bayramda yalniz olan var mi?

ben annemleyim ve bayram a yatakta giriyorum çünkü 4 5 gün önce kaza yaptım daha kötüsü kimse geçmiş olsuna gelmedi bile emin ol yalnız olmayı tercih ederdim

ben annemleyim ve bayram a yatakta giriyorum çünkü 4 5 gün önce kaza yaptım daha kötüsü kimse geçmiş olsuna gelmedi bile emin ol yalnız olmayı tercih ederdim
hasta yataklarinda tek basina bogururken benim de kimse yanima gelmedi.

Allahim canimi al diye (tövbe yarabbim) evde zor dururken kapi bacalara sığmazken yine kimse gelmedi.

o kimseleri kimselee alsin götürsün.

Allah sifa versin sana da... cok gecmis olsun...

Cook gecmis olsun coo uzuldum . coo haklisin insanin cevresinde kuru kalabalik olacahina yanliz kalsin daha iyi Allah sabir versin canim

benim kadar yalnız olan var mi?

evde tek basina bayramlarin dayanilmaz tadi (!)

tek miyim yoksa...

bu konuda da mi tekim...

Yalniz degil bes yildir minicik kizimla yapatalniz olan ben varim.sadece bayramda degil hep yalniziz.ne gariptirki esinle bir bayram bile gecirmedik.zor yalbizlik hele bayramda daha zor insan alisiyor zamanla icini sizlatan bi sancida olsa alisiyor..isin kotu tarafi bayraman ilk gunu kimsesizligimiz cok gozs batmasin diye hic cikmayiz disari herkes esinde dostunda akrabasinsayken parka gitmek alisveris merkezine gitmek kimsemiz olmadigini ifsa ediyor..yine dort duvar arasinda yine siradan birgun..gecen yil daha kotu bir bayramdi bebegimi dusuruyordum surekli acildeydim...bu sene yalniz degilsin anne diye kucucuk tepikleriyle kendini hissettiren minigim ve dunyanin en anlayisli ve uslu cocugu melek yuzlu kizim var.

Yalniz degil bes yildir minicik kizimla yapatalniz olan ben varim.sadece bayramda degil hep yalniziz.ne gariptirki esinle bir bayram bile gecirmedik.zor yalbizlik hele bayramda daha zor insan alisiyor zamanla icini sizlatan bi sancida olsa alisiyor..isin kotu tarafi bayraman ilk gunu kimsesizligimiz cok gozs batmasin diye hic cikmayiz disari herkes esinde dostunda akrabasinsayken parka gitmek alisveris merkezine gitmek kimsemiz olmadigini ifsa ediyor..yine dort duvar arasinda yine siradan birgun..gecen yil daha kotu bir bayramdi bebegimi dusuruyordum surekli acildeydim...bu sene yalniz degilsin anne diye kucucuk tepikleriyle kendini hissettiren minigim ve dunyanin en anlayisli ve uslu cocugu melek yuzlu kizim var.

panik atagim tuttu. icim sıkılıyor.

Uzme kendini oyalayacak birseyler bul..mesela esinin yanina ziyarete git isten cikincada beraber farkli birsey yaparsinz
sehrin diger ucunda 3 saatlik mesafede calisiyor

bi de isyerine gitmemdem hic hoslanmaz

suan disaridan cok kotu sesler geliyor bir kadin sinir krizi geçiriyor karsi evlerden birinde. yazik..

travmalarim geldi aklima...

of..
yazik

sehrin diger ucunda 3 saatlik mesafede calisiyor

bi de isyerine gitmemdem hic hoslanmaz

suan disaridan cok kotu sesler geliyor bir kadin sinir krizi geçiriyor karsi evlerden birinde. yazik..

travmalarim geldi aklima...

of..
yazik

Hayat bu olsa gerek

hasta yataklarinda tek basina bogururken benim de kimse yanima gelmedi.

Allahim canimi al diye (tövbe yarabbim) evde zor dururken kapi bacalara sığmazken yine kimse gelmedi.

o kimseleri kimselee alsin götürsün.

Allah sifa versin sana da... cok gecmis olsun...
onlarda bir gün böyle hale gelirler canım teşekkür ederim

Back
X