliniyor. okulum fen lisesiydi, öğretmen kitap aldırır altını çizdirirdi. ha bu öğrenciler öğrenmiş, iki şey öğreteyim yoktu. nasılsa buraya kadar geldiyseniz bundan sonrasini da halledersiniz kafası. kuzenimin çocuklarında da bu kafa var. ay sonu maaşı yatıyor zaten. halbuki öğrenciler 6 ayda bir sınavlara tutulup öğretmen de ona göre maaş olsa bak bakalım durum nasıl oluyor. okullar bmw, lüks araba dolu. özel kurumlar bile aldığı maaşa bakıyor, öğretmenin baskınlığı kalmadı çünkü yapamıyorlar. derse bile istedikleri saatte girip çıkıyorlar ama evet öğretmenler mağdur.
Konu sahibi de öğretmen. Ona da çat😀🫣

Ay çıldıracağımm imdattt. Kötü öğretmenler de var akademi iyi oldu diyorum . Sen öğretmen olsan annen öğretmen olsa öğretmenlere böyle demezdin dedi birisi 🫣Öğretmenleri savundum , diğeri geldi vayyyy nasıl savunuruz öğrenci yetiştirmeyi bilmiyorlar dendi . Konu trajikomik ötesi trajikomik bir yöne gidiyor. Hayırlısı.😁

Ay çıldıracağımm imdattt. Kötü öğretmenler de var akademi iyi oldu diyorum . Sen öğretmen olsan annen öğretmen olsa öğretmenlere böyle demezdin dedi birisi 🫣Öğretmenleri savundum , diğeri geldi vayyyy nasıl savunuruz öğrenci yetiştirmeyi bilmiyorlar dendi . Konu trajikomik ötesi trajikomik bir yöne gidiyor. Hayırlısı.😁
Konu sahibi de ortada yok 🤣

Ha en sonda da maaşları arabaları göze batmış , hatta öğretmen kuzenler beğenilmemiş 🫣yürüsünler ayol bedava da çalışsın tüm öğretmenler. Onların neyine araba neyine maaş. Ama görümceye mal gibi diyebilirler . Orada sorun yok😁🫣

Kadını bile annesinin evine sokmasaydınız bu ne biçim abi hem ne biçim dayı yılda birkaç kez kardeşini görmek bile istemiyor ah şu prenses gelinler ve eşleri

Ha en sonda da maaşları arabaları göze batmış , hatta öğretmen kuzenler beğenilmemiş 🫣yürüsünler ayol bedava da çalışsın tüm öğretmenler. Onların neyine araba neyine maaş. Ama görümceye mal gibi diyebilirler . Orada sorun yok😁🫣
Aynen bizler boğaz tokluğuna çalışmalıyız çünkü 🤣kendileri 1 hafta eşinin yeğenlerine katlanamıyorlar sonra da öğretmenlere laf ediyorlar 😅

Back
X