- Konu Sahibi sahtehayat
Altın almaya,kına gecesi yapmaya,nişan alışverişine gelenektir diyosunuz çünkü çıkarınız doğrultusunda.yas evinde ilk bayram olayı işinize gelmiyor gelenek değil gerikafalılık diyorsunuz.lisans mezunuyum (açıköğretim değil)
bayramın ne olduğunu da gayet iyi biliyorum,merak etmeyin.asıl bence sizin eşinizle tartışmak yerine ona destek olmanız lazımdı,baba,baba... baba gözünüzde ne ifade ediyor,eşinizin babası vefat etmiş hala tartışma,surat asma,oyun peşindesiniz.
sizin eğitim düzeyinizi sorabilirmiym,kurnazlıkta master yapmışsınız ama gerçek eğitim düzeyinizi merak ettim?
Burda konu ne kına ne nişan ama doğru genel konulara baktımda hep sorun cıkarmışsınız eğitim düzeyinizide bıraktımda kişiliğiniz buna el veriyor galiba genel stres adresiniz burası olmalı... Eşime destek olup olmadığımı bilcek kadar erdin galiba... Açıköğretim okumadınız vayy be ayrıcalıgınız bellı ınsanları kucuk gorme bencıllık ıste neyse sıze daha cevap yazmıyacagım.. Başka konularda satascak bırını bulursunuz herhalde zorlanmıycaksınız eminim

Son düzenleme: