Bayramda yalnız olan var mı?

O nispet te yetmedi tepki gösterince bi de bunu yazdı iyi mi

""
bence sen bir an önce yanlizliktan kurtul sanırım böyle kafayı yemişsin karpuz çekirdeği ni doldurmayacak seylerle tartışma çıkarıyorsun iyiliğin için diyorum sen bu yanlizliktan kurtul.....
Herkesin farklı yalnızlığı var kiminin ailesi yanında yoktur kiminin eşi, sevdiği. Hoş olmamış.

Ben anladım sizi inşallah başka bayramlar daha neşeli güzel geçirirsinizz 🙏🙏

Bayramı yapayalnız geçirenler?
Yani tek başına olanlar.. Tek 1 kişi
Beeen 😄 yaklaşık 2 aydır tek bir kişi olarak devam ediyorum hayatıma 😄 Ama bayram olunca bir durgunluk çöktü. Allah ülkemizi kurtarsın şu durumdan da kurban bayramını herkes gönlünce geçirsin 🙏

Kadın belliki kendisi gibi gerçekten yapayalnız kişilerle dertleşmek istiyor. yani eşi ve çocukları da dahil kimse fiziken yanında olmayan biri var mi ben gibi diyor. Hala yok ben yalnız değilim ama şu yalnız yok biz de yalnızız eşimle yorumları var. Anlamak çok mu zor ya ? Kadın fiziken yapayalnız birileri var mi diyor , yalnızlıktan dertli. Eşiyle olsa yalnız hissetmeyecek bu kadar, eşinizle olunca yalnız olmuş olmuyorsunuz(bir arkadaş eşimle buz gibiyiz demiş onu tenzih ediyorum).
Konu sahibi ben anladım sizi, çoğu zamanım siz gibi geçti. Herkes evinde kocasıyla çocuğuyla veya ailesi ile otururken evimde tektim. İnsan üzülüyor sıkılıyor ama vakit geçiyor bir şekilde. Eğlenceli filmler izlemek iyi hissettirir bana genelde, belki izlersiniz siz de

Ben ve 1,5 yaş oğlum var eşim işte, kızım dedesine gitti ben yanlızım ekstra bi şey hissetmiyorum

Ben yalnız değilim annem ve kardeşim yanımda şuan çok şükür fakat sizin de yanınızda olduğumu belirtmek için geldim. Bayramın mübarek olsun sevgilerimi yolluyorum 🥰🥰💐

Var bennnnnnnnnn

Valla karantinada her gun birbirine benziyor zaten, bu 2.ayim ne ise gittim ne arkadaslarla bulustum her gun ayni geliyor artik
Aynen benim de iki ayı gecti 70 gün falan oldu sanırım sayamadim bile :) valla karantinada Ramazanmis bayrammis pek bir sey anlamadım
Is yerinde en azindan birkac insan yüzü görüyordum şimdi ben ben ben :-)

Back
X