Üzülmeyin, oluyor bazen böyle dönemler. İnsan gelişen, değişen bir varlık. Huyumuz, suyumuz, hoşlandığımız şeyler zamanla değişebiliyor. Siz şu an sanırım bir dönüşüm içindesiniz. Yaşadıklarınıza karşı bir farkındalık oluşmuş. Bu yüzden tepki gösterip, şu andaki size uymayanları hayatınızdan çıkarmışsınız. Buda güzel bir şey bence. Bundan sonra hayatınıza sizin istediğiniz kişileri alırsınız. Şimdilik yalnız kalın, kendinizi dinleyin.
Çok arkadaş sahibi olmanın karakterle hiç ilgisi yok. Kötü karakterli birininde çok arkadaşı olabilir, iyi karakterli birinin de.
Benimde çok arkadaşımla yollarımız ayrıldı. Ben, o insanlarla yolum buraya kadarmış, bundan sonraki yolumu başkalarıyla yürüyeceğim, diyorum. Ve her biten arkadaşlığımda gerçekten çok başka bir yola giriyorum, hayatım değişiyor.
Yine çevrem var, yine arkadaşlarım, dostlarım var. Ve evet hiç değişmeyen arada birde olsa görüştüğüm çocukluk arkadaşlarım var. Ama çocukluk arkadaşlarımla görüşmelerim yüzeysel, sanki geçmişe vefa gibi.
Diyeceğim, bu kadar anlam yüklemeyin, kendinizi eksik hissetmeyin. Olabilir insan bazen yalnız kalabilir. Bu anlarda kendinize vakit ayırın, bir hobiniz olsun.