Kızlar merhabalar çok doluyum içimi dökmek istiyorum orduluyuz biz ve fındığımız var her sene köye gideriz toplamak için 6 tane görümcem var ve ablamla eltiyiz biz kaynanamlarında sadece tek katlı evi var 2+1 ev fındığa gittik geçen sene ve görümcem de geldi çocuklarıyla kocasıyla. Annemlerin kötü bizim köyün yanında olduğu için eniştem de beni ev kalabalık sen annenlerede kal diye bıraktı. Neyse bişey demedim sonra ben de fındık başladığı için mecbur gittim eşimle gittik gittiğimde görümcem odaya kurulmuş valizleri kıyfafetleri benim koyucak yerim yok ve mutfak berbat haldeydi birsürü bulaşık bırakmışlar bahçeye inmiş ler bende yorgundum sonuçta bende istanbuldan geldim valizim var hiçbir işe elimi sürmedim bahçeden geldiler bulaşıkları niye yıkamadın dediler bende orda patladım hizmetçi değilim diye ben görümcemin eniştemin kocasının hizmetini yapmak zorunda değilim dedim bırtaktıgınız pisliği toplasaydınız dedim eniştem bana git ozaman annenin evine dedi kocamda sadece baktı abisiyle ben tartısırken bu yüzden boşanma aşamasına geldik üstüne diğer görümcemde geldi 2 tane kocaman oğlu var eşi var nerde kalıcaklar acaba diye düşündüm geldiler onlarda ya neyse ben anlamiyorum bu kadar kalabalıkta hangi genç gelinler durur enişteleriyle yabancı adamlarla benim pek tanıdıgım sayılmaz ve benim küçük çocuğum var emziriyorum duş almak zaten sorun çok iğrenç bir sene geçirdim ablamın 3 tane çocugu var görünce lerin toplam 6 tane çocuğu var rezillikti gerçekten